Jump to content

annietwee

Newbee
 • Content Count

  3
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

 • You are:
  ondernemer

Register

 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
  juridische en fiscale zaken
  innovatief ondernemen
 1. Het is zeker bespreekbaar maar ondanks dat we verder beide het beste met elkaar en de onderneming voor hebben, merk dat het gesprek snel van de baan loopt omdat we het anders zien. Was op zoek naar andere inzichten omdat we nog niet lang ondernemen en we soms het wiel een beetje opnieuw aan het uitvinden zijn.
 2. Dank voor de reacties, liquide middelen zijn nodig voor het aannemen van onze eerste werknemer. We hebben op het moment eigenlijk te weinig handen om alles aan te kunnen.
 3. Hallo allemaal, Ik heb een vof met twee andere vennoten. Wij hebben met zijn drieën een winstverdeling afgesproken n.a.v. gewerkte uren aangezien we zijn gestart met wisselende beschikbaarheid. Inmiddels werken een andere vennoot en ik fulltime voor de onderneming, wij nemen beide maandelijks een voorschot van 1800 euro op om onze kosten te dekken en komen hiermee net rond. De derde vennoot werkt part-time, rond de 20 uur per week. Naast de VOF onderneming heeft de derde vennoot een eigen onderneming waar zij een goed inkomen mee verdient. Om zo veel mogelijk liquiditeit te houden, en zij h
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept