Jump to content

Bob de webbouwer

Legend
 • Content Count

  1,136
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

Bob de webbouwer last won the day on October 26 2019

Bob de webbouwer had the most liked content!

Community Reputation

111

Personal info

Register

 • What age group do you belong to?
  41-45
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
  commercie en marketing

Company info

 1. Dat van die bedrijfsbus is zeer herkenbaar Herman. Ik heb eind februari 2020 ook geïnvesteerd in een nieuwe (tweedehands) bus, maar daar is ook nog maar 2.000 km mee gereden in plaats van de normale 30.000. Als ik mijn website business niet had gehad was ik ook allang in de problemen gekomen. Sterkte de komende tijd!
 2. Hmm zojuist toch maar het grootste deel van mijn PayPal saldo overgemaakt naar mijn bankrekening... @Jaap B Ik krijg mijn affiliate inkomsten via PayPal uitbetaald, en als ik software online koop betaal ik die meestal ook met PayPal. Ook als ik in Nederland iets bestel bij een voor mij onbekende webshop betaal ik het liefst via PayPal, omdat ik daar mijn geld terug kan laten boeken als die webshop niet levert.
 3. Daar dacht ik ook meteen aan. Zeker als het waarschijnlijk een los stekkertje ofzo is. Dan is zo'n monteur met een kwartiertje of half uurtje werk klaar, kost je een paar tientjes. Mocht het toch een ernstiger probleem zijn kost het je een paar tientjes onderzoekskosten door die monteur, maar dan weet je in elk geval wel of het een garantiegeval is en of het de moeite waard is om een hoop verzendkosten te maken.
 4. Zo te zien is WooCommerce wel geïnstalleerd, maar wordt dit niet gebruikt op het moment. De shop die er nu staat is zo te zien een iframe waarin de catalogus van zijn partner wordt weergegeven. Heb je al eens wat offertes opgevraagd om te kijken wat optie 1 kost (het koppelen van hun API aan WooCommerce)? En waarom bieden zij daar zelf geen plugin voor aan? Je bent vast niet de eerste die dat wil?
 5. Welkom Spencer. Het is misschien voor jou werkbaar om op die manier te werken, maar een klant zal verwachten gewoon direct af te kunnen rekenen, en het product als het even kan morgen in huis te hebben (Nederlandse klanten ten minste). Dit geldt natuurlijk niet voor sieraden die echt op maat gemaakt worden (dan heb ik het over de situatie waar de klant een tekening of foto stuurt van wat men wil, niet over het graveren van initialen). Lijkt me niet dat klanten er zoveel moeite voor willen doen. Daarnaast wekt zo'n werkwijze ook erg weinig vertrouwen, en juist dat is erg bela
 6. Lees nou eens eerst een paar van die artikelen voordat je je oordeel klaar hebt, met name de artikelen die ik hierboven genoemd heb. Allemaal artikelen met affiliate links, maar zeker niet alleen maar positief. Bij een aantal plugins noem ik ook een aantal gratis alternatieven, iets wat me ongetwijfeld ook geld kost. Ik besteed al snel 1 a 2 volle dagen aan het schrijven van zo'n artikel, omdat ik alles wil uitproberen, screenshots wil maken, vaak ook met de makers van zo'n plugin mail om vragen beantwoord te krijgen (waarbij ik ook regelmatig verbeterpunten heb aangedragen die geïmpl
 7. @Ward van der Put Zie mijn reactie op @TwaBla op 25 september 2019. Daar hoef je niet zo ver voor te scrollen hoor, die staat namelijk gewoon op deze pagina. Kijk ook gerust eens op mijn blog, zowel op de Nederlandse als Engelstalige site vind je tientallen artikelen waarbij netjes vermeld is dat er affiliate links in staan en dat ik een vergoeding daarvoor krijg. En dan kun je ook zien dat ik niet altijd even enthousiast ben over een plugin*, al schrijf ik natuurlijk vooral artikelen over plugins waar ik wel enthousiast over ben. En duizenden euro's in een paar jaar tijd, tja, het is ee
 8. Mijn Engelstalige site leverde tot nu toe weinig op, buiten wat affiliate inkomsten. Maar zojuist heb ik de eerste factuur mogen sturen naar een klant die via de Engelstalige site is binnengekomen, helemaal in de USA Ik had al wel een aantal klanten in België en zelfs 1 in Duitsland, en heb in de afgelopen paar jaar duizenden euro's verdiend aan Amerikaanse affiliate partners, maar toch voelt dit pas echt als een internationale klant
 9. Je kunt alle functionaliteit die je nodig hebt ook zelf programmeren in 1 maatwerk plugin, zonder gebruik te maken van plugins van andere developers? Nogmaals, ik wil niet beweren dat WordPress altijd de beste oplossing is voor alles, maar ik heb hier nog maar weinig geen valide argumenten gezien waarom TS niet voor WordPress zou moeten kiezen.
 10. WordPress zelf is niet notoir onveilig, maar er zijn wel regelmatig lekken in plugins (en soms in thema's). Maar dat is dan een fout van de ontwikkelaar van zo'n plugin, dat heeft weining met WordPress zelf te maken. Dat kan ook gebeuren bij maatwerk software, maar omdat die maatwerk software niet op honderdduizenden websites draait is dat niet zo interessant voor hackers (of misschien ook wel, maar dan hoor je er niets over tenzij het om een grote organisatie gaat). Aan de andere kant zijn er ook diverse bedrijven (zoals WordFence) en teams die niets anders doen dan beveiligingslekken opsp
 11. Waarom zet je op dat moment de site om naar een maatwerk systeem, in plaats van de gewenste functionaliteit in WordPress in te bouwen? Ook al zijn daar geen standaard plugins voor, je kunt toch zelf een plugin ontwikkelen die de betreffende functionaliteit toevoegt?
 12. Enkele? 3500 van de 10.000 meest bezochte websites is wel wat meer dan enkele lijkt me. En WooCommerce is ook database intensief, en toch het meest gebruikte webshop systeem ter wereld.
 13. Nee hoor, dat beweer ik niet. Maar ik ben gewoon benieuwd wat niet mogelijk zou zijn met WordPress. Wat niet wil zeggen dat WordPress altijd de beste keuze is. En als ik dan dingen hoor als "WordPress is gemaakt voor blogs, dus dat kun je niet gebruiken voor gewone websites", "WordPress is niet geschikt voor webshops" (WooCommerce is veruit de meest gebruikte webshop software ter wereld, maar wat minder voor hele grote webshops), "WordPress is niet geschikt voor grote websites met heel veel bezoekers" (zie hierboven), "WordPress wordt alleen gebruikt omdat het makkelijk te installeren is /
 14. Vertel dat maar tegen Fortune, het witte huis, Walt Disney, Renault en de andere 126 grote organisaties op deze lijst wiens website op WordPress draait. WordPress is inmiddels wel wat geëvolueerd vanaf het blog systeem waar het ooit mee begon hoor... Nogmaals, meer dan 30% van de top 10.000 / top 100.000 / top 1.000.000 websites met de meeste bezoekers wereldwijd draait op WordPress.
 15. Dat is ongetwijfeld 1 van de belangrijkste redenen dat WordPress populair is voor kleinere websites (en omdat het gratis is natuurlijk), maar lijkt me geen issue bij top 10.000 websites. Als WordPress echt zo slecht zou zijn, niet uitbreidbaar en niet geschikt voor grotere aantallen bezoekers, zouden dat soort grote websites geen WordPress meer gebruiken natuurlijk. Ik ben ook wel benieuwd wat volgens jou niet zou kunnen met WordPress?
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept