Jump to content

AtCreate

Junior
 • Content Count

  21
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

Register

 • What age group do you belong to?
  19-24
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  KvK

Company info

 • Location
  Culemborg
 • Phone number
  0345778045
 • Branch
  Innovatie & concepten
 • Branch 2
  Huisvesting & vastgoed
 • Branch 3
  Financiering & bankwezen
 • Website address

Vision

 • My opinion about entrepeneurship
  Work hard, play later. Door klein te beginnen en groot te dromen kom je verder!
 1. Ik vind dat altijd een beetje tricky. Zijn de hoeveelheid uren die jij aan je product/dienst besteed evenredig aan die van hem? IS de waarde gelijk? Als het antwoord 'nee' is dan zou ik het niet doen, tenzij je elkaar goed kent en uit zo'n ruil meer mogelijkheden voortkomen.
 2. Ik gebruik zelf deze nog wel eens: http://www.backlinkwatch.com/. Maar Webmaster Tools is inderdaad wel de sterkste.
 3. Helaas pindakaas. Heb ik ook wel eens gehad. Ondertussen eis ik een aanbetaling, bestaat het project uit 1 hoofdontwerp met 3 correctierondes en als het daarna nog niet goed is, moet er bijgelegd worden. Mijn advies: trek er je les uit, ook al is het een dure. Geef aan dat als er niet betaald wordt, er ook geen gebruik mag worden gemaakt van het ontwerp en laat het er bij. Bij zulke klanten kun je roepen en stampen wat je wilt, maar betalen gebeurd toch niet. Dek jezelf de volgende keer beter in!
 4. @Ingteractive.com: nee dat klopt wel, ik ben er momenteel mee bezig ;) [/offtopic]
 5. Ik vind de opmerking 'mijn website is niet zo interessant' altijd een gevaarlijke. Dat je een kleine website hebt houdt niet in dat je niet gehackt zult worden, of dat er geen pogingen zullen worden gedaan om binnen te komen. Juist de kleinere websites zijn leuk als 'target practice'. Het beveiligen van je website is altijd een goed idee, hoe groot of klein de website ook is!
 6. Zo te horen ben je van het meeste al op de hoogte. De meeste 'technische' details, zo als de bereidingsplaats, heb je geregeld. Heb je ook een back-up, voor het geval je de keuken niet mag gebruiken? Weet je zeker dat deze keuken voldoet aan alle eisen? Dat zijn zaken die ik wel na zou gaan, persoonlijk. Wat betreft het inschatten van het aantal mensen: vraag aan de organisatie van het evenement hoe veel mensen ze verwachten. Dat lijkt me de meest trefzekere manier van informatie inwinnen. Helaas heb ik geen ervaring in de catering, maar kan me voorstellen dat je jezelf wilt indekken. Wat gebeurd er als een van de gasten onverhoopt voedselvergiftiging oploopt? Ben je verzekerd? Misschien dat je eens een cateringbedrijf aan de andere kant van Nederland kunt bellen met de vraag hoe zij het hebben gedaan. Vaak zijn deze verre concurrenten wel bereid om het een en ander met je te delen. Als tweede: je bent je aan het inschrijven bij de KvK. Dat houdt dus in dat je lange termijn plannen hebt. In hoeverre kun je gebruik maken van de keuken die je noemde, in de (nabije) toekomst? Hoe ga je nieuwe opdrachten werven; door bijvoorbeeld een website te (laten) maken, actief te netwerken, etc? Misschien dat je iets verder moet kijken dan alleen deze opdracht. Misschien meer vragen dan antwoorden, maar wel zaken om over na te denken. Wellicht heb je er iets aan!
 7. Daar ben ik ook wel benieuwd naar. Je weet in ieder geval dat je met dit bedrijf niet in zee moet gaan, ook als ze in de toekomst een andere aanbieding doen. Annedien merkt terecht op dat het aangeeft dat er structureel iets mis is met dit tussenbedrijf, dus lekker links laten liggen! En overigens, kudos dat je scherp bent gebleven en je niet hebt laten verblinden door het vooruitzicht van een leuke payday!
 8. Of het eens smoes is weet ik niet, maar ook bij een normale inwerkperiode krijg je betaald (bij een baas, in ieder geval). Als jij 2 weken hard werkt en zij vinden dat je daarna niet meer nodig bent, wat hou jij er dan aan over? Ik persoonlijk zou hier niet mee akkoord gaan, of aangeven dat je de 2 weken kunt verrekenen zodra het project is afgerond.
 9. Hallo Polka, Je website ziet er, ondanks het feit dat je er flink je best op hebt gedaan, toch uit als een een mijnwebwinkel pagina. Dat betekent voor mij meestal: te veel informatie op de homepagina, wat het geheel rommelig maakt. Een design dat door heel veel anderen ook wordt gebruikt en er dus niet uit springt tegenover de rest. Een eigen website laten bouwen is het overwegen waard. Iedereen heeft een USP (Unique Selling Point) nodig voor zijn of haar onderneming. Wat maakt dat mensen nu juist bij jou een kinderfeestje moeten boeken? Dat is wat op je home pagina te zien moet zijn! Wellicht overbodig, maar weet je dat je geen mailing rond mag sturen tenzij je er toestemming voor hebt? Vaak verdwijnen dat soort mailtjes in de spamfolder en worden niet gelezen. Ik kan niet meteen en link naar je facebook, twitter of blog vinden op je website, dus ik kan moeilijk inschatten welk effect deze hebben op je website. Deel je bij je knutselcafé ook visitekaartjes/foldertjes uit voor je kinderfeestjes? Geef je, aan het einde van een kinderfeestje, briefjes mee aan de kinderen zodat andere ouders het ook onder ogen krijgen? Wat doe je verder nog aan promotie?
 10. Hoi Fraisel, Misschien moet je iets meer toelichten op welke vlakken je meer hulp nodig hebt. Ik kan je wellicht helpen met het opzetten van een goede website/social media campagne, maar weet niet of je hier behoefte aan hebt?
 11. Bedankt LittleBit! Ik ben inderdaad ook wel benieuwd naar de bron.
 12. Ja! Ik ben al meer dan eens de boot in gegaan door te denken dat ik wel uit kon gaan van het woord van een klant. Niet dus. Ook al duurt het langer, gewoon een contract op stellen en laten tekenen. Ik verstuur het meestal via PDF (per e-mail dus) en laat het ondertekend terugsturen. Dat mag ingescand per mail, maar het liefst per post zodat ik het origineel heb. Dek jezelf gewoon in. Zo veel langer duurt het niet en je hebt voor jezelf meer zekerheid.
 13. Ondernemertje30 en WebshopAdvies.nl: bedankt voor jullie bijdragen. Ik ga er nog eens goed over nadenken!
 14. Nee, nog niet bij de KvK geweest. We wilden eerst algemeen onderzoek doen. Miki: het gaat om workshops op locatie, dus bij mensen thuis. Er wordt geen alcohol geschonken. Een eventuele catering komt later, als de workshops lopen. Het idee is dat we mensen uitleg geven over de verschillende manieren van barbecuen; het gebruik van verschillende koln (of gas), direct en indirect grillen, et cetera. Er zal natuurlijk ook eten klaar gemaakt worden, maar dit gebeurd dus op locatie en niet bij ons thuis of in een bedrijfsruimte. Het enige waar we mee te maken zullen hebben is 1) het opslaan van vlees, waarvoor we al een tweede koelkast hebben staan, 2) de opslag van de kolen en 3) de barbecues die bedrijfsmatig gebruikt worden. Is dit voldoende informatie?
 15. Omdat deze informatie niet op de website van @Create moet staan, John. Het gaat om een nieuw op te richten bedrijf, dat separaat van mijn huidige bedrijf zal gaan handelen. Zo ontstaat er ruimte voor andere taken, zoals bijvoorbeeld het onderhouden van social media profielen.
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept