Jump to content

Benjamin00

Senior
 • Content Count

  78
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

 • You are:
  student
 • Gender
  Male
 • How did you find us:
  zoekmachine

Register

 • What age group do you belong to?
  19-24
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  Kvk.nl bezoek ik af
 1. Voorbereiden, voorbereiden, voorbereiden! vooral in deze tijd zie je steeds meer luie studenten.
 2. Waarom? Omdat de eventuele investeerder dan kan zien dat je precies weet wat je in de markt wilt zetten. Dat je erover hebt nagedacht, en dus in 1 pagina kan omschrijven.
 3. Nytertje, teveel kosten ontstaan vaak uit het verloren overzicht (of deels verloren) van de ondernemer. Als je dit gaat doen (bedrijf) kan ik je aanraden een hele goede en trouwe accountant in dienst te nemen of zelf de opleiding te doorlopen. Verder denk ik dat er wel potentieel is al zou je je paketten wel wat meer inhoud moeten geven behalve hetgeen wat de ondernemer zelf ook kan doen. succes :)
 4. Vaak willen wat oudere mensen met wat meer geld de wat duurdere schoenen kopen, e.g. mooie boss schoenen die onder zijn of haar mooie armani pak passen. Vooral de laatste tijd kan je daar mooi op inspelen. Het wordt steeds meer een prestige strijd volgens mij, denk aan de afgestudeerde bedrijfseconoom of accountant die dat loon verdiend waar die al 4 t/m 7 jaar van droomde. Ik weet niet over hoeveel geld je beschikt om gedegen marktonderzoek te plegen maar je moet het wel in de gaten houden dat je geen dingen gaat verkopen waar geen vraag naar is, misschien valt er wat te regelen met een kennis of een goede vriend met goede connecties of een beginnende business angel, dat je met hem/haar de potenties van en de vraag naar je product uitwerkt zodat je zoiezo de vraag goed in kaart hebt, ik neem aan dat je vast wel iemand kent die al zijn eigen bedrijf heeft ga daar ook eens mee praten wat voor valkuilen hij/zij is tegengekomen en breid zo je netwerk uit zodat je mensen hebt waar je op kan terugvallen als het nodig is, dat betekent dus dat je ook voor hen dingen (uit vriendschap) voor hen 'moet' doen. Ook wat Ingman zij ben ik het grotendeels mee eens dat je een online shop moet neerzetten maar dan naast het gewone bedrijf omdat dan ook de twijfelende klant overgehaald wordt om te kopen. Bijvoorbeeld op de tag 'exclusieve schoenen kopen' in google, dan zet je je adres duidelijk op de website zodat klanten je vinden,en dan zet je er een foto bij van de winkel zodat als ze erlangs lopen de winkel herkennen. Ik zou ook in een drukke winkelstraat gaan zitten, maar dat is alleen speculatie. Want er loopt meer volk binnen en dus kun je meer schoenen verkopen maar er zijn ook meer mensen die de schoenen aanraken met vieze vingers, mensen die schoenen stelen en je hebt meer werknemers nodig als het te druk wordt. Dus vraag is of je deze extra klanten er weer uit haalt. Wel helpt het natuurlijk aan de naamsbekendheid. Haal eruit wat je nodig acht en veel succes ;) hopende je hiermee geholpen te hebben.
 5. Je kunt speculeren maar heb je marktonderzoek gehouden? Weet je zeker of mensen geinteresseerd zijn?
 6. Ik heb er 1 gevonden, bedankt voor de replies en heb bakkerij Verbeek ook even gebeld. Bedankt! ;)
 7. Heb je de hele url gekopieerd? klik hier
 8. Sorry voor het wellicht nare antwoord maar je hebt zelf niet gekeken op je zoekterm zeker?
 9. Wie maakt er eigenlijk broodzakken voor in de winkel? Heeft er iemand adressen of telefoon nrs? Benjamin
 10. Neem gewoon even contact met je investeerder op, hij steekt zijn eigen centen erin, althans hier ga ik vanuit van wat ik kan opmaken uit jouw bericht. Vraag hem of hij het plan nog steeds uitvoerbaar vindt en hoe hij erover denkt zoals het 'nu' is.
 11. @Streamservice: Je kan tomtom zelfs te voet gebruiken.
 12. Hoe wou je dat doen dan? er is al zoveel wat je kunt gebruiken om de weg te vinden op de fiets...koop bijvoorbeeld een telefoon waar tomtom op kan en je bent klaar...
 13. Kijk eens rond op angel bijeenkomsten :) Zoek ook even op google.
 14. De consument geeft zoiezo meer uit aan welzijn en gezondheidsspullen...daarom spelen die fabrikanten zo in met al die light troep en dergelijke..
 15. Nou je betaald zoiezo 30-35% belasting over je winst bij een BV, en daarna IB. Bij een eenmanszaak wordt alles gezien als prive, dus je betaalt alleen IB over je winst. Je bent inderdaad beperkt aansprakelijk bij een BV, dat ligt een beetje aan hoe de statuten in elkaar steken.
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept