loading
Ga naar inhoud

wimmie

Newbee
 • Aantal berichten

  5
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Karma

0

Persoonlijke info

 • Jij bent:
  ondernemer in spe
 • Geslacht
  Male
 • Adres
  Spaanse Mat 11, Dronten, 8253CJ, Nederland
 • Voornaam
  Wim
 • Achternaam
  Wilts
 • Bedrijfs- of organisatienaam
  NCSFLEVO.NL
 • Websiteadres
 • Hoe heb je ons gevonden:
  zoekmachine

Registratie

 • Tot welke leeftijdsgroep behoor je?
  36-40
 • Je bent voornamelijk geïnteresseerd in:
  ondernemen algemeen
 • Welke andere websitesover ondernemerschap en/of innovatie bezoek je regelmatig?
  Geef hier svp een aa

Bedrijfsinfo

 • Plaats
  Dronten
 • Branche
  Industrie & bouw

Recente activiteiten

 1. Precies, Asterisk is een aardige PBX....het koppelt de diverse eilandjes op een lucrtieve wijze aan elkaar ;-)
 2. Nog een aardige trouwens in deze discussie: de term FUD:: Zie wikipedia: http://nl.wikipedia.org/wiki/FUD
 3. Hallo hier, Ik spreek uit eigenste ervaring. Heb afgelopen week een VOIP telefoon rechtstreeks achter mijn ADSL geinstalleerd en die werkt. HEb deze telefoon besteld in Duitsland bij http://shop.beronet.com/. Heb daar de BT101 besteld. Ook hebben ze daar TA's voor analoge telefoons. LEt wel , inkomend ben je niet vanaf bijv. KPN bereikbaar, alleen voor andere VOIPbuster klanten. Op http://www.sipper.nl/ kun je lezen hoe je bijv router en telfoon zou kunnen instellen. Zitten wel wat haken en ogen aan, maar 't is werkend te krijgen, als je een beetje in de IP wereld zit. BTW, Voipbuster ondersteund SIP2.0 volledig.
 4. Als mede ICT'er zie ik tegenwoordig toch wel dat startende bedrijven zeer geinteresseerd zijn in open-source oplossingen (ook op Windows) , voornamelijk om kosten te drukken. De voorbeelden zijn legio natuurlijk (openoffice, GIMP , Thunderbird, NVU, en niet te vergeten Turbocash, alhoewel niet echt open source...) Waar vaak het misverstand zit, is dat men denkt dat je voor open-source software gelijk alles moet migreren naar Linux. Meestal geef ik het aan mijn klant gratis op een CD, of ik installeer wat, en geef ze zelf de keus. Meestal na een tijdje willen ze niet anders meer, zeker vanwege het feit dat MS producten qua ondersteuning ook niet verder komen dan, Auto update, en googlen. Of had iemand de illusie dat je na het installeren van XP-PRO of Office van MS gratis on-site support krijgt voor een jaar????? Ook niet dus. M.a.w., qua support is er geen verschil, en ben je ook afhankelijk van goedwillende vrienden, of duur betaalde ICT'ers.... En downtime/uptime is vaak moeilijk objectief te vergelijken, omdat de applicaties heel anders gebruikt worden. Mijn stelling is dus dat open-source software zeker voor een startende ondernemer die iets meer lef heeft, een heel goed alternatief is voor MS of andere betaalde software. Het KAN in eerste instantie helpen om de opstart kosten te drukken, en als je toch blanco begint, let's give it a try.... Ik vrees dat we hier nu off-topic gaan, maar wellicht grijpt de moderator dan wel op tijd in ;-) Een LINUX gebaseerde opllosing met de faciliteiten , als boven genoemd is zeker (inc support) voor die prijs te leveren. Natuurlijk is het heel lastig om zo even een prijs uit de mouw te shudden, en om de specifieke wensen van klanten daarin te vertalen, maar ik schat zelf in dat ik voor 5 werkplekken een SBS achtige omgeving onder Linux kan instaleren voor max 3000 Euro. Dit is dan gebaseerd op een DELL Server. Extra licenties kosten qua Software niets. Wellicht qua support, maar ik vraag me af of in de vorige posting de support voor extra werkplekken meegenomen is. Let OP: Bovenstaande is geen advertentie, en kunnen absoluut geen rechten aan ontleend worden. Ook is het geen prijs opgaaf voor welke branche dan ook. HEt is puur ter indicatie , en om antwoord te geven op de vraag in voorgaande posting. Dus ga me niet vragen om een offerte ;;;-) Zo , hier stopt het waarschijnlijke off-topic gedeelte. Ik vraag me trouwens af of een startende ondernemer direct geintereseerd is in een SBS-achtige oplossing met 5 werkplekken. Meestal is een startend bedrijf bijvoorbeeld de glazenwasser, of de groenteboer (even zwart-wit), en die heeft aan 1 PC voldoende om al zijn werkzaamheden te doen. Meestal worden SBS oplossing geinstalleerd bij bestaande , groeiende bedrijven. Dus ik zie hier het verband even niet.
 5. Hallo allemaal, Ik ben al een tijdje op zoek naar een open-source online boekhoud pakket, gebaseerd op php en mysql. Omdat mijn boekhoudkundige kennis nog niet helemaal ver genoeg reikt om dat zelf op te zetten, zoek ik naar een gratis online open-source oplossing, zodat ik er zelf ook nog wat bij kan maken in de php code, of eventueel de database her en der optimaliseren. Ik weet dat er een hoop accountants-kantoren zijn, die dit tegen vergoeding ook bieden, maar ik wil dit eigenlijk op mijn eigen server hebben, zodat ik de boekhouding waar dan ook ter wereld kan bekijken....en 't me niets kost ;-> Iemand een idee? Groet, Wim
NL

×

Cookies op HigherLevel.nl

Cookies zijn nodig om Higherlevel.nl goed te laten functioneren. Door het gebruik van HigherLevel.nl verklaar je onze voorwaarden te hebben gelezen en te accepteren.

 Meer informatie   Oké