Jump to content

robberttk

Legend
 • Content Count

  907
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

robberttk last won the day on March 9 2019

robberttk had the most liked content!

Community Reputation

42

Personal info

Register

 • What age group do you belong to?
  19-24
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  Geef hier svp een aa

Company info

Vision

 • I'm looking for people who
  Pro-actief, concreet en duidelijk durven te zijn
 • My opinion about entrepeneurship
  Perseverance is the way to succes
 • My opinion about innovation
  Over innoveren moet je niet praten, dat moet je doen. Ieder op zijn eigen gebied, ieder op zijn eigen manier, hoe klein of hoe groots ook. Innoveren zit hem in kleine dingen
 1. Gelukkig is er ook de fiscale coronareserve die interessant kan zijn (voor BV's in ieder geval): https://www.belastingdienst.nl/wps/wcm/connect/bldcontentnl/belastingdienst/zakelijk/winst/vennootschapsbelasting/veranderingen-vennootschapsbelasting-2020/coronacrisis-fiscale-coronareserve
 2. robberttk

  Onbetaald opleiden

  Lijkt me niet. Is toch echt gewoon ondernemersrisico.
 3. Met dien verstande dat elke reisorganisatie naast het geld dat de SGR in kas heeft, tevens een bankgarantie afgeeft. In het geval van bijvoorbeeld Thomas Cook, maar ook Travelbird eerder, heeft dat nauwelijks impact gehad op de kasstromen van de SGR.
 4. Het gaat er alleen om dat de reis binnen een jaar opnieuw geboekt wordt, dat mag dus ook een datum zijn die later ligt. De reisdatum hoeft niet binnen een jaar te liggen.
 5. Geldt voor ons ook, maar het personeel wordt iig enigszins gecompenseerd. We kunnen niet alles hebben
 6. Ik heb even geen beter topic om het te plaatsen, maar wij hebben de aanvraag NOW maandag gedaan. Inmiddels is het geld gestort door het UWV. Leek me een complimentje waard!
 7. Is dit een discussie of gewoon het ongenuanceerd afschieten van meningen. Ik kan me legio situaties voorstellen waarin het niet zo zwart/wit is. Als je net al je spaargeld in je nieuwe restaurant stopt en 1 april open zou gaan, een cafe met terras dat net een half jaar beperkt omzet kon draaien, ga zo maar door. Het is een beetje alsof je van de ene op de andere dag ontslagen bent én geen ww, toeslagen, uitkeringen etc meer krijgt maar gewoon 0.0, terwijl je net een huis gekocht hebt en een nieuwe auto. Alle kosten lopen dan gewoon door en hoewel de meeste gezinnen het dan wel een
 8. Inmiddels zijn 65.000 vd 120.000 bekende gevallen genezen verklaard. Statistiek is prachtig, je kunt er alle kanten mee op.
 9. Diejnst a lijkt me geen eigen prestatie, dat is bijvoorbeeld als je zelf een touringcar bezit en daar een bedrag voor rekent. Als je het inkoppt bij een ander is het gewoon onderdeel vh pakket. de margeregeling cq reisbureauregeling geldt uitsluitend binnen de eu, dus de gehel regeling. Daarbuiten ligt het weer anders. Het is niet de makkelijkste regeling maar opzich wel goed leesbaar als je je erin verdiept. Neem eens contact op met de vvkr of anvr, die hebben vaker met dat bijltje gehakt.
 10. Het is idd een margeregeling. De inkoop btw zijn dus niet aftrekbaar, als ze direct reisgerelateerd zijn. Voor normale kantoorkosten gelden de normale regels. dus stel: 1000 inkoop in Frankrijk reisgerelateerd, btw 20% = 1200€ inkoop. verkoop is 2000€. Marge is dan 800€. Daar bereken je btw over. Omdat je de btw niet specificeert mag een kopende b2b klant dit ook niet aftrekken. Per saldo dus voor b2b vaak duurder. Geldt uitsluitend voor eu-landen overigens op deze wijze.
 11. Wij krijgen vragen maar geen annuleringen of minder boekingen vooralsnog :-)
 12. Ja er gelden regels. Wellicht eens contact met je lokale scouting opnemen? Die verhuren nog wel eens grond en hebben soms afspraken mbt vuur etc.
 13. Wellicht, als een bedrijf dusdanig afhankelijk is van de behandelstoelen oid, zijn ze zelf ook enigszins laat geweest met het bestellen. Als de levertijd zo belangrijk is, zou ik als klant toch even vooraf verifieren of de levering ook daadwerkelijk op de betreffende datum afgeleverd zal worden..
 14. Ja, dat ben je overeengekomen en heb je niet voorafgaand gewijzigd. Dan had je dat ofwel vooraf moeten bespreken, maar niet zodra er geld verdeeld moet gaan worden natuurlijk. Maar dat is alleen mijn mening hè, als je een mening zoekt die dichter bij je eigen mening ligt is dat ook prima :-)
 15. Een eerlijke winstverdeling is 50/50, want dat is afgesproken, zoals je zelf aangeeft. Achteraf de afspraken veranderen had je vooraf moeten doen.
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept