loading
Ga naar inhoud

Unlimited

Junior
 • Aantal berichten

  9
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Karma

0

Persoonlijke info

Registratie

 • Tot welke leeftijdsgroep behoor je?
  41-45
 • Je bent voornamelijk geïnteresseerd in:
  ondernemen algemeen
 • Welke andere websitesover ondernemerschap en/of innovatie bezoek je regelmatig?
  Kvk, Belastingdienst

Bedrijfsinfo

 • Plaats
  Spijkenisse

Recente activiteiten

 1. Bannermaker is en leuk programmaatje om een logootje te maken, kan je 2 weken gratis mee werken. Verder werk ik met MijnWebwinkel van "easycomputing", zie links dit is een leuk en goedkoop stukje software om mee te beginnen, en hebben ook een goed forum.
 2. Hai Hulpplus, Ik heb reeds een aantal voorbeelden op "het" net gedownload en ga hiermee aan de slag.
 3. Antwoord is ook helder, leek mij eenvoudiger om al de vraagtekens in mijn hoofd als een onderwerp aan te snijden. Goed ondernemersplan is uiteindelijk de basis om mee te starten, maar om die te kunnen maken heb je toch een aantel gegevens nodig, met name de kosten aan premies van verzekeingen ed. Kijk wat de doelstelling is en wat het gaat opbrengen aan verkoop is mij zelf duidelijk, maar het gaat om de kosten buiten de bedrijfskosten hoe of waar kan ik die vinden. en hoe bepaal ik mijn salaris. Zal deze vragen appart stellen in het forum.
 4. De wens van een ieder is om op den duur op een Higher level te komen, dit is ook mijn wens, in dit forum zijn al div.onderwerpen aangsneden over mijn volgende vraag: Momenteel heb ik een eenmanszaak naast mijn huidige baan, lekker veilig omdat je een bron van inkomsten heb. Om nu met een webshop een echte winkel te beginnen zal ik mijn baan moeten opzeggen, en dan heb ik geen zekerheid van inkomsten. Nu kan ik een winkel partime openen en partime voor een baas gaan werken maar in de huidige functie is dat geen haalbare kaart, en mijn baas vind dit ook niet goed. Wie kan mij (en denk velen met mij) in Jip en Janneke Taal uitleggen waar ik allemaal aan moet voldoen om die stap te nemen om een winkel te beginnen Hiermee bedoel ik verzekeringen welke en waarvoor? Eventuele leningen? Kan ik een start kapitaal krijgen? En wat als ik te weinig klanten heb? Eigenlijk ben ik bang voor het onzekere, maar aan de andere kant is het een soort spanning en uitdaging die ik graag wil aangaan. Er is veel over geschreven en gesproken marik heb nog geen helder beeld op mijn netvlies, tuurlijk zal je een ondernemersplan moeten maken enz. maar dan ben je er nog niet. Ik hoop dat deze vraag helder is om een gezonde discussie te hebben.
 5. Als eenmanszaak doe ik mijn boekhouding voor 80 % zelf, hierbij maak ik gebruik van de kennis van een administratie kantoor die mij precies verteld hoe hij de cijfertjes wil hebben. Hierdoor heb je zelf het gevoel van de geldstromen binnen de ondermening en de kosten voor een Boekhouder worden hierdoor sterk verminderd. Tevens geeft het administratie kantoor adviezen voor de onderneming.
 6. egbert ??? boekhouden is niet simpel als je alleen maar zaken wilt doen en geld verdienen. Voor de meeste kleine bedrijven is dit een last, ik ben zelf begonnen met een cursus boekhouden om de basis te kunnen begrijpen en dat gaat me aardig goed af. Maar leuk vind ik het niet vandaar dat ik de cijfertjes uitbesteed aan de mannen die het leuk vinden. Ook als kleine ondermener kan je een boekhouder inschakelen en de kosten hoeven niet hoog te zijn als je de juiste afspraken kan maken met de boekhouder. BV wat kan je zelf doen hoe wil de boekhouder jou cijfers aangeleverd krijgen Dit zijn belangrijke zaken om goede afspraken te maken .
 7. Hai Mastex, Dat kan heel goed, maar je zal duidelijk in je boeken moeten vermelden dat je prive geld in je onderneming stopt en dit er weer uithaald. Het is immers zo, als je prive geld in de ondemening stopt het eigen vermogen van de onderneming ook omhoog gaat, en als je dit geld weer uit je ondemening haald het eigen vermogen ook weer daalt. hoe dan ook het zal in de boekstukken moeten staan. Ik heb in den beginne nl ook veel eigen geld in de ondeneming moeten steken, omdat je nu eenmaal rekeningen moet betalen en de klanten hun producten te leveren.
 8. Zal nog even vermelden dat ik een eenmansbedrijf heb op internet naast mijn huidige baan bij een werkgever
 9. Vooralsnog heb ik eenvoudig boekhouden een aantal malen gedownload dit boekhoud programma mag je en maand gratis gebruiken. http://www.eenvoudigboekhouden.nl/ Werkt op zich leuk en eenvoudig, maar toch besloten om een boekhouder in te schakelen met name voor het invullen van de aangiften belastingsdienst. Als je heldere afspraken maakt met de boekhouder hoe die de gegevens het beste aangeleverd wil hebben, hoeven de kosten ook niet zo hoog te zijn.En je hoeft zelf niet te tobben. Ik heb een aantal dagboeken in excel gemaakt, op verzoek van de boekhouder zodat hij deze gegevens direkt kan overnemen in zijn systeem en de excel sheets kan hij als bijlage gebruiken?? ieder zijn vak nietwaar!!
NL

×

Cookies op HigherLevel.nl

Cookies zijn nodig om Higherlevel.nl goed te laten functioneren. Door het gebruik van HigherLevel.nl verklaar je onze voorwaarden te hebben gelezen en te accepteren.

 Meer informatie   Oké