Jump to content

S.M.E.

Senior
 • Content Count

  63
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1

Personal info

 1. Ik lees ook veel van dat soort boeken. Ben van nature nog wel eens geneigd dingen negatief te bekijken en heb dan wel eens een steuntje in de rug nodig. Haal er veel inspiratie uit, maar vind het wel moelijk om het lang vol te houden. Val vaak weer terug. Het is allemaal ook niet zo heel spannend. het is natuurlijk wel heel logisch dat als je positief bent en als je dat uitstraalt, dat je meer gedaan krijgt in het leven en je zult je ook beter voelen, want alle stress-gerelateerde ziektes en vage klachten blijven je dan bespaard.... Sommige mensen hebben dit helemaal niet nodig want die maken zich van nature helemaal nergens druk om en/of zijn te nuchter/koppig om zich door andere te laten adviseren.
 2. Een mailing gedaan naar Denemarken en met 5 van de 8 clubs een afspraak kunnen maken! Toch wel een klein yesje waard, want de ervaring leert dat er dan meestal wel wat uit komt.
 3. Probeer het aan Tellsell te verkopen... Als die er wat in zien ben je koopman.
 4. Mailing versturen en op bestelbon 1 nummertje van het banknummer verkeerd vermelden.... :-\
 5. Beste mensen, Voor een mailing richting een specifieke doelgroep. Het zal denk ik om zo'n 10.000 adressen gaan. Nu staan de doelgroepen allemaal wel op internet, maar hoe kom ik aan de database? Er zijn bedrijven die adressenbestanden verkopen, maar wie van jullie heeft er ervaring mee en wie kan ik het beste daarvoor vragen? Alvast dank voor de reacties!
 6. Bo, een geniaal product in zijn eenvoud. Onvoorstelbaar dat zoiets niet eerder is bedacht, maar dat is altijd/vaak met de beste nieuwe vindingen (en wie weet is het ook wel wat voor de branche waar ik me in bevind. ;)) Veel succes met je product en wat betreft het sociale leven, je zal straks wel weer eens in rustiger vaarwater komen als het eenmaal loopt.
 7. Ik zit in de Merchandise business en dan met name de voetbalwereld. Edit, dit forum heeft een PM functie.
 8. Stickervel kost een paar dubbeltjes. De kosten worden, mijns inziens met name gemaakt voor website + de marketing en de afhandeling van de verkoop.
 9. Echt een nieuw idee is het ook niet..... http://www.crispyworld.com/notfallliste_sos_sticker.htm
 10. Toen ik mijn baan opgaf waren veel mensen verbaasd. Ik had een baan die veel mensen graag wilden hebben (bleek ook uit aantal sollicitanten op die functie), maar kan na bijna 3 maanden ondernemerschap inmiddels wel zeggen dat dit, ondanks dat ik de eerste 1,5 maand moest wennen een behoorlijke YES-moment aan het worden is omdat ik het na 3 maanden al aardig aan de loop begin te krijgen; heerlijk! Tot dusver een hele goede keus gemaakt en geen seconde spijt!
 11. Zat al te wachten tot ik hier ook een echt succes kon delen en gisteren zie ik toch echt wel als één enorme ' yes' -dag! Ben 1 januari voor mezelf begonnen, heb weliswaar wat klanten/omzet overgenomen van het zusterbedrijf maar je wil natuurlijk zelf ook 'scoren' Had in de ruim 2 maanden dat ik bezig was al een redelijke omzet gehaald, maar gisteren kwam daar middels mijn 2 grootste orders tot nu toe meer dan 1/3 bij! Daarnaast nog 2 kleine ordertjes, waarvan 1 uit Noorwegen en mijn dag en zelfs week kan niet meer stuk. Een dag die het ondernemen wel heel erg mooi maakt. Ook zonet nog een 1e order van een nieuwe landelijke partij die me wederom erg blij maakt, ondanks dat deze order 'nog' lang niet groot is als die van gisteren. Ben vooral erg blij met deze nieuwe klant. :) ;D
 12. Inmiddels bijna een jaar niet gereageerd op dit topic en ik was zelf de laatste. Werkte ik toen nog in het Betaalde Voetbal wat een enorm leuke en goede manier van netwerken is, inmiddels heb ik zelf een bedrijf, sinds 1 januari en ben ik lid van de Ondernemersclub van diezelfde BVO (sc Heerenveen). Ken een hoop sponsoren en dat is prettig netwerken. Daarnaast zijn we in Heerenveen een Junior Kamer aan het oprichten, waar straks minimaal 25 man/vrouw lid van moeten zijn, liefst allemaal uit een andere branche, waardoor je ook weer een mooi netwerkje opbouwt. En ik heb nog een officieus ondernemersvriendenclubje en dat zaalvoetbalteam waar je ook weer veel contacten in op doet. En het helpt me zeker in de startfase van het bedrijf. En natuurlijk is Higherlevel ook een vorm van netwerken!
 13. Hallo allemaal, Geen idee of dit topic hier op zijn plaats is, maar goed, zo niet, dan zal het wel verplaatst worden. Was benieuwd of hier meer mensen zijn die aangesloten zijn bij een Junior Kamer. We zijn nu zelf een JK aan het oprichten in Heerenveen en daar komt natuurlijk wel wat bij kijken. Als hier mensen zijn die er bij 1 zitten, wat zijn jullie ervaringen?
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept