Jump to content

dougie

Newbee
  • Content Count

    2
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

  • You are:
    ondernemer

Recent activities

  1. Het is een dorp met 30.000 inwoners, stadscentrum. Deels overdekt, dit pand zit in het overdekte gedeelte. Wij hebben een schoonheidssalon, tandenbleken, laser ontharen etc. Dit zouden wij niet vanuit dat pand willen doen overigens, daar is het pand te klein voor (ongeveer 100m2).
  2. Hallo Allemaal, In het centrum van mijn woonplaats staat er een mooi pand te huur met veel passanten per dag. Het is een zicht locatie met bekende en leuke winkels eromheen. Het lijkt mij interessant om iets met dit pand te gaan doen. Mijn vrouw en ik zijn actief in de beautybranche en hebben het daar ook druk mee. Nu is mijn vraag, wat zou er op deze locatie geopend kunnen worden wat interessant is voor de consument? Vooral in deze tijd zie je dat het online gebeuren hard groeit terwijl de winkels het moeilijk hebben. Echter is dit een top locatie met een redelijke huurprijs. De
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept