• 0

Lanceren van een eigen product (food)

Goedeavond allemaal,

 

Allereest leuk om te zien dat er een forum is voor gelijkgestemden, ik had nog niet eerder van deze website gehoord alvorens ik mijn zoektocht begon.

 

Ik wil graag kleinschalig met een webwinkel een eigen saus gaan verkopen, in eerste instantie lokaal (in Nederland). De ingredienten zijn allemaal vanuit de supermarkt of Makro/Sligro e.d.

 

Nu is mijn vraag, moet ik hiervoor een NVWA certificaat hebben? Het gaat om een saus op mayonaise-basis en hoeft dus niet gekoeld te worden. Ik kan niet echt wijs worden uit de boomgrafiek van NVWA en contact opnemen gaat ook lastig, want het vragenformulier werkt niet.

Link naar reactie

Aanbevolen berichten

3 antwoorden op deze vraag

  • 0

Welkom op Higherlevel!

 

5 minuten geleden, JHBakker zei:

Het gaat om een saus op mayonaise-basis en hoeft dus niet gekoeld te worden.

Ga je de saus na bereiding dan steriliseren? Op gedroogde kruiden en specerijen komen bacteriën en schimmels voor, net als op je keukengereedschap en in de verpakkingen die je wilt gebruiken. In een ongekoelde vochtige saus kunnen die zich heel snel gaan vermenigvuldigen. 

 

Met vriendelijke groet, Ron van der Kolk MSc MBA

 

Ik werk via Inflection als interimmanager voor de publieke sector aan betere

dienstverlening, bedrijfsvoering & informatievoorziening door de overheid. 

Link naar reactie
  • 0
6 minuten geleden, Ron van der Kolk zei:

Welkom op Higherlevel!

 

Ga je de saus na bereiding dan steriliseren? Op gedroogde kruiden en specerijen komen bacteriën en schimmels voor, net als op je keukengereedschap en in de verpakkingen die je wilt gebruiken. In een ongekoelde vochtige saus kunnen die zich heel snel gaan vermenigvuldigen. 

 

Bedankt voor de snelle reactie!

 

Het idee staat nog in de kinderschoenen. Het go-to-marketplan is al klaar, ik zit alleen nog met het goed kunnen transporteren en het hygiënisch houden van het product. Concreet antwoord: hier heb ik dus nog geen plan voor. Ik kan hier ook bijzonder weinig literatuur over vinden. Mochten mensen bronnen hebben dan houd ik mij aanbevolen!

Link naar reactie
  • 0
34 minuten geleden, JHBakker zei:

...ik zit alleen nog met het goed kunnen transporteren en het hygiënisch houden van het product... ...Ik kan hier ook bijzonder weinig literatuur over vinden. Mochten mensen bronnen hebben dan houd ik mij aanbevolen!

 

DIT misschien?

Succes & Groet, 

Hans (J.H.) van den Bergh, MSc BEc

HL-Deelnemer en -Moderator I Social Designer I Consultant Communicatie -, Innovatie - en Marketing-Strategie I Design Thinker Gediplomeerd Specialist Arbeidsrecht  Bedrijfsidee? Toets het gratis: HIERMEE!

Link naar reactie

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuw account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
Hide Sidebar
  • Wil je onze Nieuwsflits ontvangen?
    Deze verzenden we elk kwartaal.

  • Wie is er online?
    3 leden, 163 Gasten

  • Breng jouw businessplan naar een higher level!

    Op dit forum worden alle onderwerpen m.b.t. ondernemerschap besproken.

    • Stel jouw ondernemersvragen
    • Antwoorden/oplossingen van collega ondernemers
    • > 75.000 geregistreerde leden
    • > 100.000 bezoekers per maand
    • 24/7 bereikbaar / binnen < 6 uur antwoord
    •  Altijd gratis

  • Ook interessant:

    Ook interessant:

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Cookies op HigherLevel.nl

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.