Jump to content

Jelle.t

Junior
 • Content Count

  19
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Jelle.t

 1. Zij reageren daar dus wel op, dat geeft al wat hoop. Bedankt!
 2. Het probleem komt inderdaad bij meerdere mensen voor die er ook van overtuigd zijn niks fout gedaan te hebben. Als je het aan mij vraagt zijn Paypal een stelletje oplichters..
 3. Super bedankt! Ik zat hier zelf ook al aan te denken en ik ga zeker hun hulp proberen in te schakelen. Had jij succes toen je een procedure tegen Paypal had gevoerd?
 4. Ga ik doen. Hartstikke bedankt voor uw hulp en ondersteuning!
 5. Tips als bijvoorbeeld hoe je een bepaalde oefening het beste kunt uitvoeren.
 6. Op mijn luxury pagina's post ik foto's van bijvoorbeeld mooie auto's en huizen en op mijn fitness pagina's post ik tips om andere mensen te helpen. Ik heb toen de 180 dagen begonnen gelijk bezwaar geprobeerd te maken en dit ook een aantal weken volgehouden tot ik in mijn ogen elke manier had geprobeerd. Ik ben zelf ook van mening dat ik niks verkeerd heb gedaan omdat ik geen van de punten herken die volgens Paypal niet mogen en die zij in hun voorwaarden hebben staan. En elke keer kreeg ik hetzelfde antwoord, namelijk dat zij niet verplicht zijn om de door mij gemaakte overtreding te delen.
 7. Ik beheer luxury en fitness pagina's
 8. Ik beheer een aantal grote Instagram accounts met een groot bereik. Mensen of bedrijven betalen mij om bijvoorbeeld een product te promoten op een van mijn pagina's.
 9. Promoties voor op Instagram op mijn pagina's
 10. Dat zou goed kunnen, maar om meer dan 4000 euro als compensatie te claimen is wel erg veel.
 11. Ik heb de tekst op de pagina Beleid inzake redelijk gebruik ook gelezen. Toch herken ik niks uit de lijst van verboden activiteiten. De klantenservice van Paypal is ook lekker afwezig..
 12. Ik heb een aantal keren bezwaar geprobeerd te maken alleen elke keer dezelfde reactie "Wij zijn niet verplicht om de reden te delen". Ik ga kijken naar een jurist, bedankt voor uw hulp!
 13. Het gaat om net iets meer dan 4000 euro. Ik heb hun voorwaarden bekeken en ik herken niks qua wat ik fout gedaan zou kunnen hebben.
 14. Volgens Paypal heb ik niet naar hun regels gehandeld en zij willen niet zeggen wat ik dan precies fout heb gedaan omdat zij dit wettelijk niet hoeven te doen. En ik heb inderdaad echt geen idee wat ik fout heb gedaan.
 15. Er is in de tussenliggende 6 maanden niks gebeurd, totdat opeens op 15 januari Paypal het volledige saldo pakte.
 16. Hallo, Ongeveer 180 dagen geleden kreeg ik een melding van Paypal dat mijn account permanent is geblokkeerd en dat ik mijn saldo er na 180 dagen af kon halen. Nu zijn de 180 dagen bijna om (23januari) maar Paypal heeft 15 januari mijn volledige saldo naar henzelf overgemaakt. Volgens hen heb ik "het Beleid inzake redelijk gebruik" Overtreden en nu hebben ze mijn volledige saldo afgepakt als "schadevergoeding". Dit is te absurd voor woorden want ik heb altijd netjes gehandeld en ik heb nooit één regel overtreden die in "het Beleid inzake redelijk gebruik" staat. En als ik vraag wa
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept