Jump to content

PcDealer

Junior
 • Content Count

  19
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1

Personal info

 • You are:
  ondernemer in spe
 • Gender
  Male
 • Address
  Regenboogven 13, Veldhoven, 5508RK, Netherlands
 • First name
  David
 • Last name
  Goeloe
 • Company or organization name
  ACSP
 • Website address
 • How did you find us:
  zoekmachine

Register

 • What age group do you belong to?
  25-30
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  De Zaak

Company info

Vision

 • I'm looking for people who
  Willen investeren, of willen afnemen tegen scherpe prijs.
 1. Faxrollen verkrijgbaar bij Office Centre. Bovendien: faxen ontvangen en versturen doe je toch via een server met Exchange of vergelijkbaar? :)
 2. Daarom wil ik weten of ik de juiste termen gebruik. Ik wil zo goed mogelijk schatten wat mijn inkomsten zullen zijn, welke kosten ik voor die omzet moet maken en welke vaste lasten ik heb. Dan moet ik daaruit kunnen destilleren hoeveel kapitaal ik heb om ten tijde van geen winst (dat zal de eerste 10 à 11 maanden niet zo zijn) te overleven. Handig is het ook om te zien welk bedrag ik voor de fiscus moet achterhouden.
 3. Inkoop leidt ook tot kosten, bij geen omzet, zou ik dus een brutoverlies hebben. De BTW betreft bedragen die ik wel moet betalen en op de rekening ontvang. M.b.t. de te betalen en te ontvangen rente, lijkt het mij zeer van belang. [meerdere quotes is wel lastig :) ] Ik heb hier een spreadsheet met daarin voor 3 jaar (per jaar een tabblad) mijn verwachte inkomsten en uitgaven, uitgesplitst in de 12 maanden van een jaar. Daarnaast heb ik de totalen van de 3 jaren in een apart tabblad. Ik haal liquiditeitsbegroting en exploitatiebegroting steeds door elkaar, vandaar dat ik die woorden maar niet gebruikte :)
 4. Ik ben bezig met een omzetprognose. Ik kom echter termen tegen als exploitatieresultaat waarvan ik het gebruik en de betekenis niet goed kan achterhalen op internet (Wikipedia, KvK, Lancelots, etc.). Ik heb nu een opzet als volgt: Inkomen Verkopen Commissie BTW over Verzendkosten -------------------------- + Omzet Uitgaven Inkopen Minimum orderkosten Verzendkosten Voorfinanciering BTW -------------------------- + Kosten -------------------------- + Brutowinst Investeringen Af te dragen BTW Huisvesting Promotie Abonnementen Verzekeringen -------------------------- + Overhead -------------------------- - Exploitatieresultaat Afschrijvingen -------------------------- - Bedrijfsresultaat Rente + aflossingen -------------------------- - Winst voor belastingen 42% IB -------------------------- - Fiscale winst Privé opname -------------------------- - Toevoegen aan Eigen Vermogen
 5. Ik heb me aangemeld als Higherlevel member op LinkedIn. Hoe actief wordt het gemanaged?
 6. Wat staat er in het contract over wat er gebeurd als je eerder de huur op wil zeggen?
 7. Het gaat hier om de verlenging en/of verbetering van de fabrieksgarantie. Stel je server heeft 3 jaar Next Business Day Onsite, je kan er 3 jaar 4h Onsite van maken of 5 jaar 6 hour call to repair. Stel je pda heeft 5 Business Day Pickup & Return (offsite dus), maar je wilt Next Business Day Onsite. Betreft 50% aanbetaling bij particulieren, daar ben ik van op de hoogte. Omdat de garantie direct ingaat, of met terugwerkende kracht, wil ik niet het risico lopen dat de ingegane garantie onbetaald blijft. Tuurlijk is er dan een overeenkomst die nagekomen dient te worden, maar ik wil zoveel mogelijk uitsluiten.
 8. Ik ben er nog niet uit. Iemand anders een mening of oplossing?
 9. Mogelijk krijg je te maken met importheffing
 10. Je kunt achteraf wel een specificatie bij de telefoonmaatschappij opvragen.
 11. Je kunt ook kijken naar administratieprogramma's waarmee je een shop kunt voeden. Er zijn bijvoorbeeld bedrijven die integreren met Exact fo Easystart. Ik ben er zelf ook nog niet uit. Ga wel Exact Compact gebruiken voor de admi.
 12. Je mag daarbij niet altijd andere sites framen in jouw sites, bijvoorbeeld bol.com.
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept