Ga naar inhoud

Bob de webbouwer

Legend
 • Aantal berichten

  769
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Karma

54

Persoonlijke info

Registratie

 • Hoe heb je ons gevonden:
  via een nieuwsbrief
 • Jij bent:
  ondernemer
 • Tot welke leeftijdsgroep behoor je?
  < 18
 • Je bent voornamelijk geïnteresseerd in:
  ondernemen algemeen
 • Welke andere websitesover ondernemerschap en/of innovatie bezoek je regelmatig?
  Geef hier svp een aa

Bedrijfsinfo

 • Bedrijfs- of organisatienaam
  Bob de webbouwer
 • Adres
  Van Dijklaan 17P, Waalre, 5581WG, Nederland
 • Telefoonnummer
  0408488069
 • Websiteadres

Recente bezoekers van dit profiel

Het recente bezoekers blok is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Bob de webbouwer

  Wat vinden jullie van mijn nieuwe website?

  Google verzint al die dingen niet om webmasters te pesten, maar omdat die dingen de gebruiksvriendelijkheid, veiligheid en betrouwbaarheid van je site vergroten voor.... juist, de bezoekers van je website. Je (potentiële) klanten dus. Maar Google kan jouw site alleen tonen als Google begrijpt waar je site over gaat, dus dat moet je ze wel vertellen. Onder andere door inderdaad woorden als "koerier" en "utrecht" in de teksten te verwerken. Maar... je site is uiteindelijk wel bedoeld voor echte bezoekers natuurlijk, dus de (teksten op je) website moet die bezoekers wel aanspreken.
 2. Bob de webbouwer

  Diverse activiteiten onder 1 naam of .....

  Persoonlijk gebruik ik ook meerdere handelsnamen, maar dat is niet altijd logisch. In mijn geval zijn de activiteiten dermate verschillend (dj en webbouwer) dat het niet logisch is die te verenigen onder 1 handelsnaam, en daarnaast zijn de handelsnamen ook heel specifiek gericht op de betreffende dienst. In jouw geval lijkt het echter allemaal in hetzelfde straatje te vallen: financieel adviseur, hypotheekadvies, financieel advies bij echtscheiding... dat kan volgens mij prima onder 1 naam. Alleen die makelaarsactiviteiten vallen daar wellicht een beetje teveel buiten, daar zou ik dan wel een andere handelsnaam voor kiezen.
 3. Bob de webbouwer

  Wat vinden jullie van mijn nieuwe website?

  Ook op de pagina spoedkoerier bijvoorbeeld? Hier op mijn S9 niet. Dat komt overigens omdat de section #one een height: 100% heeft. Als je webbouwer dat even aanpast naar height: auto; is het probleem opgelost. @Highio, nee hoor, geen WP code in zicht
 4. Bob de webbouwer

  Wat vinden jullie van mijn nieuwe website?

  Op het eerste gezicht geen verkeerde website. Het design past bij het logo, je specialisaties staan duidelijk op de homepage, de kostencalculator zou ik wat anders vormgeven maar werkt in elk geval wel (al zou ik de "reserveer nu" link als een opvallende button vormgeven), je hebt je wagenpark erop staan met specificaties wat je ermee kan vervoeren, enkele logo's van klanten... best ok dus. Valt me wel op dat de tekst uitgevuld wordt in plaats van gewoon links uitgelijnd, dat ziet er op het eerste gezicht strak uit maar als je gaat lezen valt het wel op dat de afstand tussen woorden niet gelijk is (en soms wel heel erg veel). Ook erg veel witruimte tussen de video en specialisaties. Op vervolgpagina's zoals "spoedkoerier" mis ik een call to action (een reserveer nu knop) en de kop "WAAROM MVB KOERIER VOOR UW KOERIERSDIENSTEN?" staat onder de foto in plaats van rechts, lijkt me niet de bedoeling. Verder gaat het op mobiel niet helemaal goed, dan heeft een gedeelte van de tekst een donkere achtergrond (van de footer) waardoor deze onleesbaar is. Dus nog wel een paar verbeterpuntjes, maar al met al zeker geen slechte site. Er zit alleen geen CMS achter volgens mij toch? Was dat een bewuste keuze? Nu moet je waarschijnlijk voor elke wijziging aankloppen bij je webbouwer.
 5. Bob de webbouwer

  Onderling aanbevelen op dit forum, wenselijk of niet?

  Eens met Norbert. Het is toch niet meer dan logisch dat je alleen aanbeveelt wat je kent? Dat is toch de hele essentie van netwerken (niet mijn sterkste punt maar goed). HL is ook een netwerk (compleet met borrels en een mogelijkheid anderen te volgen), ook al is dat niet de essentie ervan. Sommige mensen ken ik niet eens persoonlijk, en toch zou ik die gerust aanbevelen. Puur omdat uit hun bijdrage hier een grote mate van vakkennis blijkt, ze hun antwoord kunnen onderbouwen met duidelijke argumenten als dat nodig is en dingen kunnen uitleggen in jip en janneke taal zodat iedereen het begrijpt.
 6. Bob de webbouwer

  Onderling aanbevelen op dit forum, wenselijk of niet?

  Dat was voor mij persoonlijk wel 1 van de voornaamste redenen om deel te gaan nemen aan dit forum. Niet zozeer het vinden van directe leads op het forum, maar wel om mezelf te profileren als website expert. Die leads volgen dan vanzelf wel. Niet dat ik daar nu tientallen opdrachten uit gehaald heb, maar toch wel een paar, in een enkel geval ook door een aanbeveling hier op het forum. Ik begrijp de bezwaren tegen aanbevelingen, maar denk dat een aanbeveling zeker wel meerwaarde heeft voor een vraagsteller. Daarom zijn reviews ook zo krachtig tegenwoordig, maar ook die worden volop misbruikt. Je moet toch altijd zelf inschatten of de aanbevolen partij iets voor jou is, zeker van ondernemers wordt toch een flinke zelfredzaamheid verwacht. Dat bewijzen de topics over Streya en dergelijke wel.
 7. Bob de webbouwer

  Affiliate marketing met meme pagina's?

  @Metalhead oh je had mijn blog dus al eerder gevonden zo te zien haha, leuk
 8. Bob de webbouwer

  Affiliate marketing met meme pagina's?

  Heb je je vraag al eens op sitedeals gesteld? Daar zijn ongetwijfeld een hoop ervaringsdeskundigen te vinden ;-)
 9. Bob de webbouwer

  Black Friday - collectieve gekte

  Ik heb vorig jaar en het jaar daarvoor wel wat software online gekocht tijdens een black friday / cyber monday sale, dat scheelde in het ene geval (echt) 25% en in het andere geval 40% Omdat ik tegenwoordig affiliate ben voor die software (wat betekent dat ik een percentage krijg als de software via mijn website verkocht wordt) kreeg ik een paar weken geleden een mailtje over hun black friday actie. Daarin stond dat ze 10% van hun hele jaaromzet behalen tijdens deze actie... nu duurt Cyber Monday bij hun wel 3 weken, maar ik denk dat ze het veruit het grootste deel afgelopen weekend hebben verkocht.
 10. Bob de webbouwer

  Bob de webbouwer

 11. Snaai geeft aan "De grotere uitgaven betreffen diensten als aanleg elektra, een barbecue op de open dag en de huur van het terrein." Aanleg elektra lijkt me dan een investering die afgeschreven moet worden (tenzij dat minder dan € 450,00 ex BTW kostte) maar de barbecue en de huur van het terrein zijn natuurlijk geen investeringen maar gewoon kosten die direct van de winst afgetrokken moeten worden. Dus geen investering zoals de belastingdienst bedoelt. Maar heb je geen boekhouder? En een jaarrekening? Als je zo weinig omzet winst maakt dat je onder de KOR valt hoef je niet zo heel veel kosten te maken om op 0 uit te komen natuurlijk...
 12. Bob de webbouwer

  Prijsbepaling overname pedicuresalon

  Haha ik wilde het net typen, ga eerst eens een poosje meewerken zodat de clienten je al kennen voor de overname :) Slim!
 13. Gaat helemaal goed komen!
 14. Ik zou dat eens even goed nakijken / vragen als ik jou was, te beginnen met dit topic. Ook deze reactie, en de reacties daarop, zijn relevant voor jouw situatie.
 15. Dat is ook een optie, maar ook zo'n ander thema moet natuurlijk wel weer aangepast worden aan de huisstijl en wensen. Het is maar de vraag of dat goedkoper is, maar aangezien er waarschijnlijk aardig wat tijd zal gaan zitten in het responsive maken van de huidige website zou dat best eens kunnen.

×

Cookies op HigherLevel.nl

Cookies zijn nodig om Higherlevel.nl goed te laten functioneren. Door het gebruik van HigherLevel.nl verklaar je onze voorwaarden te hebben gelezen en te accepteren.

 Meer informatie   Oké