Jump to content

VML

Senior
 • Content Count

  40
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

Register

 • What age group do you belong to?
  19-24
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen

Company info

 1. Allemaal bedankt voor de reacties zover, ik ga mijzelf eens in beide links verdiepen en kijken wat de mogelijkheden zijn. Een 100% dekking is mooi, maar niet het allér belangrijkste. Zou de één inderdaad 92% dekken zou dat top zijn. Bedankt!
 2. Joost, Voor een website moet men op plaats kunnen zoeken waarna, na keuze van een plaats, er een overzicht verschijnt van alle straatnamen. Ik dacht; er zal vast en zeker ergens een (digitaal) bestand te verkrijgen zijn ???
 3. Goedenavond, Ik ben benieuwd hoe ik aan alle Nederlandse plaatsnamen kom met bijbehorende straatnamen? Het liefst moet er ook melding worden gemaakt indien er een nieuwe straat is bijgekomen. Iemand hier ervaring mee? Bij voorbaat dank. Groet, Victor mod edit: titel aangepast
 4. Dan moet je werken met korte huur contracten van bijv. 6 maanden, maar vergeet niet dat je geen recht meer hebt op hypotheekrenteaftrek als je de woning verhuurd.
 5. Heeft iedereen Edwards opmerking wel gelezen? Persoon x kan zijn hypotheeklasten niet meer betalen en gaat naar de bank: "Ik kan mijn (2e hypotheek)lasten niet meer betalen maar heb wel uitzicht op een huurder" Bank: "Ok, deal. Je mag verhuren." Of is dit te kort door de bocht ? Te kort door de bocht, want op het moment dat de hypotheekgever zijn verplichting niet meer kan nakomen en bank wil gebruik maken van haar executierecht is dit met een huurder erin altijd moeilijker. Daarnaast gaat een bank (maar ook een verzekeringsmaatschappij) er vanuit dat een huurder de woning altijd minder goed bewoond dan de rechtmatige eigenaar. Edit: Weinig banken werken er aan mee, dat is ook de reden dat vrijwel elke woningverkoper zonder samenspraak zijn woning verhuurd.
 6. Heeft iedereen Edwards opmerking wel gelezen? Jazeker, in veel gevallen staat er een anti-verhuur beding in de akte, maar in werkelijkheid neemt de verhuurder toch het risico (voor zover het een risico is). Het gebeurt, maar komt bijna niet voor dat een bank het weet óf uberhaupt een verhuurder erop aanspreekt.
 7. Of je zou het agressief kunnen aanpakken, maar dat moet je willen. In een gemeente waar ik werkzaam ben geweest als woningmakelaar kwam ineens een specifieke huurmakelaar, welke zich wel voornamelijk op arbeiders uit Duitsland, Polen, etc. richtte in het Europoort/Botlet/Maasvlakte gebied. Hierbij betaalde de huurders bemiddelingskosten en de verhuurder niks. Maar dit is natuurlijk wel een hele andere doelgroep. Dat bedrijf benaderde woningeigenaren die hun woning te koop hadden staan dat hij geschikte huurder had, alles regelde en dat het niks kostte. Bij de gevestigde makelaars werd dit natuurlijk niet echt positief ontvangen, je benaderd immers mensen die al ergens klant zijn. Maar ze zijn enorm gegroeid en blijven groeien. Ik was een week geleden terug in deze gemeente en ze waren naar een vier keer zo grote kantoorruimte verhuisd.
 8. Ik zou overigens ook een apart kopje op de website plaatsen 'over ons' o.i.d. Je bent -denk ik- relatief onbekend bij de mensen, stel je voor, laat je gezicht zien, etc.
 9. Daarnaast is het zo -in ieder geval bij een NVM Makelaar- dat de huurder geen kosten in rekening gebracht mag worden, maar deze bemiddelingskosten betaald dient te worden door de verhuurder. Aangezien veel mensen die hun woning verhuren ook te koop hebben staan loopt dit ook vaak via de (verkopende) makelaar. Indien men huurt van een professionele partij is het ook niet meer zo vanzelfsprekend dat er een maandbedrag in rekening wordt gebracht. Vaak gaat het om administratiekosten, bijvoorbeeld € 250,-. Het is geen slechte periode om je te gaan bewegen om de (ver)huurmarkt maar het door jouw genoemde voordeel zal m.i. niet gelijk allemaal klanten binnenhalen. Besef ook dat veel mensen noodgedwongen hun huis moeten verhuren, maar dat er is hele grote groep is die ook écht een huurwoning nodig heeft. Kost dat dan een paar centen, dan moet dat maar zo zijn.
 10. EDIT: @ bakra01 Zomaar een gedachte: Creatyo De .nl is vrij en het gedeelte Creatief is erin verwerkt, evenals Tyro en een 'o-tje' uit je vrouw haar naam.
 11. Als het niet gezien wordt als "winst uit onderneming" komt het m.i. sowieso uit op "ondernemen voor IB" aangezien dat samenvalt met jouw inkomsten uit loondienst. En resultaat uit overige werkzaamheden is dan inderdaad de plek waar je winst wordt vermeld. Of je een negatief saldo kan/mag invullen durf ik niet te zeggen.
 12. Ik vind de website in eerste instantie vrij druk en overzichtelijk ogen. Mijn gevoel zegt niet gelijk waar ik precies heen wil/moet. Het drukke en onoverzichtelijke wordt voor mij benadrukt door het gebruik van veel verschillende kleuren cq. lettertypen. Ook wordt de lay-out van de website weer compleet anders indien ik op een menu druk. Mooi zou zijn om één vaste lay out te hebben en alles aan de hand daarvan in te delen. - Je logo valt bij mij voor een deel weg (Firefox); - Wel hoofdletters, geen hoofdletters, wel punten, geen punten, trek één lijn; - Bij contact enkel gegevens, maak een formulier. Maak de drempel laag voor mensen om een aanvraag te doen; - De 'terug-knop' zit elke keer op een andere plek, ik moet gaan zoeken; - Gebruik wat meer rustige en neutrale kleuren;. Verder mooi werk (fotografie), probeer hier nog meer de nadruk op te leggen. Daar komt men immers voor.
 13. 1. Gevoel; 2. Hiermee kan energie ontstaan; 3. En geld kan daarbij een doel zijn.
 14. En om in je eigen naam verder te zoeken: MyTinyCar.nl is nog vrij (.com bezet, maar ongebruikt).
 15. Autobahn komt voor mij over alsof ik dan op een Duitse website terecht kom. Als het gaat om mensen die het kopen als 'gadget' zou ik het een meer in het oog springende naam geven, wellicht iets in het Engels. M.i. hoeft het woord model cars niet eens terug te komen in de naam, gewoon een 'catchy' naam en zorgen dat de SEO goed wordt verzorgd. Nog geen ideeën, kom ik (hopelijk) op terug. Edit 1: Micar.nl is nog vrij (Mi van Mini/miniatuur), Micars.nl is bezet. Edit 2: Minica.nl is nog vrij. Wellicht ga ik voor jou totaal de verschillende kant op, maar dit zijn de dingen die in mij opkomen.
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept