Jump to content

Stannn

Newbee
  • Content Count

    2
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

  • You are:
    ondernemer in spe
  1. Bedankt, dat is helder! Heb je wellicht tips waar te beginnen met het opstellen van dit plan? Als ik Google vind ik heel veel sites die tegen betaling een cursus aanbieden maar weinig concrete informatie over hoe zo'n plan eruit moet zien. Is er wellicht een goede online databank met info over dit onderwerp?
  2. Goedemorgen! Ik lees al een tijdje mee op dit forum omdat ik samen met mijn compagnon bezig ben met het opzetten van een bedrijfje (eigen voedingssupplement). Hier komen zoals jullie weten heel wat regeltjes bij kijken. Zoals onder andere de warenwet en de regels wat betreft medische claims. Het meeste is voor ons (mede dankzij dit forum) al duidelijk, maar we zitten nog met een vraag waar we geen antwoord op kunnen vinden. Wij vragen ons af of wij verplicht zijn een HACCP plan op te stellen. Onze situatie is als volgt: wij laten ons voedingssupplement volledig in de UK produceren.
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept