Gerwin

Junior
  • Aantal berichten

    23
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Gerwin

  1. De persoon in kwestie is 17 niet de hosting provider welke hier trouwens los van staat.
  2. @ descartes; dit is echt geen upload fout. Wij hebben eigen racks, eigen servers en hebben niets te maken met de trans-it provider. Dit is simpewel een knip en plak actie geweest, bedrijfsnaam vervangen en doen alsof het je eigen website is. Ondertussen z'n moeder aan de lijn gehad (hij is 17) en ze gaat er voor zorgen dat zsm de site offline is.
  3. Via Google Analytics zag ik "rare" dingen. Het aantal directe bezoeken nam toe zonder dat daar reden voor was. Vervolgens gaan kijken welke "host" er achter die bezoeken zat. Erg blij dat ze niet al te snugger zijn. Wie laat dan ook de Analytics code in de pagina's staan ;D
  4. @ Tonino; waar kwam je de sugababes info tegen? ** reeds gevonden.. @ descartes; onze site (en die van onze klanten) draaien op eigen servers. Dit is alles behalve een upload foutje ;)
  5. @ Henri; had ik nog niet eens gezien ;) Screenshot is welkom. Net even gekeken bij de kvk en het bedrijf "bestaat" niet. Staat alleen een schoonmaak en klusbedrijf ingeschreven op nr 134. Vrees dat "het zoontje" voor zichzelf wilde beginnen. Kan hij meteen zn huidige site (lees onze) "schoon" gaan maken de grapjas.
  6. als je hem naar me wilt mailen graag... zowiezo heb ik hem zelf, maar het feit dat jij m mailt maakt dat ik weer iets sterker sta. niet van; heb je zelf zitten photoshoppen :( eerste collega's lopen hier nu ook binnen en zitten met verbazing te kijken naar het resultaat van de "ict-webdesign designers"
  7. De partner pagina klopt wel.. tvdm en pothoff leveren ons Footsteps2 CMS aan hun relaties. Heb nu 2 screenshots en broncode van de pagina opgeslagen. Zie nu zelf pas de contactpagina... dit gaat echt nergens meer over ???
  8. Beste lezers, Ik viel vanmorgen van m'n stoel toen ik het volgende zag; De personen achter www.ict-webdesign.nl hebben besloten; een 1 op 1 kopie te maken van onze website. En vergelijk deze dan met onze website http://www.footsteps.nl Het merk ligt vast bij het benelux merken register, daaraast is het natuurlijk duidelijk dat dit niet de bedoeling kan zijn. Zelf heb ik ze nog niet aan de lijn gehad.. maar wilde toch eerst even jullie mening. Vriendelijke groet, Gerwin
  9. nu met juiste account.. hint was met name om je er op te wijzen dat het wellicht handig was om in die thread de vraag te stellen. dit zodat het forum beetje overzichtelijk blijft.
  10. Mijn advies is om van minimaal 3 tot 4 verschillende CMS systemen een online demo te bekijken / gebruiken. Bedenk wat je vooral met een dergelijk systeem zou willen doen, en kijk met welk CMS systeem je het makkelijkste deze taken kunt uitvoeren. Iedereen roept het beste / mooiste / goedkoopste systeem te hebben. Enige manier waarop je dit kunt toetsen is door het echt zelf te testen in een goede demo omgeving. Succes.
  11. Een tijd terug was het onderstaande te lezen; BTW-aftrek mogelijk op bedrijfsmiddelen die privé worden gebruikt Heeft u een eenmanszaak? Dan heeft u de mogelijkheid om uw bedrijfsmiddelen, die u zowel privé als zakelijk gebruikt, geheel tot uw ondernemingsvermogen te rekenen. Het Europese Hof heeft namelijk onlangs bepaald dat de Nederlandse BTW-regeling in strijd is met het Europese recht. En daardoor is in Nederland een volledige BTW-aftrek mogelijk, ondanks privé-gebruik. ============================ Waarom niet alleen btw terugvragen en rest laten voor wat het is? Je pakt toch wat voordeel (wat mag / mocht ??) De ?? omdat ik niet weet of hier ondertussen verandering in is gekomen.
  12. het opzetten van een webwinkel is nooit het probleem. dat kan bij diverse aanbieders (niet bij ons) al vanaf 1000,- tot 1500,-. maar eh .. wat ga je vervolgens verkopen? ga je het aanbod van je groothandel online zetten en indien er dan een order binnenkomt deze bij hem bestellen om dit vervolgens door te leveren? ervaring leert dat je toch zelf voorraden gaat aanhouden, risico gaat lopen met klanten die niet betalen enz. lijkt me verstandig als je eerst onderzoek gaat doen naar; - wat wil ik gaan verkopen - valt er nog wat in te verdienen - hoe doen collega's het - enz enz
  13. persoonlijk zou ik gaan voor goede teksten voor de uiteindelijke klant. google is van minder belang gezien "echte tekst" al voldoende is om beter te scoren dan loze entree pagina's oftewel doorway pages. zoek op google eens op optreden anouk (45mei site) of vacature webdesigner (footsteps site)? zijn geen sterk geschreven stukken tekst (ja we kunnen nog wel een goede tekstschrijver gebruiken) echter laten deze voorbeelden wel zien dat inhoud van de tekst stiekem toch van minder belang is. heb je in je omgeving gekeken wie er eventueel behoefte heeft aan je diensten? wij zelf zijn bevoorbeeld goed in content mangement en webdesign. teksten blijven daarbij helaas ver achter. zo zullen er in jouw omgeving vast diverse internet achtige bedrijven zijn welke je diensten goed kunnen gebruiken als aanvulling op hun diensten pakket. wellicht dat je ze het kunt aanbieden met een soort dealer korting. schijf je echter zelf sterkte teksten en plaats je die op je eigen website met bijbehorende goede zoek - vind resultaten .. dan komen de opdrachtgevers wellicht vanzelf naar je toe
  14. enige constructie die ik ken is het vestigen in bijvoorbeeld de e-zone op curacao. over alle verkopen betaal je 2% belasting en thats it. echter; volgens mij heb je nog steeds met de btw te maken. niet zozeer jij bij verkoop, echter de klant bij zogenaamde invoer. wat meer info over curacao; http://www.mcb-bank.nl/html/Curacao/Vestiging/CVestigingindex.html conclusie is denk ik toch altijd dat je zoveel moeite moet doen dat het uiteindelijk niet opschiet.
  15. als je het nu zo bekijkt dat je de kapper werk uit handen neemt? jij stelt een assortiment samen (jij weet wat goed loopt .. het is je werk) en bied dat totaal pakket aan kappers aan. eventueel kun je er voor kiezen dit op consignatie basis te doen zodat ze geen investering vooraf hoeven te doen en wel verdienen over hetgeen verkocht is. (kan alleen wel betekenen dat ze minder moeite doen) is en blijft toch een kwestie van een paar hengels uitgooien .. en kijken hoe ze bijten.
  16. ik dacht dat door een recente uitspraak je zelfs 100 % terug kon vragen. http://www.perssupport.anp.nl/Home/Persberichten/Actueel?itemId=67424 Heeft iemand hier ondertussen een update op hoor ik dat zelf ook graag ;)
  17. Dat je halverwege een traject vastloopt is altijd lastig. Vanuit de ontwikkelaar kan ik me echter wel voorstellen dat hij zoiets heeft van; ik heb van de 100 uur er 75 gewerkt .. en die wil ik betaald zien. Voel je daar niet veel voor .. dan is het wellicht een idee om de punten in kaart te brengen, en hem een laatste kans te geven dit naar tevredenheid op te lossen. (je dient hem dan een redelijke termijn te geven om dit daadwerkelijk te realiseren) Hoe zou de ontwikkelaar dit oplossen? Heb je die vraag al zo bij hem gesteld? Hij zou namelijk ook moeten aanvoelen dat het realiseren van dit traject naar beide tevredenheid erg lastig is.
  18. denk dat deze link je wat meer info zal geven. http://www.akd.nl/index.html?/veelzijdige_expertise/40_98.html Quote: Object en rechthebbende De onlangs in werking getreden Databankenwet beoogt de inhoud van een 'databank' te beschermen. De combinatie van de Databankenwet met de bescherming die het auteursrecht (o.m. door de geschriftenbescherming) biedt aan bepaalde elementen van een databank en bepaalde soorten databanken, maakt dat in beginsel voor ieder type databank een bepaalde mate van bescherming kan worden gevonden. Lijkt mij dus logisch dat het niet mag. Helemaal als je verder leest naar de voorwaarden waar een databank aan moet voldoen voor bescherming. Ga jij echter aan de hand van de goudengids bedrijven bellen, om gegevens aan te vullen en deze in aangepaste vorm online zetten.. Dan maak je meer kans.
  19. http://download.belastingdienst.nl/belastingdienst/docs/als_u_een_bedrijfspand_gaat_kopen_of_verkopen_ob2071z5fd.pdf Aan de hand van bovenstaande pdf (even ongeacht of het een woonhuis of bedrijfspand is) zou je toch zeggen dat je geen btw hoeft af te dragen over de winst. Simpelweg omdat je het ook zonder btw gekocht hebt. Beetje zelfde idee als de marge regeling op auto's.
  20. volgens mij hangt het af of het een btw object is. dus heb je btw betaald en terug gevraagd bij de aankoop.. dan mag je over het verschil betalen. heb je het gekocht zonder btw, dan hoef je over de winst geen btw af te tikken. Dan ga ik er wel vanuit dat je dit als prive persoon doet. (geen idee hoe het zou zitten vanuit een BV) Let wel dat dit mijn persoonlijke gevoel is .. dit omdat ik zelf met overdracht van btw pand bezig ben. Regel is dat als je pand koopt met btw .. en je het binnen 10 jaar verkoopt je mag aftikken qua btw. (zogenaamde herzieningstermijn) Verkoop je m na 5 jaar .. dan moet je 50 % van de btw die je in begin terug hebt gekregen aftikken.
  21. Zelf zijn we actief als content management leverancier. Veel van onze klanten lopen met probleem dat ze slecht of niet gevonden worden. Vinden ze je niet ? dan hoef je ook niet na te denken over optimalisatie van je site om hogere conversies te halen. Wat ons tot nu toe is opgevallen is dat Google akelig als "mens" naar sites kijkt. Biedt je daadwerkelijk info over het onderwerp dan weet google bijzonder goed dit te waarderen. Lastige is dan weer wel dat de inhoud op een correctie manier moet zijn ingegeven en via een goed systeem getoond moet worden. Trefwoorden gebruiken in de adres regel, titels, alt teksten (de gele blokjes die tevoorschijn komen bij mouseover) helpt. Alleen de tekst eromheen lijkt toch de belangrijkste stempel te drukken op het geheel.. Echter kan een goed systeem met "normale" tekst toch prima resultaten boeken. Wij hebben afgelopen week 2 vacatures online gezet; vacature webdesigner / vacature programmeur. Beide zijn nu in de top 10 van google terug te vinden zonder verdere trucks en rare javascript grappen. Hoop op wat meer reacties betreffende dit onderwerp. Dit om zoveel mogelijk verschillende ervaringen te verzamelen. Wellicht dat dan minder mensen trappen in de gelikte verkoop verhalen van sommige SEO's. Groet, Gerwin - Footsteps
  22. Wat mij betreft ook phpbb. Wij hebben dit pakket ondertussen voor meedere klanten ingezet. O.a. op www.tiesto.com hebben we hem nu ruim 1,5 jaar zonder problemen draaien. Totaal 42265 registered users en134152 articles Tip; http://www.phpbb.com/phpBB/viewtopic.php?t=137950&highlight=yabb (conversie tool) Om eerlijk te zijn zou ik ook kijken welk systeem je de makklijkste vertaalslag laat leggen. Dit zodat het huidige forum qua inhoud behouden kan blijven. Groetjes, Gerwin
  23. Hey allemaal, M'n eerste post hier ... ik hoop dat ik wat voor je kan betekenen. Al 8 jaar ontvang ik op de zaak de meest uiteenlopende mailings Afgelopen week heb ik de eerste ontvangen die meteen open ging, van een credit control firma welke popcorn hadden ingesloten. (de magnetron soort) Zelf ben ik nooit positief geweest over mailings, een kennis van me is cateraar en hij mailt per fax en ontvangt daarop een respons van 1,5 tot 2 %. (directe orders, maar das ook niet zo lastig als je lekkere broodjes aanbied voor nette prijzen richting bedrijven) Maar deze mailing die ik ontving heeft mij nu zelfs aan het twijfelen gebracht. Blijkbaar is er toch nog best iets creatiefs te verzinnen zodat mensen de envelop ook daadwerkelijk openen, en de moeite nemen om de boodschap te lezen. Deze cash control mensen hebben volgende week een afspraak met me, dus tenminste 1 mail was succesvol. Tip die ik je wel kan geven is; maak de buitenkant van de mailing aantrekkelijk mocht je de kosten van een gimmick te hoog vinden. Dan kun je tenminste iets van je boodschap overdragen voordat je bij het oud papier terrecht komt. Ik hou deze tread in de gaten .. wellicht heb ik er zelf ook wat aan ;D Vriendelijke groet, Gerwin
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Cookies op HigherLevel.nl

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.