Zo te horen ben je van het meeste al op de hoogte. De meeste 'technische' details, zo als de bereidingsplaats, heb je geregeld. Heb je ook een back-up, voor het geval je de keuken niet mag gebruiken? Weet je zeker dat deze keuken voldoet aan alle eisen? Dat zijn zaken die ik wel na zou gaan, persoonlijk. Wat betreft het inschatten van het aantal mensen: vraag aan de organisatie van het evenement hoe veel mensen ze verwachten. Dat lijkt me de meest trefzekere manier van informatie inwinnen. Helaas heb ik geen ervaring in de catering, maar kan me voorstellen dat je jezelf wilt indekken. Wat gebeurd er als een van de gasten onverhoopt voedselvergiftiging oploopt? Ben je verzekerd? Misschien dat je eens een cateringbedrijf aan de andere kant van Nederland kunt bellen met de vraag hoe zij het hebben gedaan. Vaak zijn deze verre concurrenten wel bereid om het een en ander met je te delen.
Als tweede: je bent je aan het inschrijven bij de KvK. Dat houdt dus in dat je lange termijn plannen hebt. In hoeverre kun je gebruik maken van de keuken die je noemde, in de (nabije) toekomst? Hoe ga je nieuwe opdrachten werven; door bijvoorbeeld een website te (laten) maken, actief te netwerken, etc? Misschien dat je iets verder moet kijken dan alleen deze opdracht.
Misschien meer vragen dan antwoorden, maar wel zaken om over na te denken. Wellicht heb je er iets aan!