Jump to content

higherlevelalmere

Junior
 • Content Count

  20
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2

Personal info

 • You are:
  ondernemer
 • Gender
  Male
 • How did you find us:
  zoekmachine

Register

 • What age group do you belong to?
  31-35
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  www.zibb.nl
  www.bel
 1. Jawel, eerst alle tijd nemen om zelf erachter te komen hoe dat moet!
 2. Dag Keskin, 22 euro en merkloos? en ook nog gemaakt in Vietnam?? Weet je wel zeker dat je een marktconformprijs betaald? Vindt het namelijk prijzig, ookal zou het maatwerk zijn.
 3. Kijk dat is nou net wat ik wilde horen en eigenlijk nergens terug kon vinden. Wat is je bron???
 4. Dag iedereen, Brandende vraag: Ik wil artikelen voor huisdieren zoals hondenriemen importeren vanuit China. De fabrikant zegt dat CE niet belangrijk is en deze niet heeft en tevens ook afnemers heeft uit Itialië en Duitsland. Nu heb ik op internet gelezen dat ALLE producten die in Europa worden verhandeld, verplicht het CE keurmerk moeten hebben. Weet iemand of dat ook voor hondenriemen geldt? Groet
 5. [quote author=PaulGo link=board=3;threadid=21745;start=0#msg188448 date=1224947378] Deze webshop is door een professioneel webdesignbedrijf dat is gespecialiseerd in X-Cart webshops ontworpen. Ieder mag zijn eigen smaak hebben, maar dit is geen standaard webshop van een paar tientjes. Hij heeft mij 1800 Euro gekost. Andere webdesigners stuurden mij ook voorbeelden en offertes, maar deze vond ik toch mooier. Paul Beste Paul, Je vraagt Feedback en je accepteert geen Feedback, het lijkt me beter dat je dan geen vraag stelt aan ons. Scheelt ons tijd en jouw. Slotje graag deze topic!
 6. Beste man, Klinkt hard maar je website is absoluut amateurisch opgezet, het heeft zeker geen zakelijke uitstraling maar een hobby-maker uitstraling. Er is echt wel voor een paar tientjes per jaar betere kant en klare webshops te verkrijgen op het net. Wees wijs, besteed iest meer, dan haal je dat er snel uit.
 7. Dit komt nooit meer goed, kies de beste optie voorjezelf door jezelf te alten uitkopen. Het heeft geen zin om de boel weer te lijmen, als de slagader is doorgesneden dan zal je uiteindelijk vroeg of laat doodbloeden, dus wees verstandig, wegwezen bij die partners. Echter niet zomaar, laat je uitkopen voor een bedrag die voor jouw en hun acceptabel is of koop hun uit. Sterkte en veel wijsheid.
 8. Een goede Hostingbedrijf PCextreme.nl Heb er goede ervaring mee op de prijsverhogingen na dan..
 9. Dit soort websites worden in overvloed te koop gezet op : www.sitedeals.nl Succes
 10. Naar mijn weten, verstrekt geen enkele Bank hypotheek met als doeleinde dit te verhuren. Hypotheekaktes hebben anti-verhuur clausules, let hier op.
 11. Je moet naar Istanbul, Turkije. Hier zijn zat mogelijkheden en het invoeren is rendabel. Turkije heeft met de EU sinds 1996 een Verdrag getekend, waardoor er geen invoerechten betaald hoeft te worden bij beide landen.
 12. Dag MistertB, Je vertelde, dat jij het alleenrecht hebt verkregen van de fabrikant, om als enige de RESQME te kunnen verkopen in Nederland. Ik zie dat de ANWB jouw product ook verkoopt: https://webwinkel.anwb.nl/published/webshop/artikelen/reisartikelen/resqme.nl.html Verder vind ik het absoluut niet slim, om de fabrikant met naam en al en zijn website, toegankelijk te maken op jouw website. Een grote jongen als afnemer zoals de Politie gaat jouw gewoonweg paseren en direct zaken doen met de fabrikant of de ANWB. Mijn tip: verwijder, de links van de fabrikant en zijn naam. Verder vind ik het een leuk product om het te verkopen, zo doorgaan!
 13. Mijn broer heeft een eenmanszaak dat hypothekenbemidddeling/advies geeft aan particulieren. Hij heeft vorig jaar hier in Almere bij de Suzuki een een nieuwe Suzuki Swift geleased op Financial lease basis. De enige voorwaardes die ze vroegen was: 1. aanbetaling van 1/3 (ongeveer 5400 euri) 2. kvk nummer. Verder helemaal niets/noppes over boekjaar/cijfers etc... Leuk bijkomstigheid was dat hij elke maand een bedrag moest betalen van rond de 260 of 280 euro en dat er na 3jr of 4 jr. (ben het even vergeten) de autoleasetermijn verviel en door het betalen van 1 euro, ja je leest het goed 1 euro op de laatste maandtermijn de auto wordt overgeheveld aan de leaser. We hadden toen alle bedragen opgeteld (aanbetaling en alle maandtermijnen en dat was zelfs een paar honderd euro minder dan wat de auto kost als je hem ineens betaalde. We hadden de Dealer toen gevraagd hoe dat zat? De Dealer vertelde ons dat deze Leasebedrijf v/d fabrikant zelf was en de ze hiermee (geen rente inkomsten en een paar honderd euro minder per auto) de verkoop stimuleerden en dat graag doen. Succes
 14. Beste mensen, Mijn dank is erg groot, ik ben erg onder de indruk van de positieve/negatieve reacties. Ik krijg hierdoor een blik vanaf de zijlijn dankzij jullie op dit project. Ik heb erg veel aan jullie tips en het heeft me een enorme BOOST gegeven om (voorlopig) toch door te gaan. Echter ga ik veel zaken aanpassen, dankzij jullie feedback. Schroom s.v.p. niet om nog meer reaties te geven, ik heb hier erg veel aan. Ook negatieve reacties zijn zeer welkom. Ik ben met de meesten eens dat Marktplaats.nl een te grote jongen is om te paseren, maar..... het leven gaat door op het NET, ondanks dat er grote jongens bij zitten die ook ooit grote jongens schuwden. Verder ga ik me concentreren op content en later meer op verkoop. Tja.. het blijft een wisselwerking. Het grote struikelblok tot nu toe is het volgende: Omdat er geen/weinig traffic genereerd wordt komen er geen andere adverteerders (auto/onderdelen advertenties) bij. Hierdoor blijven ook grootadvertreerders (bedrijven) uit. Gevolg geen bezoekers en geen inkomsten. Ik vraag me nog steeds af hoe dit te overwinnen is. Wellicht door een betere website maar kwa marketinggebied weet ik geen raad mee. Ik hoor graag nog reacties van degenen die dit willen geven. Dank
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept