Om een heel lang verhaal zo kort mogelijk te houden:
Ik krijg de kans me eigen cafetaria te runnen.
Het gaat om een kleine snackbar zonder personeel.
Ik schenk geen alcohol en heb geen gokkasten.
4-6 tafels zitplek
Gebouw en apparatuur heb ik.
Nu het gedeelte betreft diploma's/vergunningen
Mijn vraag daarover: wat moet ik precies doen zodat ik (wettelijk) klaar ben om de deuren van de cafetaria te openen?
Ik weet dat mijn vraag heel open is en beantwoord kan worden met tientalle dingen maar de reden dat ik het vraag is omdat ik overal op het internet verschillende dingen zie staan dat ik nu niet meer weet wat nou wel en niet verplicht is en ik wil geen overbodige kosten aan cursussen.
Ik heb de afgelopen 5 jaar ervaring opgebouwd in een lunchroom met 12+8 tafels
Is bhv verplicht of is werken volgens plan voldoende
Is haccp diploma/certificaat verplicht of is werken volgens de hygienecode 2016 voldoende
Moet je een officieel hygienecode 2016 hebben
Is een allergenencertificaat verplicht
Daarnaast heb ik ook een vraag over inkopen.
Ik heb geen flauw idee hoeveel je van alles als beginvoorraad moet hebben.
Ik zou graag verder met iemand in contact gaan die mij een beetje op weg kan helpen.
Zie jij kansen voor je onderneming/bedrijf in het buitenland? Met RVO onderneem je verder.
Kijk wat onze kennis, contacten en financiële mogelijkheden voor jou kunnen betekenen.
We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.
Jan ep
Jan ep
Beste forumgebruikers,
Om een heel lang verhaal zo kort mogelijk te houden:
Ik krijg de kans me eigen cafetaria te runnen.
Het gaat om een kleine snackbar zonder personeel.
Ik schenk geen alcohol en heb geen gokkasten.
4-6 tafels zitplek
Gebouw en apparatuur heb ik.
Nu het gedeelte betreft diploma's/vergunningen
Mijn vraag daarover: wat moet ik precies doen zodat ik (wettelijk) klaar ben om de deuren van de cafetaria te openen?
Ik weet dat mijn vraag heel open is en beantwoord kan worden met tientalle dingen maar de reden dat ik het vraag is omdat ik overal op het internet verschillende dingen zie staan dat ik nu niet meer weet wat nou wel en niet verplicht is en ik wil geen overbodige kosten aan cursussen.
Ik heb de afgelopen 5 jaar ervaring opgebouwd in een lunchroom met 12+8 tafels
Is bhv verplicht of is werken volgens plan voldoende
Is haccp diploma/certificaat verplicht of is werken volgens de hygienecode 2016 voldoende
Moet je een officieel hygienecode 2016 hebben
Is een allergenencertificaat verplicht
Daarnaast heb ik ook een vraag over inkopen.
Ik heb geen flauw idee hoeveel je van alles als beginvoorraad moet hebben.
Ik zou graag verder met iemand in contact gaan die mij een beetje op weg kan helpen.
Link naar reactie
https://www.higherlevel.nl/forums/topic/52875-horeca-hulp-nodig/Delen op andere sites
Aanbevolen berichten
5 antwoorden op deze vraag