Jump to content

Cornelie

Senior
 • Content Count

  39
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3

Personal info

Register

 • What age group do you belong to?
  31-35
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  Geef hier svp een aa

Company info

 • Location
  Zwolle
 1. Dames en Heren, mag ik jullie enorm bedanken voor het meedenken? Ik moest het even laten bezinken, maar uiteindelijk heeft Highio me overtuigd; het wordt seQretary! Highio; thanks! :) Erg fijn dat dit topic er is. Ik zal het met regelmaat lezen en proberen anderen te helpen aan een functionele naam.
 2. hmmm ja dat Actionwoman doet niet zoveel voor me. Ad-Hoc zeker wel maar is allemaal al bezet. Backing bekt niet lekker ;) Wat geweldig dat je zo meedenkt Highio! Dank!
 3. @Annedien daar is íe weer, die positionering ;D. Ik wil me voornl. positioneren op mijn persoonlijke benadering en op ad-hoc klussen. Ik heb het idee me vooral te richten op eenpitters, zodat zij zich kunnen richten op hun core business. Uit mijn (kleinschalig) marktonderzoek blijkt daar genoeg behoefte aan te zijn, maar in de praktijk moet dat natuurlijk nog blijken. Ik denk bv. aan het klaarmaken van gegevens die naar de accountant gaan (rubriceren van bonnetjes, declaraties ed) etc. voor de eenpitter. Ben nog steeds niet helemaal tevreden met de naam die ik nu bovenaan mijn short list heb 'Out of Hands'
 4. Secr-Eet, Secrate, Seccuraat, Supportief, Hands-on, Handsome, Somehands, MijnSecretaresse.nl, ... whahahaha, Secr-Eet. Helemaal mijn humor, maar laat ik me inhouden ;-) Supportief en Seccuraat gaat op mijn shortlist. Mijn dank is groot :-K
 5. Zoiets zoek ik idd, dank voor je suggesties. Dit is me nog iets te wollig, maar dat komt denk ik omdat ik een allergie heb tegen dat 'Cor'-gebeuren (vroeger werd ik met regelmaat 'Corrie, Corretje etc' genoemd ;) Ik brei hier op door op mijn lijstje!
 6. Dank voor je snelle reactie Highio. Ik wil idd beide activiteiten ver van elkaar houden, ze hebben vrijwel niets gemeen. Ik neem actionwoman mee op mijn lijstje, vind ik wel grappig. Moet even nadenken over wat ik daarmee uitdraag.
 7. Hai HL-ers, naast mijn huidige werkzaamheden als Eetcoach, wil ik beginnen met het aanbieden van secretariële klussen. Denk aan afspraken maken, acties nabellen, agendabeheer, mailings verzorgen, adressenbeheer, correspondentie, uitzoek werkzaamheden en zo kan ik nog veel meer bedenken ;) Maar nu de naam... ik heb de url assistentopafstand.nl al gereserveerd en dacht verder aan 'Uit Handen', maar die bestaat al. Out of Hands dan, maar daar ben ik toch minder enthousiast over. Ik hou wel van kort en Krachtig maar wil wel dat het iets zegt over mijn diensten. Wie helpt mij verder op weg?
 8. Hallo HL-ers, ik ben sinds ca. een half jaar een praktijk aan het opbouwen waarbij ik kinderen en jongeren begeleid die kampen met overgewicht. Dat gaat goed! Omdat ik htet gevoel heb dat er meer in mij zit én omdat ik er een groter succes van wil maken, heb ik behoefte aan een mentor/coach. Iemand die met mij wil sparren, mij mijn 'dode hoeken' wil laten zien en met mij meedenkt hoe dit project uit te bouwen. Waar vind ik zo iemand? Is er wellicht hier iemand die hier interesse in heeft? :)
 9. Errug ja ;D Hoe kómen mensen er op? Ik bedoel; gaat men er dan meteen maar vanuit dat je niet de baas bent en waaróm dan? Ach ja, jurk weer ophijsen en maak ze gek 8)
 10. Zo en nu even een serieuze reactie. Wat vervelend allemaal Romano. Ik zie dat je al aan het switchen bent naar eea; verschuiving van zzp-ers naar kinderen met overgewicht. Het enige dat ik je wil meegeven, neem eens een stapje terug, probeer nog eens goed te kijken naar wat jouw kracht is en ga daar mee verder. Ik zag op het BGN forum dat je probeert licenties aan te bieden voor jouw workshops voor peuters, kleuters etc maar vergeet niet dat er al zó vreselijk veel van dat soort werkbladen zijn ontwikkelt (google maar eens, je wordt overspoeld door zgn, lespakketten). Daarin ben je niet uniek (verre van zelfs) en moet je toch ook weer kunnen onderscheiden. Waarmee ik niet wil zeggen dat het geen goed idee is hoor, maar het zou jammer zijn als je straks weer in een zelfde situatie zit. Probeer eens bij het begin weer te beginnen; wie is Romano en wat kán hij allemaal? En bouw van daaruit weer eens verder. Kom je dan weer uit op hetzelfde? Super! Wie weet doe je zo ook weer een hernieuwe visie op. Of misschien kom je op verrassende andere paden uit. Geen idee of je er iets aan hebt hoor, ik probeer alleen even mee te denken. Het lijkt me iig een rotsituatie Succes Romano!
 11. *proest* sorry, lees even bij en kom echt even niet meer bij :) Sorry voor deze niet-bijdrage ;)
 12. Mijn allereerste keer in dit onderwerp (Yihaa!) Voor mijn nieuwe activiteiten (Loft Verkoopstyling) afgelopen woensdag een groot interview met mij op de middenpagina van de Stentor (Zwolle): http://www.loftverkoopstyling.nl/stentor2.pdf En naar aanleiding van dit stuk was ik zaterdag 10 min. live te horen op Zwartewater FM, jaja. Hopelijk levert het wat op! Groetjes, Cornelie
 13. helemaal niet te perfectionistisch hoor, heb er al even naar gekeken. Bedankt voor het meedenken wederom Romano.
 14. Ik begrijp eigenlijk niet zo goed wat je bedoelt? (hoezo leek *kuch*) Ik gebruik idd geen Google Analytics, maar heb keurig alle zoektermen in mijn site gezet (zie broncode), heb een sitemap gemaakt (was ik al trots op haha), aangemeld bij alle zoekmachines, links op allerlei startpagina's. Maar naar ik van jou begrijp lang niet voldoende en nog veel te verbeteren? Vertel!
 15. Hallo HL-ers, allemaal een fijne Kerst gehad (en teveel gegeten ;)) Bedankt voor alle interessante antwoorden. Ik ben er nog steeds niet qua positionering. Maarrr ik ben wel een heel stuk verder en heb de 2e week van januari vol staan met een aantal bestaande én nieuwe klanten :-) Ik ben op de goede weg dus. Het leuke is dat ik gaandeweg merk dat het me ook steeds duidelijk wordt hoe ik me wil onderscheiden. Ik ben recent mijn 2 uitdaging gestart, in de vorm van een bureau voor verkoopstyling (ik ben gecertificeerd verkoopstyliste) en daarvoor is het positioneren nog belangrijker omdat er 2 concurrentes in de directe omgeving zitten. Leuke uitdaging ;D Nog steeds zijn alle tips vanzelfsprekend welkom en ik hou jullie op de hoogte. Ik waardeer jullie input zeer!
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept