Jump to content

Kolonel

Newbee
 • Posts

  4
 • Joined

 • Last visited

Reputation

0

Personal info

 • You are:
  ondernemer

Recent activities

 1. Nee, vind ik van niet. Was meer in de veronderstelling dat sommige mijn (misschien wat verwarrende) vraagstelling niet juist interpreteren.
 2. snap ik alleen ben ik straks in deze constructie gewoon in loondienst en lijkt me dat ze niet terug kijken naar wat ik de afgelopen jaren hebt gedaan? en dat ik dan volgend jaar DGA ben met voldoende salaris om mijn hypotheek gewoon netjes te betalen waardoor ik geen gezeur met de bank ga krijgen. Bank maakt volgens mij als het ware een foto van je financiële plaatje ten tijden van de hypotheek aanvraag, als die naderhand veranderd en je gewoon betaalt is er geen haan die er bij de bank naar kraait.
 3. Bedrijf is inderdaad een BV, huis overdracht is in december dus komt net te vroeg. @Roel j nu werk ik als ZZP voor dit bedrijf maar kan dus een vast dienstverband aangaan. Dus dan ben ik een vaste werknemer lijkt me in de ogen van de bank. @Ruben T ik wordt straks inderdaad DGA en heb dan inderdaad een ander salaris waardoor ik ook prima in staat zal zijn om mijn hypotheek te kunnen betalen.
 4. Goedemiddag, hypothetische stelling; ik ben nu 2 jaar ZZP'er en voornamelijk werkzaam bij eenzelfde opdrachtgever. Nu heb ik dit bedrijf kunnen kopen en zal ik met terugwerkende kracht in januari '22 eigenaar worden sinds januari '21. Ook heb ik in de tussentijd een huis gekocht en nu is het lastig om met 2 jaar ZZP cijfers de hypotheek rond te krijgen. nu kan ik doordat ik onofficieel eigenaar ben ook in vaste dienst komen en mijzelf een toereikend salaris toekennen, om hiermee gemakkelijker bij de bank een hypotheek te krijgen. Mijn toekomstige salaris is makkelijk genoeg om mijn hypotheek te kunnen betalen en ga hiermee zeker niet in de knoei komen. Is dit te doen of wat zijn de redenen om dit niet te doen. gr Kolonel
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept