Jump to content

Yvon S

Newbee
 • Content Count

  3
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

Company info

 • Location
  Putten
 1. In mijn overeenkomst staat niks van ongewerkte uren die doorbetaald moeten worden. Het gaat hier trouwens ook nog om een contract van 12 uur per JAAR. Dus eigenlijk een nuluren contract.
 2. Dat klopt, echter het gaat hier om ongewerkte uren die gefactureerd worden. Het zou hetzelfde zijn als ik iemand een factuur stuur voor iets wat ik niet geleverd heb.
 3. Kan een payroll bedrijf facturen sturen voor uren die niet gewerkt zijn? Ik zit met een prangende vraag. Ik heb een medewerkster bij mij werken via een Payroll bedrijf. Nu is er eind vorig jaar net voor de lockdown tussen haar en het Payroll bedrijf enige onzekerheid ontstaan betreffende doorbetaling tijdens een lockdown. Nu hebben wij, ondanks de lockdown, nog 6 weken doorgewerkt. Toen was er echt geen werk meer voor 2 personen en heb ik dit tegen de medewerker verteld. Die is behoorlijk door het lint gegaan en na 2 weken is zij vervolgens thuis komen te zitten met een burn-out, d
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept