Ga naar inhoud

dutchsiteworker

Junior
 • Aantal berichten

  11
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door dutchsiteworker

 1. Een lening om niet officieel De lening hoef ik niet terug te betalen wanneer ik onvoldoende verdiende. Dit was zo in mijn geval. Waar moet ik het dan bijzetten in de belasting aangifte?
 2. Beste mensen wordt er op de bbz uitkering (bijzonde bijstand voor ondernemers) loonheffing toegepast? Moet ik dit opgeven bij de belasting?
 3. zijn hier meer collega`s die ervaring hebben met het inhuren van freelancers? En zou ik ook een student bijvoorbeeld hiervoor in kunnen huren? Er zijn veel haken en ogen vermeld op de belastingdienst en andere sites. Na het lezen van wat informatieve stof op internet ben ik tot de volgende conclusie gekomen: Het tijdelijk inhuren van iemand (ongeacht freelancer of gewoon iemand) is gratis (commissiebasis niet meegerekend) wanneer diegene het werk naar eigen tijd en inzicht kan doen en wordt beloond bij een nieuwe opdracht. Hierbij is een var verklaring + contract met een opsomming hiervan nodig. Diegene geeft het zelf op als "overige inkomsten" en ik boek het in als huur personeel in de boekhouding Klopt dit?
 4. Bedankt voor je snelle reactie, Komen hier nog andere kosten bijkomen dan de afgesproken deal op commissiebasis? En wat voor kosten/handelingen komen hierbij kijken wat betreft de belastingdienst etc
 5. Beste mensen, Ik vraag me het volgende af en ik hoop dat jullie deze vraag kunnen beantwoorden: Ik wil binnenkort iemand "in dienst nemen" die voor mij verschillende bedrijven bij langs gaat op zoek naar nieuwe klanten. Ik heb een eenmanszaak en heb het te druk om dit zelf te doen. Nu vroeg ik me af of dit veel gaat kosten en wat de goedkoopste en beste weg is die ik moet bewandelen. Per aangenomen opdracht keer ik een bepaald percentage uit van de opdrachtwaarde (of een vast bedrag) Graag advies.
 6. Indien succesvol gaat t om een 50tal opdrachten per deelnemer per jaar
 7. Nee er gaan mensen voor mij op pad doen een bepaalde opdracht, raporteren dit en ik voer dat online in een soort marktonderzoek waarbij ik verschillende mensen 10 euro wil geven per opdracht. Ik wil ze niet officieel bij me aan het werk hebben omdat ik een eenmanszaak heb en dit alleen voor een nieuwe online dienst is.
 8. Ik zoek hulp in alles maar met name klantenwerving.
 9. Beste allemaal, Ik heb een eenmanszaakje online en wil binnenkort een online dienst in het leven roepen waarbij andere mensen voor mij een beloning krijgen voor hun moeite Nu mijn vraag : hoe kan ik dat belastingtechnisch het beste regelen? [titel aangepast - mod]
 10. Beste medeondernemers, Ik ben voor mijn webdesign bedrijf op zoek naar een bedrijf die mij kan helpen in begeleiding op commerciële vlak. Weet iemand een goed adresje hiervoor? Ben woon/werkzaam in het Noorden van Nederland.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...