Jump to content

www.salesforce4you.nl

Junior
 • Content Count

  10
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

-1

Personal info

 • You are:
  ondernemer
 • Gender
  Female
 • First name
  Marloes
 • Last name
  Pouwel
 • Company or organization name
  www.salesforce4you.nl
 • Website address
 • How did you find us:
  zoekmachine

Register

 • What age group do you belong to?
  31-35
 • You are primarily interested in:
  ondernemingsplannen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  sprout
  automatiseri

Company info

Vision

 • I'm looking for people who
  freelance verkopers zoeken
  verkopers zoeken
  Ict verkopers zoeken
 1. Hallo Dennis, Let echter ook, een Var is maar 1 jaar geldig. Dus ieder jaar weer moet een free lancer een Var aanvragen. Mijn organisatie is een onderdeel van een bv waardoor ik geen var nodig heb. Ik verkoop als zzpér nu voor 3 ondernemingen. Het voordeel voor hen is dat ze geen secundaire arbeidsvoorwaarden betalen en willen ze ons contract niet voortzetten, dan kunnen ze op ieder moment van mij af. In de praktijk werkt dit goed. Een goede verkoper is snel in staat omzet te realiseren. Vragen? kijk op mijn site.
 2. Hallo daar, Het klopt wat Kees de Kruiff aangeeft. Ik zelf heb ook een bedrijf maar deze is onderdeel van een BV, hierdoor heb ik geen VAR nodig volgens de belanstingdienst.
 3. De beste verkooptechniek lees je op hier Het betreft de SPIN theorie. Als je dit onder de knie hebt kun je alles verkopen! Ik heb een eenmanszaak en mijn werk is het verkopen van verschillende diensten en produkten voor verschillende ondernemingen. Zo hebben de ondernemers zelf geen dure verkopers in dienst die een auto een ziekte kostenverzekering een laptop een dertiende maand enzovoort nodig hebben. Heb je nog vragen dan hoor ik het graag. :)
 4. Acquisitie. Maar in de markt waarin jij zit, zul je de klant moeten tonen wat je kan. Zien is verkopen. Dus zorg dat je wat referenties hebt. Ook al geef je deze referenties voor de 1/2. van het geld drukwerk. Dan maak je goede reklame. Daarvoor in de plaats wil je dat jij hun drukwerk mag laten zien aan nieuwe potentiele klanten. Wedden, dat dit werkt! Wil jij het liever niet zelf doen, toch een beetje angst? Besteed dan dit werk uit, en blijf zelf doen waar je goed in bent nl. het grafische werk. Wil je een goed adres voor het uitbesteden van werk dan kan ik je hier wel mee helpen. groetjes Marloes.
 5. Verkopers in vaste dienst kosten per definitie veel geld. Een auto van de zaak, goed salaris met provisie, ziektekosten, telfoonkosten, laptop en noem maar op. ik zelf heb een eenmanszaak waarbij in de verkoop verzorg voor bedrijven en organisaties. Mijn ervaring is dat bedrijven wel een goed uurloon over hebben, voor goede verkoop. Het netwerk van de verkoper is danook heel belangrijk. Ik heb een netwerk van 4000 organisaties. In het algemeen is het zo dat een klant mij al belt, willen zij informatie over een bepaald produkt. Ik werk nu voor 3 bedrijven in de ICT. Er zit zelfs een bedrijf bij die nieuw is, natuurlijk kun je dan niet op provisie werken, want je bouwt nl. voor zo'n bedrijf gelijk een eigen netwerk op.Dus behalve verkoop ben je ook druk bezig met de marketing voor dit bedrijf. Een organisatie hoeft nooit bang te zijn, dat de verkoop niet lukt, want ze kunnen nl. op elk moment van een free lance verkoper af. Er zijn geen vaste contracten. Heb je nog vragen dan hoor ik het wel.
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept