Jump to content

fidootje_8

Junior
 • Content Count

  27
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2

Personal info

Register

 • What age group do you belong to?
  36-40
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  Bizz, e-trade

Company info

Vision

 • I'm looking for people who
  mij verder kunnen helpen met de groei van mijn webshop
 • My opinion about entrepeneurship
  Eigen verantwoordelijkheid en voor jezelf zorgen door datgene te doen waar je goed in bent en waar je passie ligt.
 • My opinion about innovation
  Innovatie = broodnodig.
 1. Ik heb in mijn mini-cursus de les 5 valkuilen maar struikelblokken klinkt ook geweldig. Ik ga er zeker een column voor schrijven, leuk om dat een keer te doen. Er is genoeg om over te vertellen inderdaad!
 2. Geweldig! Had ik die struikelblokkenschool ook maar gehad vroeguh....... Ik heb natuurlijk wel altijd een goed voorbeeld in mijn collegaatje gehad: Just Do It.... oftewel, gewoon doen......
 3. Er komt inderdaad zoveel bij kijken, de cursus is ook echt boordevol en zeer uitgebreid want dat is gewoon nodig. Dank je wel voor je gegevens, ik zou jullie graag als partner in mijn netwerk toevoegen.
 4. Dank je wel @twabla. Ik heb mijn signatuur meteen aangepast. Ik hoop dat mensen dit niet alleen als promotie zien maar ik wil heel graag mijn kennis overdragen en daardoor de deelnemers kan helpen om in de Nederlandse kleding industrie goed partners te vinden. Door de tijd die ik in deze hele complete en uitgebreide cursus heb gestopt is het voorlopig zeker niet rendabel maar ik wil graag op deze manier mijn bijdrage doen. Iedereen 1 op 1 opleiden is niet mogelijk en op deze manier met online training kan dat wel.
 5. @twabla Dank je wel voor het doorsturen! 8) @richard Theuws Als ik er in kan bijdragen dat ze minder vaak onnodig in je showroom komen te staan, dan zal ik dit met liefde doen. Maar als jij onderdeel wil maken van mijn netwerk, dan hoor ik het ook graag.
 6. Ik ben ook een van die mensen die door berichten in HL wordt benaderd door beginnende kledingmerken. Ik ben genoemd in een aantal berichten omdat ik zelf in Nederland een eigen sportkledingmerk, PIXIE met eigen atelier heb. Deden we voorheen producties voor anderen, tegenwoordig hebben we daar (gelukkig) geen tijd meer voor. Maar het was ook vooral omdat de aankomende 'talenten' echt totaal geen idee hadden hoe de kledingindustrie werkte.... zelfs doorsturen naar collega's durfde ik niet meer aan. En aan een wild vreemde die je toevallig belt na het lezen van een bericht in HL ga je toch
 7. Wij dachten ook dat de oplevering een bewijs van de opzegging is. De sleutels zijn ingeleverd, de meterstanden opgenomen en alle ruimtes zijn gecheckt op schade. Ik heb het ook zoals je hieronder stelt in een mail gestuurd en daar geen reactie meer op gehad. Wij hebben geen toegang meer tot de ruimte. Ik had gevraagd of we de post nog zelf konden ophalen maar moesten de brievenbussleutels ook inleveren en kunnen ook niet meer bij de brievenbus, hiervoor hebben we de doorzendservice moeten regelen. Zo zijn wij dus zeker geen gebruiker meer.
 8. Het is inderdaad mondeling afgesproken en ik weet dat dat niet slim is, maar onze verhuurder heeft een hekel aan alles op papier zetten en in dit geval was het dan toch een gunst om eerder het pand te kunnen verlaten. Tot nu toe hadden wij alleen maar goede ervaringen met hem dus heb ik er deze keer niet op aangedrongen om het duidelijk zwart wit te krijgen. Stom dus....... Ik heb wel een mail waarin hij aangeeft dat ze het besluit te respecteren en begrip hebben voor de situatie en er is natuurlijk ook een afspraak voor de oplevering gemaakt via e-mail. Verder alles mondeling.
 9. Wij huurden ons bedrijfspand inmiddels bijna 8 jaar maar helaas hebben wij eind mei moeten besluiten om na 21 jaar ermee te stoppen omdat het niet meer rendabel was. Ik heb hiervoor contact opgenomen met onze verhuurder, waar wij altijd een goed contact mee hadden, en hem de situatie voorgelegd. Ons huurcontract zou per 1 december 2014 aflopen maar wij wilden graag per 31 juli 2014 het huurcontract beëindigen. Langer doorgaan betekende voor ons alsnog een collectie opstarten waar weer kosten aan zitten en pas als het seizoen weer begon zouden we er dan uit moeten, dit zouden wij financieel nie
 10. Ik ga het even navragen :) Er is niets mis met onze eigen taal, maar om constant het woord ontwerpen te gebruiken wordt een beetje saai vandaar dat we het zo wat hebben willen opvrolijken met leuke kreten.
 11. Ik denk dat het vaak geen bewuste keuze is van de fabrikant maar dat er in die tijd geen animo was voor de duurdere variant. Ook nu wilde niet iedereen vrijwillig overstappen op de spaarlamp, die wel langer meegaat maar wel duurder is in aanschaf. Ik merk dit ook bij mijn eigen product, onze sportkleding gaat echt jarenlang mee maar is iets duurder in aanschaf en toch zie ik veel mensen in een katoenen broek die na een half jaar vaal is en er niet meer uit ziet of is gekrompen......................Terwijl de PIXIE broek er na 6 jaar nog steeds uit ziet als nieuw. Dit is niet bedoeld om re
 12. Twabla, ik zie nu je reactie pas. Was iets verkeerd gegaan waardoor ik nu 2 accounts heb maar via deze geen melding heb gekregen. Dank je wel voor je leuke reactie. ;D. Wij hebben ook echt een goed verhaal en als mensen bij ons op het atelier komen en het ook echt zien, dan vinden ze het altijd geweldig. Toch lijkt het wel eens of het juist niet interessant is als het uit NL komt, zeker in de media en dat is wel eens jammer. Eigenwijs ben ik altijd geweest............ 8)
 13. Dank je wel jeronimmosk. Nog iemand die een kritische blik wil werpen? 8)
 14. Hallo Nellensport, Ik ben Miranda van PIXIE.NL. Wij zijn ruim 20 jaar producent van ons eigen sportlabel merk PIXIE en produceren dit in ons eigen atelier in NL. Zoals hierboven al werd opgemerkt zijn er echt veel meer leuke merken actief in Nederland, ook zoals ons merk, als je goed gaat zoeken. Ik heb in die 20 jaar ook veel merken zien komen en bijna net zoveel zien gaan. Wij hebben ons gespecialiseerd in sportkleding op maat, wat mogelijk is omdat we het zelf produceren. Ik denk ook dat wij daardoor het al 20 jaar hebben kunnen volhouden. Ondanks dat sporten 'in' is, blijft de
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept