Jump to content

Rik Pijnenburg

Newbee
  • Content Count

    2
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

  • You are:
    ondernemer in spe
  1. Hoi Benm bedankt voor je reactie. Ik heb dit onderzocht maar vooralsnog heb ik in Europa niets kunnen vinden. Aan de ene kant maakt dit gegeven het natuurlijk extra interessant als het mij dus wél lukt om het op de Europese markt te brengen, maar het maakt me ook voorzichtig vandaar mijn vraag.
  2. Beste forumleden, Mijn naam is Rik Pijnenburg en ik heb me zojuist geregistreerd op dit forum. Ik ben al dagen topics door aan het spitten om antwoorden te zoeken op alle vragen die ik heb en moet zeggen dat ik al heel erg veel wijzer ben geworden! Toch blijf ik met een paar vragen / onzekerheden zitten, dus vandaar dit topic. Hopelijk kunnen jullie mij verder op weg helpen. Ik heb een businessidee omgezet in een businessplan en ben nu producten / fabrikanten aan het zoeken die hierbij aansluiten. Een van die producten betreft een LED groeilamp voor kamerplanten. Ik zou
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept