Ga naar inhoud

Samen Horecapand huren en huurkosten verdelen

Geplaatst:

QMila

Hallo beste allemaal!

 

Ik ben hier pas geregistreerd en bijna 1,5 in Nederland. Voor mijn anderhalf jaar dat ik in Nederland woon,ik heb veel gedaan in Horeca en Retail ( in mijn vaderland heb ik meer dan 6 jaar ervaring in Retail)en nu heb ik besloten, dat ik wil zelf gaan ondernemen. Ik wil een biologische bakkerij starten.(op afhaalbasis)

het probleem is, dat huurprijs is best wel hoog .

vraag 1:Misschien is er iemand die klaar is om de kosten met mijn te verdelen en samen een horecapand gaan huren.

vraag 2: Is er units op het bedrijfsterrein zijn geschikt voor horeca?

Bijvoorbaat bedankt!

Groetjes,

Mila

 

P.s. neem me niet kwalijk voor grammatica,ik ben nog aan het leren:)

 

[verandering: titel]

Featured Replies

Geplaatst:

Bob de webbouwer

Als je dit helemaal zelf getypt hebt na 1,5 jaar in Nederland te zijn vind ik het al behoorlijk knap hoor! Dacht eigenlijk dat je Google Translate aan het werk had gezet ;)

 

Het kan best interessant zijn jezelf op een bedrijventerrein te vestigen, maar waarschijnlijk alleen als die bedrijven dan ook je doelgroep zijn. Dat is natuurlijk een interessante doelgroep, als je voor een paar grote bedrijven de lunch elke dag mag verzorgen levert dat een leuke omzet op.

 

Als je jezelf echter op de consument wilt richten zou ik een bedrijventerrein niet adviseren. Ik denk namelijk dat het aantal mensen dat speciaal voor een brood naar een bedrijventerrein gaat rijden niet zo heel groot is.

Onder de naam Bob de webbouwer bouw en verbeter ik websites.

Daarnaast verzorg ik dj's en drive-in-shows op bruiloften, bedrijfsfeesten, verjaardagen enzovoorts.

Geplaatst:

QMila

  • Auteur

Beste Bob,

 

bedankt voor je reactie! Met mijn Nederlands moet nog veel gebeuren,maar gelukkig dat ik zo ver ben, dat ik maak geen gebruik van Google Translate :)

Over dat pand dat ik zoek of iemand met wie ik ga dat pand gewoon samenhuren ,ik zoek ruimte waar ik kan bakken en daarna dat gebak moet het geleverd worden aan de klanten.

 

Groetjes,

Mila

 

 

Geplaatst:

Kamer van Koophandel

Beste Mila,

 

Een reactie op je eerste vraag laat ik graag over aan andere leden van dit forum, op je tweede vraag wil ik graag antwoord geven:

Als ik het goed begrijp ga je een banketbakkerij beginnen en wil van daaruit bezorgen? Hoe ga je dat product dan verkopen? Wil je daar ook een (web)winkel beginnen, of een lunchroom?

 

Of een activiteit is toegestaan ligt vast in het bestemmingsplan. Hierin staat per pand beschreven wat voor soort bedrijf zich daar mag vestigen. Als je al een pand op het oog hebt, kan je op de site watmagwaar nagaan welke bestemming er op dat adres rust. Mocht dit anders zijn dan waarvoor je het pand wil gebruiken, kan je de gemeente vragen het bestemmingsplan te wijzigen. Verder dient een bedrijf dat zich bezighoudt met het bereiden van voedsel zich te houden aan de hygiënecode, waarin ook eisen ten aanzien van inrichting van de bedrijfsruimte zijn opgenomen.

 

Misschien kan het Nederlands Bakkerij Centrum (NBC) je verder helpen met informatie. Mocht je meer willen weten over het starten van een bedrijf is veel informatie te vinden op www.ondernemersplein.nl of misschien werkt het voor jou beter om de gratis Startersdag op 7 november te bezoeken.

 

Veel succes met je plannen,

Manon Kuijlenburg

 

De KvK Informatie- en Advieslijn is op werkdagen van 8:30 uur tot 17:00 telefonisch bereikbaar op 088-5852222.

Geplaatst:

QMila

  • Auteur

Beste Manon,

 

bedankt voor je reactie.Jij hebt het goed begrepen. Ik wil een banketbakkerij starten met bezorging. Bijna alles wat jij hebt bovenop geschreven stond al op mijn lijst. Zelfs bij KVK was ik al enkele maanden geleden geweest.

1.Ik ben al bezig met (web)winkel.

2. Daarnaast zal ik een freelancer aannemen als vertegenwoordiger,die gaat bepaalde groep mensen en bedrijven benaderen.

3.HACCP online cursus wil ook binnen enkele dagen doen.

Bij Startersdag had ik mij al aangemeld:)

Dus nu gaat het echt om ruimte,bedrijfspand.

 

Bedankt ook voor je advies en links!

Met vriendelijke groet,

Mila

 

  • 4 months later...
Geplaatst:

B-D

In welke omgeving wilt u dit starten?

Geplaatst:

realist

Als je alleen wilt bezorgen, moet je juist een pand achteraf hebben: dichter bij de uitvalswegen, en op een bedrijventerrein is goedkoper. Samenwerken : ik en met mij op dit forum velen zijn daar al niet zo voor Maar samenwerken met een horecagelegenheid gaat dan al niet, omdat je die juist in het (uitgaans)centrum wilt hebben.

 

Geplaatst:

QMila

  • Auteur

In welke omgeving wilt u dit starten?

 

Goedendag,

 

Ik wil mijn bedrijf starten in regio Den Haag.

 

Groet Mila

Geplaatst:

QMila

  • Auteur

Als je alleen wilt bezorgen, moet je juist een pand achteraf hebben: dichter bij de uitvalswegen, en op een bedrijventerrein is goedkoper. Samenwerken : ik en met mij op dit forum velen zijn daar al niet zo voor Maar samenwerken met een horecagelegenheid gaat dan al niet, omdat je die juist in het (uitgaans)centrum wilt hebben.

 

 

 

Goedendag,

 

Bedankt voor je reactie. Eigenlijk ik heb daarover goed nagedacht en besloten dat ik liever zelf wil een pand huren en daar voor heb ik Steenworp huisvesting organisatie benaderd.

Ik heb al aantal panden die ik wil graag bezichtigen.

 

Groet Mila

 

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuw account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen

Cookies op HigherLevel.nl

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.