HekkeySE

Junior
  • Aantal berichten

    25
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door HekkeySE

  1. Ik woon zelf ook vlakbij Zaandam en dacht hieraan: http://bc.daxx.com/ Is dit niet wat voor je?
  2. Bij Schouten Banket in Amsterdam kan dit. Zij maken de beste taarten! Adres: Johan Huizingalaan 76 1065 JD Amsterdam Tel.: 020-6151935 Fax.: 020-6151057 http://www.schouten-banket.nl
  3. Ik betaal soms prive bestedingen via mijn zakelijke rekening of ik schiet aankopen prive voor. Hoe moet ik dit dan wegboeken? Als ik het wegboek onder prive voorbetaling dan wilt het boekhoud programma dat ik het terug betaal. Maar dat doe ik niet, ik laat het zitten. Hoe moet ik dit dan verantwoorden? En als je een betaling per kas krijgt en je boekt het niet op je girorekening, dan blijft het in de kas staan op je balans maar er zit geen geld in kas dat is weer uitgegeven aan andere zaken. Ik ben geen held in boekhouden en ik weet dat ik een rare boekhouding erop nahoudt maar ik wil het wel zo netjes mogelijk doen. Vandaar deze vraag.
  4. Dat ben ik niet echt met je eens, ik vind Windows XP momenteel de meest stabiele Windows ooit. Ben ik helemaal met je eens! Een mooi ontwerp is mooi meegenomen, maar daar koop ik niet echt een computer op. Het gaat mij om de prestaties. :o Dat ligt dus 2x hoger dan mijn budget. Ik heb echt geen 3000 euro te besteden, en ik weet ook niet of ik dat voor een computer over heb. Ik heb de eMac gezien op een site, en sprak me wel aan. De prijs lag daar ook lager van. Ik vind beide niet de meest ideale oplossing. ;D Goed idee, ga ik eens doen! Groet, Victor. Je moet bij een PC eens kijken naar een Intel met een Matrox videokaart. Als er gewoon goed a-merk in zit, kan je best een stabiele pc krijgen MET windows. Matrox kaarten staan bekend vanwege hun goede 2d kwaliteiten. Spelletjes hoef je er alleen niet mee te spelen.
  5. Neo, Ben jij Guiseppe Baal van @Home? Volgens mij heb ik een jaar met je samengewerkt :P HekkeySE
  6. Ik heb een Dell Axim X30. 624mhz, Pocket PC 2003 SE, 64mb, Bluetooth, Wifi En ik heb er tegen de 400 euro incl. btw voor betaald een maand geleden en ben er zeer tevreden mee!
  7. Site is inderdaad wat verbeterd zo. :) Nog meer goede ideeen? ;-)
  8. Ik nu ook. Gisteren zag ik ze niet maar ik sluit niet uit dat ik of mijn browser toen kuren hadden. ik denk dat de site is aangepast, de knipperende + zijn nu ook verdwenen... Dat klopt. Deze is aangepast naar aanleiding van jullie commentaar. Hartstikke bedankt Anders! Het was ook de bedoeling om het persoonlijk maar toch zakelijk te maken. De tekst wordt ook groter gemaakt maar over diensten te laten zien weet ik nog niet. Zie er ook eerlijk gezegd weinig plek voor. Maar je hebt wel gelijk.
  9. Iedereen bedankt voor deze geweldige reacties!! Hier kan ik wat mee. Annedien: Bedankt voor je hulp nog! Ik ben ook zeer tevreden met het ontwerp. Komt zakelijk en toch persoonlijk over. Over de code etc weet ik niet, daar heb ik het reeds over gehad met NRG Design en die zou er nog even naar kijken. Is XHTML 1.1 nodig/beter dan? Ik ga gebruik maken van een CMS systeem ja. Is het voor de rest toonbaar aan het publiek? Nog enige tips/aanmerkingen qua uitbreidingen of features ofzo?
  10. HekkeySE

    Nieuwe Website

    Er wordt momenteel een nieuwe website voor mijn bedrijf gemaakt welke bijna af is. Kunnen jullie eens kijken naar de site en eventuele tips/aanmerkingen er op geven.
  11. De telefoon stond waarschijnlijk roodgloeiend vanwege vragen naar service niet voor "vraag naar bedrijfjes zoals Menno media". Als je een beetje service wil verlenen dan moet je toch minimaal € 60 per uur plus voorrijkosten rekenen. Dat betekend dat de klant al snel € 100 voor een eenvoudig probleempje kwijt is. Dan is de 'vraag' opeens heel veel kleiner :o Daarnaast, stel dat het een niet zo eenvoudig op te lossen probleem is en het na lang onderzoeken in de hardware blijkt te zitten? Wat doe je dan? "Sorry meneer, we hebben er 3 uur naar gezocht maar het probleem zit hem in uw moederboard denken wij. Mogen we wel even € 320 + BTW van u vangen?" :-\ Een grote club (Essent of zo) startte vorig jaar met veel marketing geweld hier in de regio een soort helpdesk. Iets met Fix in de naam geloof ik. Kan er zo snel bij Google niet iets van terug vinden. Inmiddels hoor en zie ik daar dus ook niets meer van. Wat wel zou kunnen werken op termijn is denk ik als je klanten hebt met een breedbandverbinding waar je een VPN o.i.d. kan installeren zodat je veel gevallen op afstand een hoop kan doen. Dat is volgens mij de enige manier i.c.m. abbonementen waarmee je zoiets een beetje rendabel kunt krijgen. De website van Essent is http://www.smartfix.nl/ maar die zijn inderdaad ook veel te duur voor een particulier. Bedrijven zouden het er nog veel voor over hebben mits ze snel en goed geholpen worden. Particulieren willen zo goedkoop en snel mogelijk service hebben. Over 60 euro per uur gaat wel iets te ver maar je moet inderdaad wel redelijk wat vragen om winstgevend te zijn. Ik denk ook inderdaad niet dat klanten vpn oid op hun pc willen voor beheer. Sommige van mijn klanten wilden dit juist wel en we hebben er ook profijt van maar veel mensen vertrouwen het niet. Wat denken jullie van computerbrandbeveiling? Zit daar markt in?
  12. Ik weet het, maar ja hoe krijg je de producten hier aan de man (weinig animo nog :() Ben nu bezig met brandbeveiliging op computergebied.
  13. Daar heb je helemaal gelijk in! En daar ben ik ook druk op zoek naar. Wat je aanbrengt is een goed punt, beveiliging en communicatie in huis (net zoals hierboven werd aangemerkt). Ik denk dat daar een goede marktsegment zit. Het enige is dat ik er achter moet komen welke producten etc er zijn en tegen welke prijs. Het mag natuurlijk weer niet al te veel kosten (tenminste voor de meeste mensen). En als ik alleen de rijken pak, zit je (denk ik) op een kleine markt (wel een goede denk ik ook hoor). BTW. Wat is een "reusje"? (Sorry kom hier nog niet zo lang)
  14. Annedien, wat een leuk stuk tekst! Het was inderdaad ooit de bedoeling om dat te doen maar durfde dat nooit aangezien het niet professioneel staat en hoe ik het zou moeten aanpakken qua website enzo. Ik word gewoon helemaal enthousiast van je! Bedoel je trouwens zo'n site? http://www.woedend.nl/
  15. Hmm dat is zeker waar. Daar heb ik dus ook een lange tijd na over lopen denken. De toekomst ligt in het draadloos aanbieden van media. Maar ja hoe pas je dat toe met de huidige techniek voor een acceptabele prijs. Weet nog niet of dat er is. Ga dat eens uitzoeken. Best wel benieuwd naar. Nog meer van dit soort goede ideen!
  16. Loop eerst 'ns door de gouden gids ;) Ik had wel verwacht dat je het zelf ook wel had gedaan ??? http://www.goudengids.nl/list.asp?u=computer&w=&l=ZAANSTR&e=&o=2477&MapSel=&Origin=ResultPage&Referer=YP&noamb=1&a=4519&changeAct=1 En dan de bekende "buinhaasjes " uit de lokale krantjes... Maar als je het bij een bestaande dienst toevoegd en dus weinig risico loopt kan je het altijd proberen ;D Natuurlijk had ik dat al gedaan. Maar was gewoon benieuwd. Maar ik wil deze dienst niet in de Zaanstreek uitvoeren aangezien hier al een gros aan beunhazen, dynabyte's etc zitten. Eerst wil ik de dienst opzetten in een gebied waar nog veel potentieel zit. Daarna misschien ooit uitbreiden.
  17. Wat ik wou doen is in het gebied waar nog geen aanbieder zit (en dat is een aardig groot gebied) een advertentie plaatsen en flyers gaan rondbrengen. Over namen ben ik inmiddels wel uit. Doe het gewoon onder mijn bestaande bedrijfsnaam. Eigenlijk zou de titel een klein beetje veranderd moeten worden of misschien wel worden overgeplaatst. Mod: Is dit nodig? IIG bedankt allemaal!
  18. Niet negatief bedoeld, ik word alleen net niet over de streep getrokken door de presentatie. De grafische vormgeving is strak, daar niet van. De naam is leuk gevonden, maar ik zie dat media-aspect niet echt terug. Misschien omdat je ooit begonnen bent als sitebouwer? Klopt, ik was bezig met websites voordat ik naar deze tak oversloeg. Vandaar de naam en het spreekt klanten aan. Althans zo hoor ik het van hun. Je introductie is een tikkeltje defensief. Je vertelt je klanten dat je beproefde technologie verkiest en maakt een grapje door die verouderd te noemen. Jouw klanten snappen dat grapje mogelijk niet. Eigenlijk is het een sneer naar andere IT-dienstverleners. In plaats daarvan kun je veel beter invullen wat je expertise is. Ik mis voorbeelden van gebouwde of te bouwen toepassingen; ik mis referenties. Ja, dat heb ik inderdaad vaker gehoord en daarom wordt de tekst ook compleet veranderd bij de nieuwe site. Referenties komen er ook bij. Voobeelden is moeilijk om te tonen, maar ik kan inderdaad een schets geven van wat er allemaal kan. Goed punt! Ook op je andere pagina's zie ik veel algemene bewoordingen maar geen specifieke invulling. Bij vacatures laat je mail naar de Afdeling Personeelszaken sturen, maar er zijn geen vacatures. Ik zie geen projecten, ik zie geen werk, ik zie geen personeel. Het is al met al een fraai gestoffeerd kantoor waar de huurder nog ontbreekt. Ja, klopt en dit is allemaal (hopelijk) biuj de nieuwe site veranderd. Tussen de regels door lees ik eigenlijk: Menno pakt alles aan, maar heeft tot op heden geen noemenswaardige projecten afgerond. Althans niet onder de noemer van [bedrijfsnaam verwijderd]. Misschien zie ik dat verkeerd, maar dan moet je mij wat meer informatie geven. Zelfs wanneer je een lege portefeuille hebt, dan nog kun je denkbeeldige projecten beschrijven. Breng je site-bezoeker op ideeën. Wat kun je voor hem betekenen? Maak de slag van IT-actualiteit naar de MKB-praktijk. Suggereer nieuw te bouwen toepassingen, help je klanten hun shelfware te activeren, bouw bruggen tussen bestaande kantoorapplicaties, verbind databases, mobiliseer het MKB! Breng wat leven in die website. TwaLevel, ik ben erg blij met deze kritiek. Dit is tenminste nuttige kritiek waar ik dus ook wat aan heb en kan gebruiken. Als je nog meer ideeen heb, dan hoor ik dat graag! Weet iemand toevallig nog een leuke, toepasselijke maar serieuse naam voor de 2e dienst?
  19. Je zit met je verhaal inderdaad op een goed spoor. Ik ben bezig met een webdesign bureau om te site grondig te veranderen. Maar [bedrijfsnaam verwijderd] is meer bedoeld voor bedrijven. Met deze 2e dienst (dus aparte naam + domeinnaam) wil ik de particulieren gaan aanspreken. Maar vertel, wat mis jij nou aan [bedrijfsnaam verwijderd] waardoor je geen zaken met mij zou doen? Zaansnel vind ik leuk, maar het is niet alleen de zaanstreek ook haarlem namelijk. Dus in principe wel redelijk regionaal maar ook iets daarbuiten. En ik denk als je zo'n naam gebruikt dat je bijvoorbeeld in haarlem dus niet aan de bak komt of toch wel?
  20. Hmm ja daar heb je gelijk in maar het moet natuurlijk wel herkenbaar blijven. Dus als je de bedrijfsnaam ziet dat je niet eerst moet uitzoeken wat het bedrijf doet. Het moet gelijk opvallen! Of niet?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Cookies op HigherLevel.nl

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.