Jump to content

DanielleKap

Junior
 • Content Count

  9
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

 • You are:
  ondernemer in spe
 1. Maar daarom wil ik alles juist hebben staan, want hallo, ik krijg geld ipv dat ik moet betalen. Dat is vragen om controle (denk ik dan)!
 2. Voordeel is dat wij dit keer geld krijgen van de belasting ipv moeten betalen. ;-) Vandaar dat ik nog heel ff heb. Haha.
 3. Hoi Wigbolt, Het klopt inderdaad dat het 2 aparte orderstromen zijn. De ene inderdaad via Shopify payments, en de ander via Bol. Nadeel is dus dat de Combidesk koppeling alles haalt vanuit Shopify zelf. Dus ik zou handmatig elke betaling van 3 euro (x2000 ofzo) moeten koppelen aan een uitbetaling via Bol, via Shopify payments, of via Paypal of wat dan ook. Kan ik niet gewoon een verzameldocument maken van de bestellingen die in uitbetaling nr. 1 van Shopify zaten (ik kan deze betalingen van die uitbetaling exporteren naar Excel). En zo ja hoe? Ik weet het
 4. Hier kom je dus echt niks verder mee. Zijn ook niet telefonisch te bereiken. Super irritant.
 5. Ja in januari is alles geïmporteerd wat vanaf 1 november is besteld. Maar dat zijn dus allemaal losse bestellingen. Alles komt 1 voor 1 binnen, terwijl het per week wordt betaald (minus de kosten aan Shopify). Denk dat ik heel die koppeling er maar gewoon af ga halen en het dan handmatig ga doen, per week. Of is dat geen doen? Via Combidesk en Moneybird wordt ik van het kastje naar de muur gestuurd en kom echt geen steek verder. En uiteindelijk ben ik hier al weken mee bezig, weet ik het nog niet, en heb ik echt nog 3 dagen om het op te lossen voor de aan
 6. Hellup!! Ik heb sinds kort een webwinkel. Nu zijn de betalingen via de koppeling Combidesk overgezet naar Moneybird. Maaarrrrrrrr die ziet dus dat de klant een betaling heeft gedaan van 10 euro, terwijl er maar 9,75 daadwerkelijk betaald is. Maar dat ziet Moneybird niet. Dus de te koppelen bedragen zijn niet te koppelen omdat ik niet letterlijk die bedragen heb gekregen. Moet ik nou serieus al die 3000 betalingen handmatig om gaan zetten? Ik snap er niks meer van. Wie kan mij alsjeblieft helpen.
 7. Maar dan neem ik aan dat ze daar toch al wel een rekening voor gestuurd hadden? Of moet ik nu zelf overal invoerrechten over betalen en opgeven? Zoja, aan wie geef ik dit dan op? Heb het nu gewoon op 0% gezet.
 8. Hoi hoi, Ik zie door de bomen het bos niet meer, en bij de belastingdienst zelf kom ik niet verder. Zal proberen om het zo concreet mogelijk te houden. Ik ben een webwinkel begonnen (aangezien de hobby uit de hand liep). Nu koop ik artikelen in China (joh, zal vast niet de eerste zijn) en die verkoop ik in Nederland. Het ene pakket komt er zonder extra kosten doorheen (neem aan dat ik daar verder ook niks mee hoef te doen en gewoon 0% btw op in vul, want heb niks aan belasting betaald, dus kan ook niks terug vragen. Het andere pakket word
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept