Ga naar inhoud

OK, ik ben aan het koken!

Geplaatst:

zrski

En voor iedereen die mij kent is dat toch wel een hele gebeurtenis! :o ;D ;) :D :o

 

Ik vond trouwens dat ik deze gebeurtenis met de rest van Nederland moest delen, maar emerce wilde er geen artikel over schrijven! Ze weten gewoon niet wat nou echte nieuwswaarde heeft! 8)

HL-er van het eerste uur (& proud of it)

follow me on twitter http://www.twitter.com/dhettema

fuk spelvouten

Featured Replies

Geplaatst:

Ronald Kleverlaan

Is er iemand op dit forum die een etentje bij Zrski heeft overleefd ???

Passie voor ondernemerschap en crowdfunding en HL-er van het eerste uur.

Geplaatst:

Mikky Vrolijk

Nee niet echt.

Ik haal zrski elke dag op rond 6.20 en dan beginnen de mooie verhalen. So far is het daarbij gebleven. Dus niets geproefd! Hoor alleen maar mooie verhalen over hoe goed zijn vrouw is (in de keuken I mean).

Vanmorgen kreeg ik (let wel velly early) zijn verhaal dat hij NU ook zelf kan koken. Iets met kip met groene blaadjes. Ik ben een veelvraat en op mijn nuchtere maag werkt dat de hele dag knorrend door.

Op de terugweg beginnen we dan weer over "wat eet je vanavond" en klinkt het allemaal heel culinair!

Misschien als we op idee van Bernd ingaan dat we elkaar off line ontmoeten dat we zrski in de keuken zetten?

 

Netwerken: Het gaat er niet om wie je bent, maar wie je kent !

Geplaatst:

tricodanae

Kan er niet een thread of zelfs group komen over technische ondernemingen in de keuken?

 

Ik denk dat hij er nu wel alles over weet onderhand :P

 

GreeTz

Tijd bestaat niet. Tijd is een door de mens verzonnen kwelling.

 

http://beam.to/tricodanae

Geplaatst:

Mikky Vrolijk

Kunnen we doen.

Ik weet in ieder geval hoe de mixer werkt, dus that's a good begin!

Netwerken: Het gaat er niet om wie je bent, maar wie je kent !

Geplaatst:

zrski

  • Auteur

dont underestimate my kitchen skillz! 8)

HL-er van het eerste uur (& proud of it)

follow me on twitter http://www.twitter.com/dhettema

fuk spelvouten

Geplaatst:

molecuultje

Eerst zien en dan geloven. Heb tot nu toe geen reden tot vertrouwen in jouw kookcapaciteiten. Volgens mij blijft het bij een gebakken ei of een tosti. :o

Je reis naar de toekomst wordt een succes als je alleen die dingen uit het verleden meeneemt die je positieve energie geven. Michael Lewis, 2000.

Geplaatst:

zrski

  • Auteur

he, dont underestimate my tosti's! ;D

HL-er van het eerste uur (& proud of it)

follow me on twitter http://www.twitter.com/dhettema

fuk spelvouten

Geplaatst:

Mikky Vrolijk

Does this ring a bell !

Kijk nou ben ik niet altijd aardig tegen zrski, maar moet hem, gezien zijn recept, in dit geval verdedigen.

Ookal hebben we natuurlijk nog steeds geen idee hoe het smaakt als HIJ het maakt natuurlijk (mede gezien zijn kleffe tosties).

Maar lezen is al lekker, dus :

Peel one apple, one pear and cut in to thin (3-4 mm) slices

 

Eendeleverpaté

Cut the duck liver (pate) in to a bit thicker slices.

 

Easiest is to use two frying pans ...

 

Put butter/margarine in the pan and let it melt. Squeeze in some honey, and sprikle

sugar in there .. the butter should get kind of a bulbbly consistency and a browninsh colour.

Very important that it doesn't get too hot .. then it burns directly ... and it is hell to clean :)

 

Put the sliced pear and apple in the frying pan. It shouldn't really fry ... just bubble ... smells

wonderful.

 

Don't let them overcook ... there should still be a little chewingresistance ----

 

In the other pan ...

 

Butter/margarine again ... fry the duckliver ... only so that it gets a bit of colour on both

sides .... looks better for serving ...

 

The serve with the fruitslices first and then a piece of liver on top .... for your eyes it might be

nice to sprinkle som poeder suiker over the whole thing.

 

Denk dat zrski een redelijke acrobaat is met twee pannen tegelijk!

Ben benieuwd hoe zijn plafond er thuis uitziet.

 

 

Netwerken: Het gaat er niet om wie je bent, maar wie je kent !

Geplaatst:

zrski

  • Auteur

LOL! Maar het originele recept komt van mevrouw zrski! Eer aan wie eer toekomt zeggen ze geloof ik 8)

HL-er van het eerste uur (& proud of it)

follow me on twitter http://www.twitter.com/dhettema

fuk spelvouten

Geplaatst:

zrski

  • Auteur

BTW, Kermie babe heeft hiermee weer een applaudje verdient! ;D

HL-er van het eerste uur (& proud of it)

follow me on twitter http://www.twitter.com/dhettema

fuk spelvouten

Geplaatst:

tricodanae

klapklapklapklapklapklapklap...

 

GreeTz

Tijd bestaat niet. Tijd is een door de mens verzonnen kwelling.

 

http://beam.to/tricodanae

Geplaatst:

zrski

  • Auteur

LOL

HL-er van het eerste uur (& proud of it)

follow me on twitter http://www.twitter.com/dhettema

fuk spelvouten

Geplaatst:

Mikky Vrolijk

Even voor de kijkers. Hij bedoeld onderbroekenlol !

Die heeft hij nl. wel vaker als hij een regenjas aanheeft en zijn potlood aan het zoeken is.

Netwerken: Het gaat er niet om wie je bent, maar wie je kent !

Cookies op HigherLevel.nl

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.