appie1985

Junior
  • Aantal berichten

    26
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door appie1985

  1. Hallo! Graag zou ik willen weten of het mogelijk is dat mijn werkgever de brutoloon naar mijn stamrecht BV te brengen. En dat ik vervolgens mezelf via de BV laat uitbetalen en dus controle heb over de hoeveelheid uit te betalen brutoloon aan mijzelf. Voordeel hiervan is dat ik hierdoor in een lager belastingschijf. Mijn tweede vraag, indien dit gerealiseerd kan worden, is deze constructie handig of is het pas handig vanaf een bepaalde hoogte van de bruto loon? Alvast bedankt voor uw antwoord.
  2. Bedankt voor uw snelle antwoord. Voor zover ik het weet heb ik geen pop-ups op de website staan, alhoewel ik de reclame onder de taalkeuze vanaf het begin irritant vond en inmiddels heb verwijdert. Doelgroep voor deze website is Marokko, dus arabisch en frans zijn de officiële talen van Marokko. Engels hebben we erbij gedaan als mensen uit het buitenland iets in Marokko wil verkopen. U hebt gelijk wat betreft het actief promoten. In de tijd dat we de website volledig hebben geprogrammeerd, hadden we nog maar een week voor we op vakantie gingen (stond al een tijd gepland). Momenteel hebben we een geschikte persoon in Marokko gevonden die in het betreffende land reclame gaat doen terwijl wij de reclame op het internet maken.
  3. Hallo, Begin juli hebben we een projectje opgestart, namelijk marktplaats voor Marokko. Vervolgens hebben we op zoveel mogelijk websites aangemeld in 1 week tijd. De reden dat we het aanmelden snel hebben gedaan is omdat we op vakantie gingen naar Marokko. In Marokko hebben we een geschikt persoon gevonden die graag mee zou willen werken wat betreft reclame maken voor de website. Nu we terug zijn hebben in de 1,5 - 2 maanden tijd "maar" 12 bezoekers een advertentie geplaatst. We denken dat het komt omdat er al een paar grote advertentiewebsites voor Marokko bestaan. Om meer bezoekers aan te sporen tot het plaatsen van een advertentie hebben we de volgende idee gedacht: Plaats een advertentie en maak kans op 1000 Dirham! (100 euro). Mijn vraag is: Wat vinden jullie van het idee? En hebben jullie andere ideeën om bezoekers aan te sporen tot het plaatsen van een advertentie? Alvast bedankt! Website - www.CyberSouk.ma [titel aangepast - mod]
  4. Hallo, We zijn met www.cybersouk.ma gestart en zoals je ziet is het een marktplaats website. Onze markt is Marokko. Nu vragen we ons af welke wetten er nu gelden namelijk (MA of NL): -. De website wordt in Nederland gehost onder een Nederlands onderneming. -. De burgers in Marokko komen op de website. Alvast bedankt!
  5. Hey bedankt! Ben wel benieuwd naar je "zoekterm". *schaam*
  6. Hallo, Momenteel zijn we bezig met een ICT-project waarbij we de Marokkaanse markt willen bedienen. We zijn van plan over 1 of 2 weken de product te launchen. En dat willen we onder andere doen door persberichten naar nederlandse, franse en marokkaanse journalisten te mailen. Ik heb de franse gedeelte genomen en m'n zakenpartner doet de andere 2 talen. Mijn vraag is bestaat er een soort franse ANP waar ik de persbericht kan versturen? Alvast bedankt!
  7. Hallo, Zoals een paar van jullie wisten zocht ik tijdens de zomer netwerkbijeenkomsten zodat ik kon netwerken. Alleen via de kalender van higherlevel schoot het niet op (no offence!). Nu heb ik op de site www.meerbusiness.nl een interessante jaaragenda gevonden met meer netwerkbijeenkomsten en dat wil ik natuurlijk met jullie delen! ;D Hopelijk dat ik jullie op één van de bijeenkomsten tegen kan komen! :)
  8. Even voor de zekerheid: De broers, is dat bij de janskerkhof?
  9. Ik heb gisteren mijn allereerste speed speech gehouden. En ik was er wel tevreden mee. :) Na de speech kwam een persoon naar me toe die echt interesse in mijn product toonde en graag meer erover wou weten! ;D Ik wil jullie bedanken voor de hulp en de tips.
  10. Ik wil toch nog even denk ik wat belangrijks melden en dat is dat ik de kleding van m'n privérekening heb gepin(d/t). Misschien dat het wat uitmaakt.
  11. Hallo, Morgen is mijn eerste netwerkbijeenkomst en daarbij hou ik nog een 'speed speech' over mezelf en mijn onderneming. Daarvoor heb ik gisteren een nieuwe broek en schoenen gehaald. Ik ben van plan de kleding te gebruiken voor dit soort bijeenkomsten, maar ik ga niet ontkennen dat ik het weleens privé gebruik. Nu is mijn vraag of de gekochte kleding van de winst en btw aftrekbaar is. Zo ja, tot hoe ver kan ik hiermee gaan? Alvast bedankt!
  12. Ik behoor tot de groep mensen die dagelijks moet nadenken of het nou "de boek" of "het boek" is! ;D Maar de tekst van de website was ik zowiezo van plan om door iemand te laten verbeteren.
  13. Ben van plan de volgende punten over mijn onderneming te vertellen: -. wie ben ik? -. Wat bieden we? -. Waarin onderscheiden we? -. Prijzen? -. Meer info Bedankt ilja van roon voor de info! :)
  14. Naar aanleiding van de topic "netwerken in de zomer?" heb ik me aangemeld voor de netwerkbijeenkomst van www.utrechtbc.nl . Om m'n onderneming meteen goed te promoten heb ik me ook aangemeld voor de "speed speech". Mijn probleem is alleen dat ik niet zo'n goede prater ben, dus mijn vraag is wat ik het beste over mezelf en m'n onderneming moet vertellen of juist niet! Graag wil ik dat de mensen na de speech nieuwsgierig van m'n onderneming worden en graag meer informatie willen. De sterkste punt van mijn onderneming is geen starttarieven en lagere beltarieven. Alvast bedankt voor de hulp!
  15. Hallo, Vandaag heb ik mijn onderneming geregistreerd bij de kvk en ben ik voorbereid om aan de acquisitie te beginnen. Ik wil dat doen door netwerken. Mijn vraag is: zijn er tijdens de zomer netwerkbijeenkomsten? Zo ja, graag info erover. Tweede vraag is of er een site is die alle netwerkbijeenkomsten (of een groot deel ervan) publiceert? Alvast bedankt voor de hulp!
  16. Ik ben bezig met het zoeken van een geschikte verzekeringsmaatschappij dat telecommunicatie verzekert (aansprakelijkheid en rechtsbijstand). Ik kreeg net een brief van woudsend verzekeringen thuisgestuurd met het bericht dat ze telefonie en telecommunicatie niet verzekeringen. Weet iemand van jullie met een onderneming op gebied van telecommunicatie een geschikte verzekeraar, die dit kan verzekeren? Ben van plan morgen weer verder te zoeken, zit toevallig achter de pc dus vraag ik het meteen aan jullie experts! ;D Alvast bedankt!
  17. Het belangrijkste vinden wij de kwaliteit. Daar investeren wij als een van de weinige VoIP providers 'heavily' in. Dat is ook de reden dat we niet de allergoedkoopste zijn en voor de gebruikers een kleine fee van 5,95 per maand voor onbeperkt bellen. Als er problemen zijn met de gesprekskwaliteit dan ligt dat in 99% van de gevallen bij de lokale internetverbinding van de gebruiker. (sorry voor de late reactie, had ik vorige keer overheen gelezen :-[ )
  18. En ik zou graag van jou willen weten waar je het hebt gelezen.
  19. Ik heb voor mezelf een startdatum vastgesteld en daaromheen een plak van aanpak gemaakt, misschien dat je er wat aan hebt: Voor ## maand 2005 -. Ik maak een ondernemingsplan. -. Ik maak een bedrijfslogo. -. Ik stel het financieringsbehoefte vast en ga het regelen. -. Ik vraag een domeinnaam aan. -. Ik vraag verzekeringsoffertes aan en sluit een aansprakelijkheids- en rechtsbijstandverzekering af. -. Ik maak een tijdelijke ´under construction´-pagina met de voorlopige tarievenlijst. -. Ik maak een aantal e-mailadressen aan voor de digitale communicatie. (info, support, rma, enz) -. Ik stel bepaalde procedures vast en regel overeenkomstsjablonen. (abonnement) -. Ik laat de algemene voorwaarden controleren door een jurist van de kamer van koophandel. -. Ik stel de tarievenlijst definitief vast. -. Ik bereid administratiesysteem voor. ## maand 2005 -. Ik schrijf me in bij de Kamer van Koophandel in Utrecht als een eenmanszaak. -. Ik vraag vervolgens een BTW-nummer aan bij de Belastingdienst. -. Ik open een ondernemersrekening. Na ## maand 2005 -. Ik stort m´n investeringsbedrag op m´n rekening. -. Ik bestel visitekaartjes. -. Ik zet op de website de uiteindelijke versie. Na ## maand 2005 -. Ik begin met acquisitie aan de markt waaraan ik m´n diensten en producten wil leveren. -. Ik sluit een overeenkomst met de leverancier om m´n diensten en producten daadwerkelijk te verkopen. (Wanneer er een deal is gesloten met mijn eerste klant) Als iemand denkt dat ikzelf nog wat belangrijks ben vergeten, graag melden aub! ;D
  20. Ik ben nieuwsgierig naar de reactie van jouw vriend, wat vind hij van de mening van zijn vader?
  21. Ik koop apparatuur en belminuten van derde partij in en dat verkoop ik door aan de klant. De klant kan via zijn/haar bestaande internetverbinding (dat niet door mij wordt geregeld) bellen naar andere personen. Voordat de klant kan bellen moet er een voip-apparaat aangesloten en ingesteld worden aan de telefoon(centrale) van de klant, dat zal allemaal door mij worden geinstalleerd. Wanneer de klant belt dan wordt er een verbinding gemaakt met de server van de derde partij en die zorgt ervoor dat mijn klant kan bellen, de belminuten ervan betaalt de klant aan mij en ik betaal een gedeelte weer aan de derde partij. 1. Wie is aansprakelijk wanneer de voip-apparaat het begeeft? 2. Wie is aansprakelijk wanneer de voip-apparaat het begeeft, maar blijkt dat er een instelling is gewijzigd? 3. Wie is aansprakelijk wanneer de internetverbinding het begeeft? 4. Wie is aansprakelijk wanneer de server van van de derde partij het begeeft? 5. Wie is aansprakelijk wanneer ik tijdens de installatie de computernetwerk plat gaat (en schade ondervindt)? Kan ik me voor al deze punten via de algemene voorwaarden indekken? Als het nog onduidelijk is dan "hoor" ik het wel van jullie.
  22. Om via internet te kunnen bellen heb je bepaalde appara(a)t(en) nodig, dus ik bied ze beiden aan. Ik begin tijdens de zomervakantie om mezelf een beetje warm te lopen en na de vakantie flink aan de slag te kunnen.
  23. Hallo, In de zomervakantie ben ik van plan om VoIP aan bedrijven te bieden, daarbij horen de belminuten ook in het pakket. Nu is het zo dat er misschien mogelijke storingen kunnen optreden waarbij de klant dan tijdelijk niet zou kunnen bellen, dus leiden ze schade (hopen dat het nooit gebeurd). 2 vragen erover: -. Kan ik me via de algemene voorwaarden hiervoor tegen indekken? (ik ben namelijk een wederverkoper). -. Is er een bepaalde mogelijkheid om me hiertegen te verzekeren? Alvast bedankt voor de reactie!
  24. Bedankt voor de link. Alleen ik kan via google nergens een "europees centrum voor ondernemers/bedrijven" vinden. Weet iemand een site hiervoor?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Cookies op HigherLevel.nl

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.