Jump to content

RedactieZibb

Junior
 • Content Count

  14
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

 • You are:
  student
 • How did you find us:
  zoekmachine

Register

 • What age group do you belong to?
  19-24
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 1. Heb inmiddels contact met Nils de Witte, maar probeer op deze manier ook met andere mensen in contact te komen.
 2. Inderdaad, we worden al gefinancierd! [edit mod] {quote} en {/quote} goed geplaatst.
 3. Voor zibb.nl, dé website voor ondernemers, zouden wij graag in contact komen met informal investors, business angels of andere geldschieters. Het is een project waar beide partijen iets aan hebben. Meer informatie en aanmelden bij redactie.ondernemen@zibb.nl - 0346-577816
 4. Ik ben op zoek naar een onafhankelijke partij die mij kan vertellen hoe ondernemers de beste verzekeringen kunnen afsluiten. Waar moet je op letten? Wanneer wat wel/ niet verzekeren? Etc. Persoonlijk of voor het bedrijf. Kan iemand mij helpen? redactie.ondernemen@zibb.nl
 5. Zou het helpen als er op zibb.nl een dossier komt met informatie over verzekeringen? Ik zit te denken aan een objectief dossier met tips om de beste verzekeringen te selecteren en evt. te besparen. Ik kan de informatie niet goed vinden, dus volgens mij kunnen wij dat mooi opvullen? Ik ben zeer benieuwd p.s. als iemand al een goede opzet in gedachten heeft voor bedrijfsverzekeringen of persoonlijke verzekeringen hoor ik het graag!
 6. Graag attendeer ik jullie op het volgende nieuwsbericht: http://www.zibb.nl/finance/nieuwsbericht/asp/artnr/1395624/versie/1/index.html en tevens: Mkb leent niet genoeg In het nieuws van donderdag kwam naar voren dat het mkb veel meer kan lenen. Veel groeipotentieel van starters en technologiebedrijven blijft onbenut. Volgens het rapport klagen veel bedrijven ten onrechte over het leenbeleid van banken. Ondernemers laten van zich horen op bizz.nl. Laat ook uw stem horen!
 7. ??? Kan iemand mij uitleggen wat dit precies is? Zou ik kunnen denken aan een artikel bijvoorbeeld 'in tien stappen een shared revenue binnenslepen' of zit in dan op het verkeerde spoor?
 8. Even een korte onderbreking hier. Jullie halen twee dingen door elkaar: - Iedereen die een leuk idee heeft voor een artikel of dossier kan vrijwillig in de ideeënbus doen. Wij gaan de informatie voor jullie vinden en het staat gratis te lezen op onze site. Dit is de ideeënbus. - Meedenken over de site is iets anders. We zijn aan het zoeken naar een goede werkwijze met ondernemers. En ik weet niet of ik er iets tegenover kan stellen, maar dat is absoluut bespreekbaar. Wij begrijpen dat jullie druk zijn maar het contact is belangrijk en het lijkt mij ook logisch dat we daar iets voor terug doen. Probleem: de grote baas beslist. Het was ook meer bedoeld als oproep. Ik hoop dat ik met dit bericht e.e.a. helder heb gezet. Ik ben benieuwd en zie uit naar een leuke samenwerking! Ondernemers die een verhaal kunnen aanleveren zijn ook welkom. Kom maar met een goed idee, als we dat plaatsen betalen we echt wel. Alleen nogmaals: we zullen de tarieven dan even moeten bespreken. Het beste lijkt mij om dat per email te doen via redactie.ondernemen@zibb.nl Succes met de zaken voor nu!
 9. Waar lopen ondernemers nu het meest tegenaan? Dat is iets waar wij ons dagelijks het hoofd over breken. We willen jullie graag helpen aan praktische informatie die ook echt bruikbaar is. 1. Wie heeft er nog leuke ideeën voor onze website? Mail ze naar mirandadraaijer@zibb.nl 2. Wie vindt het leuk om in contact te komen met de redactie van Zibb.nl en af en toe meedenken met de site? Mail een reactie naar mirandadraaijer@zibb.nl
 10. Ik ben op zoek is naar een ‘expert’ die kan aangeven welke informatie voor starters op zibb.nl ontbreekt. Het mooiste is als hij autoriteit heeft in de markt. Aan welke naam hechten startende ondernemers waarde? Het is fijn om zijn visie over de website te horen en we iemand hebben die zo nu dan eens een verrassende uitspraak kan doen in het nieuws. Daarnaast zoek ik een expert op financieel gebied. Een accountantskantoor kan ik niet bellen, want dan wordt het plaatje te gekleurd. Het gaat om een algemene autoriteit, die voor alle ondernemers betekenis heeft op financieel gebied. Ik hoop dat iemand me hiermee kan helpen! Alvast dank voor tijd en moeite.
 11. Beste lezers, Wie zijn de experts op het gebied van financiële zaken? Het zou me erg helpen als jullie wat namen kunnen noemen. Bedankt! redactie Zibb.nl [titel aangepast en topic verplaatst -mediamod]
 12. Als u een emailadres achterlaat dan stuur ik u een persoonlijk mailtje en dan lijkt het mij het meest logisch om even telefonisch te overleggen... Alvast hartelijk dank!
 13. Het gaat om een vrijwillige bijdrage, voor ondernemers die het leuk vinden om geciteerd te worden op zibb.nl. Dat is iets anders dan dat u mijn artikel schrijft... Kan ik op u rekenen?
 14. Ik ben op zoek naar ondernemers die mij iets kunnen vertellen over hoe zij omgaan met auteursrecht...mag een positief of negatief verhaal zijn. Reacties graag alleen deze week.
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept