Al een tijd zoek ik me een ongeluk online. Mijn partner en ik willen een nieuwe onderneming starten: BBQ workshops op locatie. Deelnemers hoeven dus niet naar ons toe te komen, wij komen in de tuin een workshop geven. Er is dus geen sprake van voedselbereiding bij ons thuis. Ik kan nergens vinden wat hiervoor de regels zijn. Wel ben ik dit artikel tegen gekomen in mijn zoektocht en snap dat de VWA en HACCP regels bestaan, maar dat brengt me nog niet veel duidelijkheid.
Heeft iemand hier ervaringen met een dergelijke onderneming, of moet ik ergens heen bellen voor meer info? En indien de laatste, waar moet ik dan heen bellen?
Heb je een acuut probleem met je website? Ik help je! www.atcreate.nl
We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.
AtCreate
AtCreate
Hallo allen!
Al een tijd zoek ik me een ongeluk online. Mijn partner en ik willen een nieuwe onderneming starten: BBQ workshops op locatie. Deelnemers hoeven dus niet naar ons toe te komen, wij komen in de tuin een workshop geven. Er is dus geen sprake van voedselbereiding bij ons thuis. Ik kan nergens vinden wat hiervoor de regels zijn. Wel ben ik dit artikel tegen gekomen in mijn zoektocht en snap dat de VWA en HACCP regels bestaan, maar dat brengt me nog niet veel duidelijkheid.
Heeft iemand hier ervaringen met een dergelijke onderneming, of moet ik ergens heen bellen voor meer info? En indien de laatste, waar moet ik dan heen bellen?
Heb je een acuut probleem met je website? Ik help je! www.atcreate.nl
Link naar reactie
https://www.higherlevel.nl/forums/topic/41714-food-workshops-op-locatie-wat-zijn-de-regels/Delen op andere sites
Aanbevolen berichten
7 antwoorden op deze vraag