Jump to content

Daan--

Newbee
 • Content Count

  4
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

 • You are:
  ondernemer in spe
 1. Wij sturen niet echt een factuur naar het bedrijf. We kunnen in ons dasboard een bedrag zien wat we hebben opgehaald aan commissie. Wij doen dan een verzoek om dit te laten uitbetalen op onze rekening, waardoor we eigenlijk geen factuur sturen. Maar we krijgen een overzicht dat er een bedrag is overgemaakt van het bedrijf naar ons. Of moeten wij wel met facturen gaan werken? Dat we een factuur maken waarop het bedrag staat dat we die maand van ons dashboard halen? Omdat wij zelf op de knop drukken om het te bedrag te laten uitbetalen.
 2. Duidelijk, bedankt! Ik vraag me alleen nog af hoe het zit met de omzetbelasting. Dit bedrijf heeft klanten in heel Europa, zij berekenen de BTW door aan de consument. Bij de ene klant is dit 21% zoals in Nederland, bij een andere klant is dit 16%. De mensen die wij doorsturen naar deze website wonen in heel Europa. Stel een klant koopt een product voor 2.000 euro, wij ontvangen hiervoor 200 euro als commissie. Hoe zit het dan precies met de omzetbelasting in Nederland die we moeten betalen als V.O.F?
 3. Dag Hans, Dankjewel! De verwachting is inderdaad rond de 80.000 per jaar. Maar dit is ook erg afhankelijk van welke klanten we binnen halen. Wat is jouw advies op welk moment we moeten kiezen voor een B.V?
 4. Dag allemaal, Zoals jullie kunnen zien ben ik nieuw op dit forum. Ik kon helaas geen antwoord vinden over de situatie waar ik samen met 2 vrienden in zit. De situatie: Via een website ontvangen wij commissie als een consument een account aanmaakt en vervolgens producten gaat bestellen via deze website. Elke keer dat deze consument een order plaatst, ontvangen wij commissie. Deze website is nieuw en nog niet zo bekend in Nederland, vandaar dat ik ook liever de naam van deze website niet vermeld op dit forum. Het betreft een groot Europees bedrijf die a
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept