Jump to content

Leohaaf

Newbee
 • Content Count

  5
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

 • You are:
  ondernemer

Recent activities

 1. Zie onderstaande. Je kunt als particulier met een pand in box 3 gewoon een btw-nummer aanvragen als de verhuur aan de voorwaarden voor btw belast voldoet, o.a. dat de huurder voor minstens 90% van zijn omzet btw-plichtig is.
 2. Bedankt tot zo ver. Als ik het pand prive aankoop, dan vervolgens verhuur aan een bedrijf, of dus aan mijn zelf, dan kan ik toch box 3 een particulier btw nummer aanvragen? Ik als bedrijf, of een ander bedrijf betaald dan toch gewoon BTW maandelijks. Of zie ik het helemaal verkeerd?
 3. Oke dank voor je antwoord.
 4. Het aanvragen van een prive BTW nummer is dus geen optie in deze?
 5. Dag allen, Ik sta op het punt om een nieuwbouw bedrijfspand te kopen. 100.000€ V.O.N ex BTW. (Eigen gebruik voor de zaak in eerste instantie) ik wil deze niet via de zaak aanschaffen, maar via prive vermogen. Nu hoorde ik dat het mogelijk is om ook als particulier de BTW terug te vorderen? Kan iemand mij vertellen wat nu wijsheid is? Of is het toch aantrekkelijker om het wel zakelijk aan te kopen? Alvast bedankt.
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept