Jump to content

stevenh

Junior
 • Content Count

  22
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1

Personal info

 • You are:
  ondernemer
 • Gender
  Male
 • How did you find us:
  zoekmachine

Register

 • What age group do you belong to?
  41-45
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  geen
 1. bedankt voor de antwoorden en suggesties, tja persoonlijk vindt ik netwerken op zich prima, alleen of ik daatr nu de juiste persoon / bedrijf zal vinden dat zie ik zo nog even niet, maar zal eens wat proberen ,..
 2. Beste PJ. en waar kan ik dat vinden ?, en mag het dan wel denk je,. heb het gevonden ... was even zoeken, bedankt !
 3. geachte lezers, Ik vraag me af hoe je als ondernemer een participant kunt vinden, graag advies en alvast bedankt. !, dit ook omdat het op dit forum niet mag wat ik kan begrijpen,.
 4. Leren is goed lezen, specifiek aanbod liefst uniek (dat kan eerst wel wat moelijker zijn (posterprinter,papier, inkt, ruimte, tijd)) probeer 1 doelgroep te benaderen je strategie (als je die al hebt ;)) is te algemeen. probeer actueel in je aanbod te zijn, bv. de nieuwste filmposter, de popuplairste games ed. dat algemene dat moet je kwijt ik begrijp wel dat je zoveel mogelijk wil verkopen maar denk dat je anders (zoals zovelen) een teleurstelling oploopt.. Je kunt beter het beste arsort van alleen bv. films hebben dan van alles wat, dat lijkt me een beginstrat. Erotiek ?, niet doen is mijn mening (maar ja jij moet je eigen koers bepalen uiteindelijk)
 5. Ik vindt dat daniel (zonder ftw) een beetje sceptisch werd ontavngen in de eerste posts (niet nodig en overbodig :(), zijn initiatief lijkt misschien wat vreemd voor insiders (volle markt, geen echte marketing kennis ed.) maar zijn vraag was toch wel aardig. Daniel zet em op ga ervoor, laat je nooit bang maken, of afschrikken dat is eigenlijk les 1 ondernemen. 2 doe je eigen ding en luister wel naar anderen maar zet zelf je koers uit, en stel hem bij als dingen niet lukken. 3. leer (internet staat vol met ondernemers issues) 4. investeer direct weinig of niets (kapitaal dan), probeer eerst met kennis iets op te zetten , googlevriendelijkheid (he seo term ?), 5. samenwerken, probeer afzet te bundelen om een marketingsbudget te kunnen creeren let wel niet alle samenwerking leidt tot resultaat (kijk wel uit). succes 17 jaar tijd voldoende.. @Hans gameposter.nl ? wauw niet slecht mbt. seo misschien haal ik hem wel ..
 6. @anna82.. Ik heb hetzelfde soort gedoe, al die moeite om administratieve bullsj.. te regelen het voelt als tijdsverlies het irriteerd me, soms heel erg.. kan het niet allemaal wat soepeler computers genoeg vroeger ging ik met mijn moeder geld halen bij de bank, je kwam in een apart hokje, vriendelijk te woord gestaand je hoorde het geld tellen nog geen 5 minuten, nu staan we in de rij bij een pinmonster afwachtende of woutertje er nog wat instopt ;D, wat een ellende eigenlijk Je laatste regels dat hoort bij geluk ;) doen (beter deden) die van mij ook , wat een onbezorgde wereld , daar wordt ik blij van ;)
 7. Eh, ja daar heb je een punt, ik zag forumddelname even niet als netwerken, dat is het natuurlijk ook, dan doe ik dus wel aan online netwerken, maar niet aan de welbekende twitter,linked of zelfs hyves ed.. ik vraag me af of ik daarmee iets mis aan het "nuttig" netwerken dan, (dus kennisuitwisseling welke mij wijzer kan maken)
 8. Ik doe er totaal niet aan, is het een gemiste kans vraag ik me weleens af, maar dan lijkt het me toch weer meer tijdsverlies dan enige nut te hebben. Ik bedoel hiermee de online netwerken als twitter, ed..
 9. Ik heb ook (nog) geen krantje gehad alleen wel de nota, dat lukt altijd wel ... Ik heb de kvk even gebeld de man in kwestie begreep me niet en moet eerst overleggen met een collega hoor dus nader,. bij deze man welke mijn inschrijving ook heeft gedaan blijkt internet nogal iets vreemds te zijn mbt. tot het doel v/d onderneming welke ik inschreef,..... vreemd eigenlijk, ik heb niet het gevoel dat ik de enige ben ;)
 10. Ok bedankt voor de tips, ik zal ze eerst even proberen te bellen gr stevenh
 11. en hoe doe ik dit ?, via kvk.nl ?.. volgens mij heb ik geen inlog daar of heeft men die wel, dan doe ik dit direct, bedankt voor de tip ik wist niet dat dit kon, is me niet verteld bij de inschrijving, En al ik die pagina van de spamsite gemeentegids.nl wil hebben dan moet ik in de pen klimmen ?, het voelt als tijdverlies en een inspanning welke ik eigenlijk helemaal niet wil leveren, nog steeds niet blij eigenlijk... hoe sommigen ook websites online zetten om iets te verdienen triest eigenlijk, zal ik google een mailen en hun van spam betichten ?,misschien worden ze gekieperd ?, dat zou mijn dag goed maken ;D
 12. Hallo in hoeverre mag een onderneming de kvk gegevens gebuiken om een andere ondernemer b2b te benaderen cq. te spammen ?. En wat is er tegen te doen, dat is in het kort mijn vraag. Ik heb een tijdje terug een bedrijfsnaam bij de kvk, nog geen enkele pr gedaan en toch staat mijn bedrnaam al in Google ???, dit wil ik echt niet hoor !, nu moet ik concurreren om later daar zlef boven te komen !. Wie wat waar ? . dit doet dus gemeentegids.nl , zij hebben al een pagina aangemaakt met mijn bedrijfsnaam en als ik eigenaar ben mag ik bij hen inloggen, ook mag ik voor 150 euro een bedrijfspresentatie laten maken ed... Ik vindt dat de kvk gegevens niet gepubliceerd mogen worden en ben >:(
 13. de landingspage is de pagina waar je advertentie naar toe linkt, het beste is vaak om een speciale pagina te maken (mits nodig...) waarbij de inhoud zeer gerelateerd is aan je zoekwoord(en), dit is veelal niet de hoofdpagina (soms ook wel hangt van meerdere factoren af). Als je landingspage geen of weinig tekst bevat is dit niet handig, dit zowel voor Google als je bezoekers. Je landingspage moet veelal direct die informatie geven welke in relatie staat tot je zoekwoorden,dit verhoogt namelijk je conversie aanzenlijk. Kortom maak eerst goede landingspages en zet dan een effectieve adwords campagne op (niet omgekeerd ! dat kost je echt geld hoor) OK succes ermee, anders lees ik het wel ;)
 14. Waarschijnlijk heeft eea. te maken met hoe relevant Google jouw landingspage vindt in relatie tot jouw opgegeven zoekwoord(en).... Optimaliseer je landingspage(s) en waarschijnlijk wordt je advertentie beter gewaardeerd en dus beter vertoond... Ook kun je natuurlijk om kosten te besparen je zoekwoorden verbeteren en specifieker maken..
 15. Ik zal je niet mailen, ik heb mede door deze topic besloten geen ongevraagde emails te versturen, je hebt gelijk als ik mezelf al erger aan al die spam (ook buiten de email om..) dan moet ik mezelf er juist niet mee inlaten. Trouwens las in een ander topic wel dat iemand een database vol adressen zocht voor een mailing van 10.000 adressen, en die wordt netjes aan info geholpen ;) beetje dubbel niet ? allen bedankt tot dusverre, gr Steven
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept