JHBakker

Newbee
  • Aantal berichten

    2
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Persoonlijke info

  • Jij bent:
    ondernemer in spe

JHBakker's trofeeën

  1. Bedankt voor de snelle reactie! Het idee staat nog in de kinderschoenen. Het go-to-marketplan is al klaar, ik zit alleen nog met het goed kunnen transporteren en het hygiënisch houden van het product. Concreet antwoord: hier heb ik dus nog geen plan voor. Ik kan hier ook bijzonder weinig literatuur over vinden. Mochten mensen bronnen hebben dan houd ik mij aanbevolen!
  2. Goedeavond allemaal, Allereest leuk om te zien dat er een forum is voor gelijkgestemden, ik had nog niet eerder van deze website gehoord alvorens ik mijn zoektocht begon. Ik wil graag kleinschalig met een webwinkel een eigen saus gaan verkopen, in eerste instantie lokaal (in Nederland). De ingredienten zijn allemaal vanuit de supermarkt of Makro/Sligro e.d. Nu is mijn vraag, moet ik hiervoor een NVWA certificaat hebben? Het gaat om een saus op mayonaise-basis en hoeft dus niet gekoeld te worden. Ik kan niet echt wijs worden uit de boomgrafiek van NVWA en contact opnemen gaat ook lastig, want het vragenformulier werkt niet.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Cookies op HigherLevel.nl

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.