Jump to content

Jessee

Newbee
  • Content Count

    3
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

  • You are:
    ondernemer
  1. Momenteel in onderhandeling over een deal waarbij een deel van de factuur voor geleverde diensten een betaaltermijn zal hebben van tussen de 5-6 maanden. Ik zou het liefst een zo groot mogelijk deel van deze overeenkomst met een langere betaaltermijn sluiten, aangezien dit onder de streep het meeste marge zal opleveren. Ik wil graag factoring gebruiken om deze betaaltermijn deels te overbruggen. Mijn vraag is of er factoring bedrijven zijn die ook met een dergelijke lange betaaltermijn akkoord gaan, en wat hier dan ongeveer de opslag in kosten van zou zijn. De afnemer van de diens
  2. Ik lever diensten aan een afnemer buiten de EU. Hierdoor factureer ik met 0% BTW. Voor deze diensten moet ik echter in Nederland ZZP'ers betalen en enkele in loondienst. Betekent dit dat ik de door mij betaalde BTW richting ZZP'ers gewoon terug kan vragen? Dit zou er op neerkomen dat ik ieder kwartaal BTW zou terugkrijgen, aangezien ik dus zelf geen BTW ontvang over de door mij verkochte diensten. Bedankt vast voor jullie hulp!
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept