Allereest leuk om te zien dat er een forum is voor gelijkgestemden, ik had nog niet eerder van deze website gehoord alvorens ik mijn zoektocht begon.
Ik wil graag kleinschalig met een webwinkel een eigen saus gaan verkopen, in eerste instantie lokaal (in Nederland). De ingredienten zijn allemaal vanuit de supermarkt of Makro/Sligro e.d.
Nu is mijn vraag, moet ik hiervoor een NVWA certificaat hebben? Het gaat om een saus op mayonaise-basis en hoeft dus niet gekoeld te worden. Ik kan niet echt wijs worden uit de boomgrafiek van NVWA en contact opnemen gaat ook lastig, want het vragenformulier werkt niet.
Zie jij kansen voor je onderneming/bedrijf in het buitenland? Met RVO onderneem je verder.
Kijk wat onze kennis, contacten en financiële mogelijkheden voor jou kunnen betekenen.
We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.
JHBakker
JHBakker
Goedeavond allemaal,
Allereest leuk om te zien dat er een forum is voor gelijkgestemden, ik had nog niet eerder van deze website gehoord alvorens ik mijn zoektocht begon.
Ik wil graag kleinschalig met een webwinkel een eigen saus gaan verkopen, in eerste instantie lokaal (in Nederland). De ingredienten zijn allemaal vanuit de supermarkt of Makro/Sligro e.d.
Nu is mijn vraag, moet ik hiervoor een NVWA certificaat hebben? Het gaat om een saus op mayonaise-basis en hoeft dus niet gekoeld te worden. Ik kan niet echt wijs worden uit de boomgrafiek van NVWA en contact opnemen gaat ook lastig, want het vragenformulier werkt niet.
Link naar reactie
https://www.higherlevel.nl/forums/topic/75115-lanceren-van-een-eigen-product-food/Delen op andere sites
Aanbevolen berichten
3 antwoorden op deze vraag