Jump to content

Okido1

Junior
 • Content Count

  12
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1

Personal info

 • You are:
  ondernemer in spe
 • Gender
  Male
 • First name
  Marcel
 • Last name
  Heinkens
 • Website address
 • How did you find us:
  via een kennis

Register

 • What age group do you belong to?
  25-30
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  Geef hier svp een aa

Company info

 • Location
  Utrecht
 1. Dag Levelers, Ik ben bezig met het opzetten van een nieuw bedrijfje en wil hiervoor heel veel niet-technisch tekenwerk voor laten uitvoeren. Denk aan kindertekeningen en illustraties. De eisen aan het tekenwerk zijn minimaal en daarom denk ik dat ik dit het goedkoopst in India of China ofzo kan laten doen. Het is me alleen nog niet gelukt om een aanbieder in deze landen te vinden. Zijn er mensen met tips? Alvast dank voor je reactie! Okido!
 2. Hoi Harris, Ik snap dat je een websitebouwer in Indonesie kent die (goedkoop) websites bouwt en jij zoekt bedrijven die het interessant vinden om door hem sites te laten bouwen. Wellicht is het handig als je hier ook vermeldt waarom we dat door (of samen met) jouw Indonesische vriend zouden moeten laten doen. Wat zijn zijn sterke punten (behalve goedkoop)? Heeft je vriend zelf een website met een portfolio die men kan bekijken? Wat voor garantie wordt er gegeven? Hoe verloopt de ondersteuning als de site is opgeleverd? (Of wordt dat iets te veel reclame voor op dit Forum?) Ik geloof overigens best dat het interessant kan zijn voor een Nederlands bedrijf om het bouwen van een website in een lage lonen land te laten doen (India en Oost Europa kende ik in dit verband al, Indonesie nog niet). Zeker als er een Nederlandse tussenpartij is waarmee je goed kunt communiceren en die de contacten met de bouwer onderhoudt.
 3. Als dit echt nog niet bestaat heb je volgens mij een gat in de markt gevonden. De praktische problemen kom je vast wel uit. Ik denk dat je zeker ook moet nadenken over wat er gebeurd als dit echt een groot succes wordt. Volgens mij moet je je vooral richten op cadeau gevers. Ik zou het in ieder geval leuk vinden om iemand op zijn verjaardag oid een lekker doosje echte pralines thuis te laten bezorgen (En nog leuker om er 1 te ontvangen ;D). Voor mezelf zou ik minder snel een doosje pralines via internet bestellen (maar dat is heel persoonlijk natuurlijk). Misschien kun je op je site de mogelijkheid inbouwen om een persoonlijke boodschap op te geven en die mee sturen met de pralines dan wordt het echt een persoonlijk cadeau. wil je helemaal los gaan op het cadeauthema kun je nog veel meer extra's bedenken: speciale kaartjes, speciale themaverpakking,.. Laat hier even weten wanneer je online gaat, ik krijg nu al trek :)
 4. Als je nuttige en onpartijdige info wilt over affilate netwerken zou je eens kunnen kijken op www.affiliateforum.nl. Hier vind je een hele groep webmasters met een enorme ervaring die je vast wel wat tips kunnen geven en je krijgt direct een overzicht van de verschillende netwerken in Nederland.
 5. Nee, ik vind het juist zeer slim van Microsoft! Ik bedoelde het meer als dat Google hier gewoon voorbijgestreefd is door MS, en als hun tactiek was "eerst maar eens zien wat het is" ze dus nu te laat zijn om er nog een blik op te kunnen werpen. Blijkbaar realiseert Google zich ook dat je er tegenwoordig direct bij moet zijn. Ze zijn al van plan om een investeringsfonds te starten om in technologie bedrijven te investeren: http://www.emerce.nl/nieuws.jsp?id=2660390
 6. Hoi, Een interessant forum om te volgen als je je wilt verdiepen in affiliatemarketing is www.affiliateforum.nl. Een mooie post waarin de basics worden uitgelegd: http://www.affiliate-forum.nl/index.php/topic,4553.0.html Succes!
 7. Dank voor jullie reacties :) Ik neem inderdaad maar even een paar uurtjes om dit helemaal uit te zoeken. Heb inmiddels een handige kostenvergelijking gevonden op de site van Buckaroo: http://www.buckaroo.nl/ (ga naar tarieven voor de vergelijking). Dit is misschien niet de meest objectieve partij voor enen prijsvergelijking maar zo op het eerste gezicht kloppen de prijzen wel.
 8. Hallo levelers, Voor mijn nieuwe online dienst (www.socotoko.com - nog in ontwikkeling) wil ik klanten (bedrijven) verschillende online betaalmogelijkheden bieden. Nu loop ik een beetje vast in de keuze van een provider. Mijn bank (ABN AMRO) biedt een internetkassa aan met verschillende betaalmogelijkheden maar je hebt ook de zogenaamde payment service providers zoals Ogone. Kan iemand mij uitleggen waarom ik een payment provider zou moeten kiezen en niet gewoon van mijn eigen bank een internetkassa laten installeren? Oftewel wat zijn volgens jullie de voordelen van een psp? Zit dit in de mogelijkheden, de service of zijn psp's goedkoper? Dank alvast!
 9. Hoi allemaal Ik sta op het punt om te gaan starten met een internetbedrijf. Het businessplan is geschreven maar de onderneming moet nog worden opgericht. Nu heb ik hier op het forum gezocht maar helaas niet echt een antwoord op mijn vraag kunnen vinden. Wel een hoop andere interessante dingen opgepikt al. Bedankt! Ik ga binnenkort starten met de eerste uitgaven en ik ben in gesprek met een partner die wil investeren. De investering is niet in de vorm van cash geld maar de partner bouwt voor mij de benodigde internetsite en applicaties. Doordat ik de partner in ruil een aandeel in de onderneming wil geven ben ik direct gebonden aan de rechtsvorm B.V. (Toch?) De benodigde 18.000 Euro heb ik echter (nog) niet. Ergo ik heb de partner als investeerder nodig om te kunnen starten, hierdoor moet ik een BV oprichten, hierdoor heb ik startkapitaal nodig.... Maar het gebrek aan startkapitaal was juist de reden om een investeerder aan te trekken voor de bouw van de site en applicaties. Daarom een paar vragen: Kan ik bij de oprichting van de BV de door de partner ingebrachte Internetsite en applicaties meerekenen om zo te komen tot het wettelijke startkapitaal van 18.000 Euro of mogen dit alleen meer tastbare zaken zijn zoals onroerend goed? Als ik nu al geld ga uitgeven en de B.V. is nog niet rond dan wordt het steeds lastiger om te voldoen aan de startkapitaal eis bij oprichting? Of zijn er misschien ook andere slimme constructies waardoor ik niet direct als een B.V hoef te beginnen? Ik hoop dat jullie me kunnen helpen. Alvast hartelijk dank!
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept