Jump to content
Sergio777
Verberg

Duurzaam ondernemen

Hallo allemaal,

 

Mijn naam is Sergio en ben 29 jaar en al 3 jaar een ZZP'er en daarnaast hoop ik dat jullie en je naasten gezond en wel zijn.

Ik heb een idee dat ik ga opzetten in de duurzaamheid als (horeca)ondernemer.

Echter wil ik mensen leren kennen die al ondernemen in duurzaamheid in de branche Horeca/restaurants.

 

Het lijkt mij leuk om te sparren over bepaalde onderwerpen die ter sprake komen. Mijn idee is uniek maar wie heeft dat nou niet? Ik wil deze idee in de komende 5 jaar gaan realiseren. 

Daarnaast hoop ik dat we snel elkaar kunnen zien op bijeenkomsten.

 

Ik hoop met dit bericht te bereiken dat ondernemers (die niet alleen al succesvol zijn) maar mij in deze horeca duurzaamheid onderneming zien als een startende.

 

Alvast bedankt voor je reactie.

 

Groet,

 

Sergio

 

Link to post
Share on other sites

3 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

Welkom op HL 

16 minuten geleden, Sergio777 zei:

Het lijkt mij leuk om te sparren over bepaalde onderwerpen die ter sprake komen.

Dan ben je aan het juiste adres, dus brand maar los.

17 minuten geleden, Sergio777 zei:

Mijn idee is uniek maar wie heeft dat nou niet? Ik wil deze idee in de komende 5 jaar gaan realiseren. 

Als je gerichte feedback op jouw idee wilt, kun je dat gestructureerd onderbrengen in een handig format: WVJVM


Succes & Groet, Hans van den Bergh, A.C.T.I.V.E. (Adviseur, Coach, Trainer, Inbrenger Van Expertise)-Consultant, gespecialiseerd in Opzetten, Aanpassen of Verbeteren van bedrijven in de Belevenis-, Hospitality- & Leisure-markt. Hulpvraag? Ideeën? Plannen? Neem gerust Contact op!

(Let Op: Mijn reacties als vrijwillig Moderator zijn op basis van toetsing aan de forumregels, als lid zijn deze op persoonlijke titel)

Link to post
Share on other sites
  • 0

Beste @Sergio777 welkom op ons forum.

 

Ik heb het idee dat horeca-ondernemers inderdaad veel aandacht (gaan) besteden aan duurzaam ondernemen. Al dan niet verplicht. Want  ook vele wet- en regelgeving wordt afgedwongen om duurzamer te ondernemen. Bijv. door geen plastic rietjes, tasjes, take-away-materiaal te mogen gebruiken binnen afzienbare tijd. Vrijwillig zie ik ook een beweging met  het tegengaan van voedselverspilling en zie je qua menu's ook steeds meer vegetarisch of vegan gerechten op de menukaart (van dier naar plant).

 

25 minuten geleden, Sergio777 zei:

Het lijkt mij leuk om te sparren over bepaalde onderwerpen die ter sprake komen.

Zeker leuk ! Idee lijkt mij dan, dat jij start met een onderwerp m.b.t. duurzaam ondernemen in de horeca. Dan kunnen andere (horeca)ondernemers met je meedenken.

Immers, het gaat niet alleen om de horeca-ondernemer, maar ook om de keten (toeleveranciers) daar om heen die duurzaam moeten/willen zijn.

 

 


Netwerken: Het gaat er niet om wie je bent, maar wie je kent !

Link to post
Share on other sites
  • 1

Vergeet bij duurzaam niet de overbelasting van personeel. Dit is in de horeca de reden dat ouderen niet tot hun pensioen in dit werk kunnen blijven. Het jonge personeel lichamelijk uitputten is niet bepaald duurzaam ondernemen.

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Bring your business plan to a higher level!

    All topics related to entrepreneurship are discussed on this forum.

    • Ask your entrepreneur questions
    • Answers / solutions from fellow entrepreneurs
    • > 65,000 registered members
    • > 100,000 visitors per month
    •  Available 24/7 / within <6 hours of response
    •  Always free

  • Who's Online

    Er zijn 7 leden online en 402 gasten

    (See full list)    
  • Also interesting:

  • Ondernemersplein



EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept