Jump to content

headquarters

Legend
 • Posts

  377
 • Joined

 • Last visited

Reputation

13

Personal info

 • You are:
  ondernemer
 • How did you find us:
  zoekmachine

Register

 • What age group do you belong to?
  25-30
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  zibb

Company info

  ccustomlangstring_privacy_message

Vision

 • My opinion about entrepeneurship
  Voor mij betekent ondernemen hard werken. De beloning is vrijheid en zelfstandigheid. Elke dag zoeken naar verbetering, groei, nieuw ideeën toetsen.
 • My opinion about innovation
  Het is essentieel om alle ontwikkelingen zowel technisch als maatschappelijk en trends te volgen en hierop in te springen. Misschien gaat iets heel goed, maar wellicht kan het nog veel beter.

Recent activities

 1. Nu betreft het LV, andere keren gaat het om de bekende sportmerken. De prijs van de T-shirts lijkt mij niet echt relevant. Het is gewoon het bekende trucje dat die advocaten steeds weer uitvoeren. Dreigende taal, hoge eis en een krappe deadline. Nooit schuld bekennen inderdaad. Maar bel ze gewoon, zeg dat je producten hebt verwijderd en slechts een handjevol hebt verkocht. Stel een redelijk bedrag voor en iedereen is blij.
 2. Niet te veel van schrikken. Ik heb iets soortgelijks vaker meegemaakt. Mijn advies is om in gesprek te gaan met het kantoor en een schikking voor te stellen, die uiteraard een stuk lager ligt dan al het geëiste. Iedere zaak is anders uiteraard, maar in mijn gevallen lukte het steeds zo. De accountantsverklaring is waarschijnlijk ook niet eens nodig.
 3. Top! Bedankt voor het meedenken en de tips. Ik weet wat te doen. Orders zelf bewaren i.v.m. bewaarplicht etc. Grafische data eventjes bewaren, ook met oog op garantie, maar na x maanden "rm".
 4. Volgens mij heb ik geen verplichting. Ik ben natuurlijk verplicht de bestelling netjes uit te voeren en dat doe ik. Maar dat is een eenmalig iets. Ook voor garantie heb ik die data niet nodig. Extern opslaan heb ik jaren lang gedaan, maar dat is zo'n gedoe, kost veel tijd en geld en heel veel schijfruimte.
 5. Beste HL-ers, Een van mijn webshops genereert per bestelling behoorlijk wat data. Aangezien ik webhosting pakketten van TB's schijfruimte niet zie zitten ben ik voornemens om bestellingen simpelweg geen jaren te bewaren. Uiteraard bewaar ik wel een boekhoudkundige export, o.a. voor de Belastingdienst. Maar alle grafische data (dit zijn afbeeldingen) wil ik niet bewaren. Als een bestelling eenmaal is afgerond is alle data ook feitelijk niet meer nodig. Gelet op bovenstaande, wat vinden jullie er van om webshop bestellingen slechts beperkt te bewaren in de webshop, bijvoorbeeld een paar maanden?
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept