Ga naar inhoud

Zomaar iemand

Legend
 • Aantal berichten

  4037
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Persoonlijke info

 • Jij bent:
  ondernemer
 • Geslacht
  Male

Bedrijfsinfo

 • Branche
  29

Visie op

 • Ik zoek mensen die
 • Mijn mening over innovatie

Zomaar iemand's trofeeën

 1. Met alle respect voor je bericht. Maar als je geluidsset maximaal 150 mensen aan kan(volgens je eigen website) dan denk ik dat het inrichten van een discotheek misschien wat te moeilijk wordt. Een discotheek waar maar 150 mensen in kunnen kan op geen enkele manier winstgevend worden. Zelfs niet met de hele exclusieve feesten.
 2. Ik heb met mijn bedrijf in 5 jaar tijd bijna de hele regionale markt in handen, heb er bij 3 bedrijven voor gezorgd dat ze de prijzen drastisch naar beneden moesten brengen om nog maar omzet te kunnen genereren, andere bedrijven hebben besloten het deel dat wij doen helemaal af te stoten en tot slot hebik 2 bedrijven met dezzelfde activiteiten kunnen overnemen. En dat met een gratis template, want de website is de enige marketing die ik tot 2014 deed. Deze laten ombouwen met de gewenste plaatjes en je bent klaar. Dus je bewering kan uitstekend slaan op jouw bedrijf maar zeker niet voor elk bedrijf. Jij praat over een webshop met eigen koppelingen. Ik praat voor mijn bedrijf over een website met informatie, foto's en een berekeningsscript. Totaal niet te vergelijken dus. Maar ik laat het er verder bij zitten, deze discussie is zo zinloos en is elke keer hetzelfde. Als je anders denkt dat de rest ben je standaard slecht bezig. Je mag niets zelf doen, alles moet je uitbesteden, want het is onmogelijk om ergens anders verstand van te hebben dan je eigen core buisness. Dat ik er al 16 jaar prima van kan leven, daarbij ook de mogelijkheid geef voor andere om geld te verdienen is natuurlijk niet belangrijk en zal vast allemaal geluk zijn, want als ondernemer doe ik het zo vreselijk slecht en heb ik nergens verstand van.
 3. Absoluut. Maar zoals eerder aangegeven is de kans groot dat ik weer een slechte ontwerper tegenkom en dan nog meer geld kwijt ben. En het is nu pinksteren dus ik heb vandaag nog wel wat uurtjes over.
 4. Op dit moment denk ik dat het het beste is om aan de deze partij te vragen of ze de plaatjes en knoppen willen maken. Het plan is om het fluid grid te gebruiken wat deze websites gebruiken. Veel websites beperken zich in templates gebouwd uit hetzelfde grid. Het grootste voordeel als ik het zelf doe is dat ik makkelijk iets kan aanpassen. Mijn ervaring leert dat ik binnen 1 ontwerp toch wel maandelijks de website aanpas. Door dingen toe te voegen, te verwijderen of een andere indeling aan te houden. Buiten deze veranderingen natuurlijk ook wekelijks de foto's. Twee grote nadelen zijn dat het me weer een hoop tijd kost om te leren werken met een fluid grid en daty het zoeken naar een goed grid ook weer een hoop uitzoekwerk kost. Als reactie op je bericht, een template kopen, wil niet automatisch zeggen dat het script niet hopeloos slecht in elkaar zit.
 5. Ook dat zeg ik niet, je blijft wel bezig. Iets kost wat het kost en natuurlijk zoek je in eerste instantie naar de goedkoopste oplossing. Je bent ronduit dom als je dat niet doet. Waarom meer betalen? Maar het is voor een hoop partijen makkelijk praten. Met alleen de investering in een pc en een website kun je al gauw roepen dat andere zuinig zijn. Ik ga niet meer zoeken naar een andere partij, de afgelopen jaren zoveel problemen gehad webdesigners. Er zijn helaas meer slechte dan goede designers. Voorlopig eerst nog even verder zoeken naar een bestaande template.
 6. Weer een conclussie die nergens op gebaseerd is, beetje jammer. Het kost wat het kost, maar als de leverende partij het niet kan en ik ga het zelf uitzoeken dan is het onzin om er voor te betalen. Het internet staat vol met gratis en goedkope templates, dus waarom niet een bestaande nemen en die laten ombouwen toch eigen huisstijl. Is niet perse goedkoper, maar de kans dat het goed werkt is wel vele malen groter.
 7. Ik heb het gisternacht doorgestuurd, ter ondersteuning van mijn verhaal, mijn uitleg had ik 2 weken geleden al gedaan, toen werd aangegeven dat het moeilijk of misschien wel onmogeliljk was. Het is nu pinksteren, dus verwacht over een aantal dagen wel een reactie. Maar tegelijkertijd gaf zowel Nico als jij aan, dat het wel kon, dus ben ik weer met vernieuwde energie de verschillende templates pagina's aan het afzoeken naar een voorbeeld. De vorige layout was een gratis template die ik grafisch door hun heb laten ombouwen, ik heb nu ook voorgesteld dit weer te doen. We hoeven dan niet het wiel opnieuw uit te vinden en vaak werken deze basisframes heel goed.
 8. Wat bedoel je daar precies mee? In principe ga ik de website zelf invullen, ik wilde alleen graag dat het bedrijf de basis maakte. Omdat ik het responsive wilde hebben, gaven zij aan dat ze dit dan meteen in zo'n frame zouden maken. Alleen het eerste resultaat was niet wat we hadden verwacht. Toen werd er aan mij gevraagd of ik iets wilde sturen wat me dan wel wat leek. Vandaar dat ik zelf met paint een idee heb geknutseld. Achteraf gezien was ik denk ik sneller als ik had verwezen naar een template op internet. Verder weet ik ook neit echt wat ik wil, behalve een mooi, fris uiterlijk, waarvan ik het basis frame ook voor mijn 2 andere bedrijven kan gebruiken, zodat sommige scripts gewoon te copieeren zijn (zoals contact pagina, inlog pagina en een berg queries.
 9. @ richard, ziet er inderdaad goed uit. Ik heb je wel een pm gestuurd met een kleine opmerking. Zonde als dit voor altijd op internet blijft staan.
 10. Als je het voor elkaar kan krijgen is dat toch alleen maar slim? Het is niet heel uniek dat bedrijven in een opstart fase hulp krijgen van vrienden.
 11. Wij werken eigenlijk al jaren samen, deze partij doet alles op het gebied van marketing. Ik hou er niet zo van om "rond te shoppen", ik heb altijd zoveel ellende gehad met ontwerpers. Ik wou dat ik het zelf kon. Ik ben bij de templates op internet aan het kijken, maar ben nog geen template tegengekomen die het heeft. Alleen moet ik als kanttekening wel aangeven dat de meeste betaalde/gratis template op internet bijna allemaal op elkaar lijken. Maar als het niet is toegestaan dan moet een moderator het maar verwijderen. Ik kan hem zelf neit meer verwijderen.
 12. Is denk ik ook afhankelijk van de locatie, denk dat ze in het zuiden per inwoner een groter budget hebben dan in bijvoorbeeld de randstad.
 13. Dat begrijp ik, daarom dat ik de blokken onderelkaar wil laten zien. De ontwerper gaf aan dat er eigenlijk geen andere goede manieren zijn om het menu te laten zien. Ik geloof dat mijn ontwerper neit liegt, maar deze is ook een mens, dus het zou kunnen dat men het nog niet weet. Of dat men liever niet wil experimenteren. Ik ken verder geen ontwerpers waarvan ik weet dat ze goed zijn, het internet staat vol met bedrijven die beweren dat ze wat kunnen, maar uiteindelijk weet je niet wat je in huis haalt.
 14. Alleen techniek of ook horeca, beveiliging, personeel, stroomtoevoer, aankleding, toiletten, parkeerfaciliteiten etc etc? Dit zijn allemaal aparte bedrijven. Als je dan alles door 1 partij wil laten organiseren, moet je eens kijken bij evenementen bureau's die nemen dit allemaal zo uit handen. Als je alleen techniek zoekt, moet je eens zoeken op verhuur licht en geluid. (niet audio visueel, want dan kom je in de videohoek uit, dit zijn partijen die meer gefocused zijn op beursen) De lijst van bedirjven is heel lang, van heel proffesioneel tot de beunhaas om de hoek. Het is heel moeilijk om een goede partij te vinden op basis van naam/website. Wel kun je gewoon contact leggen met een andere disco ondernemer en vragen met welk bedrijf zij samenwerken. Elke pro discotheek heeft een vaste leverancier, dit ivm extra inhuur, onderhoud en advies. Ook budget is belangrijk. Als er geen budget is moet eens kijken bij drive in shows. Dit zijn vaak hobby bedrijven, maar wel een stuk goedkoper. Als je zelf geen budgetbepaling kan maken dan kun je dit ook heel goed neerleggen bij een evenementenbureau. Er zijn standaard berekeningen op basis van vierkante meters, aantal bezoekers, artiesten, locatie en gewenst resultaat. Ik hoop dat je heir iets mee kan.
 15. Dat hoor je mij volgens mij nergens zeggen? En je hoeft niet te reageren. Reageren is geheel vrijblijvend. Ik vraag me gewoon af of het mogelijk is en of het werkelijk zo is dat het dan maar op een selectief aantal telefoons zal werken.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...