Jump to content

patricia

Senior
 • Content Count

  32
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

 • You are:
  ondernemer in spe
 • Gender
  Female
 • First name
  patricia
 • How did you find us:
  zoekmachine

Register

 • What age group do you belong to?
  36-40
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  kvk

Company info

 • Location
  rotterdam
 1. Hallo stripfanaat, Ik lees bijna nooit strips, maar vind het op zich wel heel leuk. Als ik dan toch op jouw site terecht zou komen, dan zou ik heel snel gaan scannen, wat is interessant voor mij. Ik ben een leek op dat gebied, dus zou ik op zoek gaan naar een knop waarbij ik meer info krijg over de verschillende stripverhalen die er op het moment zijn. Dat mis ik op jouw site: een onderdeel met bijvoorbeeld: de nieuwste, leukste, beste strips van dit moment. Het is maar een gedachtengang. Trouwens ik lees geen strips, maar mijn dochter wel, dus die zou ik dan verwijzen naar jouw site en om die jonge mensen vast te houden, zou ik ook wat gadgets op de site plaatsen. Gewoon een leuke plek om rond te struinen, nieuwsgierig maken en dan vast proberen te houden. Ik hoop dat je wat hebt aan bovenstaande tips. groetjes, Patricia
 2. Hallo HL'ers, Het begint weer te kriebelen. Door al jullie adviezen/opmerkingen ben ik eens goed na gaan denken en kwam op het volgende. Graag hoor ik wat jullie ervan vinden. Mijn grootste kracht en passie is vormgeving. Nu dan, mijn creaties heb ik dus vertaald naar bewaardozen, foto-albums, Met andere woorden: daar worden ze op gedrukt en de wereld in gestuurd (in dit geval dus nog Nederland en Belgie). Maar nu: dat kan je dus allemaal in eigen beheer proberen te doen en dan wordt je op een gegeven moment gillend gek: productie, distributie, marketing en ga zo maar door, terwijl je eigenlijk alleen wilt ontwerpen. Nu dus om alle andere zaken te beperken heb ik een grote producent/distributeur benaderd met de vraag of ze mijn werk interessant genoeg vinden om onder licentie uit te brengen. Ze gaan mijn producten bekijken en komen erop terug. Heeft er iemand ervaring met dit soort bedrijven of zijn er mensen die met licenties werken. Alle info is welkom. groetjes en alvast bedankt, Patricia
 3. Moet ik even kwijt. Ik heb ontdekt wat een reus is. Bedankt Fred. Was effe zoeken hoor, maar toen viel het kwartje: laat ik maar eens dat groene icoontje aanklikken en zie daar: hartverwarmend. Jullie zijn allemaal echt toppers, ook jouw verhaal Down. Ik voel me in ieder geval enorm gesteund en dat maakt al dat ik een heel stuk positiever ga denken en de zaken anders probeer te benaderen. Die cirkel uit mijn hoofd. Bedankt nogmaals.
 4. Hallo. Op dit moment ben ik in gesprek met iemand uit India, uit Rajasthan, Jaipur om precies te zijn. Erg betrouwbaar en reageert heel snel. Hebben binnen een week samples gemaakt van mijn producten. Ook wel met Chinezen gesproken, maar die willen vaak alleen zaken met je doen als je hele grote aantallen inkoopt. In Rajasthan hebben ze prachtige stoffen, rijk bewerkt. Heel veel verschillende mogelijkheden: borduurwerk met de hand, machine etc. Mocht je meer info willen over het bedrijf waarmee ik in gesprek ben, dan laat je het maar weten. Veel succes, Patricia
 5. Hallo allemaal. Gisteravond goed aan het denken gezet. Ik denk dat mijn bericht op higherlevel eerder een noodkreet was, dan het zoeken naar antwoorden. Uiteraard heb ik een financieel plan gemaakt, marktonderzoek gedaan, winst- en verliesrekening opgemaakt, maar nu komt het erop aan: zet ik door of niet !! Ik geloof in mijn product, heb zelfs een hele productlijn opgezet, marktonderzoek gedaan, waaruit blijkt dat er echt vraag is naar dit soort producten. Detaillisten doen graag zaken met me (als ik even onbescheiden mag zijn), ze nemen me in ieder geval serieus. Op vakbeurzen sta ik met mijn 9m2, maar wordt zeker niet overgeslagen. Heb zelf een achtergrond in de journalistiek, dus weet ook hoe de media werkt, maar waar het gewoon op neerkomt: DURF IK DOOR TE GAAN? Ik heb ook nog een gezin met drie kinderen, waarvan 1 geestelijk gehandicapt. Ga ik fulltime moederen of ga ik een groot risico aan. Sta met beide benen op de grond, weet goed waar mijn kansen liggen, maar het blijft speculeren, een eigen bedrijf. Bovendien ben ik bijna 40 en heb het idee dat ik te oud ben voor al dit soort risico's. Vaak denk ik: 'dit had ik moeten doen toen ik 25 was, ongebonden, geen man, geen kinderen'. Als je dan verliest, dan is de klap een stuk kleiner. Maar desondanks bedankt voor al jullie geweldige adviezen. Wellicht wilde ik gewoon horen: NIET OPGEVEN, ondanks het feit dat je eerst moet investeren, er zelfs op toe moet leggen, alleen moet werken, de kinderen tussendoor moet verzorgen, geen sociaal leven meer hebt, omdat je alleen maar aan het werken en verzorgen bent. Ja, dit was zeker een noodkreet. En nu maar hopen dat ik de volgende stap durf te nemen.
 6. Ben blij dat ik toch iemand happy heb kunnen maken. Neem zeker contact op. Ik denk dat Highio misschien wel gewoon heeeel lelijk is (geintje, meneer Sonneveld, was het toch?). Welterusten allemaal.
 7. Hallo René, ik stuur je zeker een PM. Mijn producten worden op dit moment in ons oereigen landje gemaakt en dat maakt het er niet goedkoper op, maar 1 ding weet ik zeker, ik krijg kwaliteit geleverd en dat moet ik maar afwachten als ik met China, India of ga zo maar door zaken zou doen. Want kwaliteit staat voorop, zeker voor de prijs waarvoor het in de winkel wordt verkocht. Bedankt voor alle reacties, ga slapen, morgen weer een dag hard werken. Enuhh, highio, hoop toch een keer je smoelwerk te zien, als je tenminste durft. Groetjes, Patricia
 8. Hallo Tommies. Mijn producten zijn niet direct mode-gevoelig, maar volgen wel degelijk de trends van nu. Mijn producten kan je in elke tijdsgeest plaatsen, alleen ga ik niet voor veilig, maar kies bijvoorbeeld duidelijk voor kleuren en dessins, waardoor ik me toch beperk tot een bepaalde doelgroep. Voor wat betreft, vakbeurzen e.d. Ik heb vorig jaar op een grote consumentenbeurs gestaan, georganiseerd door de grote kinder glossy bladen. Ook op een vakbeurs werd ik heel goed ontvangen door detaillisten. Zoals ik al zei, mijn product staat, is niet het probleem. De marges van de detaillist is het probleem.
 9. Ik neem je bericht maar niet serieus, highio, volgens mij zit je me uit te dagen, en dat lukt goed.
 10. minder herkenbaar voor directe klanten, maar zo kunnen we elkaar toch in de ogen kijken.
 11. Heb alles wel 20 keer uitgedacht, maar denk dat het gewoon niet durf. Dat is ook nog een optie. Een vraag stellen wil niet altijd zeggen dat je de zaken niet goed overdacht hebt, highio.
 12. Bedankt, Seb, daar heb je wat aan, zulke adviezen. Ga het allemaal eens op een rijtje zetten.
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept