Jump to content

Pvw1966

Junior
 • Content Count

  12
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

 • You are:
  ondernemer
 1. Haha ... duidelijk. Ik ga jullie advies opvolgen.. Fijne avond.. Is er nog iets dan hoor ik het graag. Nogmaals bedankt aan allen..
 2. Allereerst wil ik jullie bedanken voor jullie antwoorden. Wat kan een jurist eigenlijk betekenen?
 3. Omdat het voor jullie waarschijnlijk dagelijkse kost en voor ons niet toch maar even een voorbeeld. Ik heb Vivantes als voorbeeld. Zij hebben heel veel locaties zie ik. Mijn vrouw heeft een contract excusief voor alleen 1 locatie (hoor ik net). Nu werkt zij sinds 1,5 maand voor een bemiddelingsbureau als zzp-er en die kan mijn vrouw op alle locaties inzetten.
 4. Toch ... je hebt een contract met locatie A. Niemand, maar dan ook niemand heeft gezegd of voorgesteld omdat locatie A te weinig werk heeft dat mijn vrouw dan wel bij andere locatie kon gaan werken.
 5. Ik weet niet of het handig is om de naam van de werkgever te noemen. Het veranderd namelijk niks aan het feit.
 6. Hoe bedoel je dat het rammelt?
 7. Als je een Nul-uren contract hebt met een locatie van een zorginstelling, mag je dan ook niet als zzp-er op andere locaties werken? Je hebt alleen een contract afgesloten met die ene locatie.
 8. Dat zou zomaar de fiscus kunnen zijn... of de inschakelde jurist... Mijn vrouw heeft gelukkig pas 1 keer 2/3e uitbetaald gekregen.
 9. Er is veel om op te antwoorden. Als eerste. Geen werk en toch werk. Ja dat is vreemd, maar toch is het zo. Mijn vrouw werkte eerst als oproepbasis. Meerdere keren gevraagd of er werk was en dat was er niet. Toch toen ze zzp-er was was er opeens wel werk. Niet veel overigens. Wel op andere locaties, maar daar heeft ze nooit een contract mee gehad. Niet willen uitbetalen. De factuur werd in drieën ingediend. Twee werden er betaald maar 1 niet. Na 30 mailtjes verder zijn we er vandaag achtergekomen wat het probleem is. De zorginstelling gaat het navragen bij hun jurist, m
 10. Als je iets wilt weten omdat ik onduidelijk was hoor ik het graag? De uren van de andere locaties zijn gewoon als zzp uitbetaald. Het contract is net weer geprobeert op te zeggen bij P&O (dit keer per mail), maar die heeft de vraag weer doorgezet naar de leidinggevende van die locatie. Die persoon is niet de allersnelste want we zitten nu 3 weken verder en die persoon geeft aan er niet aan te zijn toegekomen. Dit is mondeling gedaan dus bewijs is daar niet van.
 11. Mijn vrouw heeft een klein jaar op Nul uren contract op oproepbasis gewerkt bij een zorginstelling. Omdat er geen werk kwam is zij 2 maanden geleden begonnen als zzp-er. Nu is ze als zzp-er 2 x op die zorglocatie geweest om te werken. Naar nu blijkt wil de zorginstelling het bedrijf waar mijn vrouw voor werkt niet uuitbetalen omdat zij zeggen dat dit niet mogelijk is omdat ze nog bij hun in dienst is. Deze zorginstelling is onderdeel van een groep met veel meer locaties waar mijn vrouw ook heeft gewerkt de laatste 2 maanden. Gaat dit problemen geven later bij de belasting?
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept