Jump to content

Yannick_

Retired Mod
 • Content Count

  1,839
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Yannick_ last won the day on July 28 2019

Yannick_ had the most liked content!

Community Reputation

100

Personal info

Register

 • What age group do you belong to?
  19-24
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen

Company info

 • Location
  Den Bosch

Vision

 • I'm looking for people who
  durven! Die met een idee aankomen en er iets mee doen, praktisch ingesteld zijn en een no-nonsense houding hebben.
 • My opinion about entrepeneurship
  Niet lullen, maar vullen. Gewoon die handjes vuilmaken. Het is vaak (lees: bijna altijd) een kwestie van "ik wil niet" in plaats van "het kan niet". Met gezond verstand kom je ver genoeg en heb je verder nog hulp nodig dan kom je natuurlijk uit bij HL ;)
 • My opinion about innovation
  Innovatie is naast het conventionele pad lopen. Innovatie mag van mij funky zijn en hoeft niet iedereen aan te spreken, daarom zal innovatie ook nooit voor iedereen vooruitgang betekenen...

Recent activities

 1. @prinsrachid Mijn holding :) Als in mijn holding die een deelneming had in een ander bedrijf. @Remco TH dank!
 2. Ik heb een pluk aandelen verkocht tegen een lagere waarde dan voor de boekwaarde. Hoe boek ik dat? :) Aan bank - verkoopprijs aandelen Van aandelenbelang - een groter bedrag dan de verkoopprijs? Blijft over een verschil? Dat zijn kosten?
 3. Als de huur 12k per jaar is en je investeert 60k dan lijkt me daar niks mis mee. Als de huur 12k per jaar is en je investeert 10k en krijgt 5 jaar huur daar voor in de plaats is het een ander verhaal. Maar ook dan kan het wel. Dan zou het familielid wellicht met (schenk)belasting geconfronteerd kunnen worden.
 4. Brand New Day. Als je nog 20 jaar de tijd hebt zou ik zeggen: beleggen. Redelijk hoog risico. Naarmate het einde van de 20 jaar nadert ga je steeds met minder risico beleggen.
 5. Ga eens een aantal dagen achter elkaar bij de (buren)horecaondernemers langs. Drink daar wat en kijk hoeveel mensen er zijn, wanneer, hoeveel ze bestellen. Beetje statistiek bijhouden :)
 6. Thanks Hans. Goede nuance. Inmiddels de naam van de stichting bepaald. Zonder de merknaam van die partij. Mede omdat er meerdere partijen zijn waarbij we een rol kunnen spelen voor hun partners.
 7. Yannick_

  BTW naar Bonaire

  BTW verleggen is wellicht een optie
 8. 7500 * ,75 = 5625 5625 - 1700 = 3925 3925 / 2 = 1962,5 (Op je omzet zit geen BTW meer neem ik aan? Anders dus even die 6% eraf.) 1962,5*12 = 23550 Winst uit ondernemen € 23.550 € 23.550 Zelfstandigenaftrek € 9.403 – mkb-vrijstelling € 1.981 – Belastbaar box 1 inkomen € 12.166 Belasting box 1 € 4.446 Algemene heffingskorting € 2.265 – Arbeidskorting € 3.249 – Verschuldigde inkomstenbelasting – – – Inkomensafhankelijke bijdrage Zvw € 687 – Netto j
 9. Groep 8 moet dit kunnen berekenen toch? Waar heb je precies ons voor nodig?
 10. Stap 1 is aangesloten bedrijven regelen. Stap 2 is in gesprek gaan met die partij. Stap 3 (enkel als ze niet willen wijken) is procederen. Schadeclaims zijn niet echt aan de orde. Ze misbruiken hun machtspositie om te claimen dat "we hebben een overeenkomst met elkaar". Dat wat in die overeenkomst staat, daar kun je niet onderuit. Terwijl het omgedraaid zou moeten worden. Er zijn best wat voorwaarden die ze opleggen die vernietigbaar zijn. Zelfs laatst groot in het nieuws dat het in een andere bedrijfstak precies hetzelfde nietig is verklaard. Als die voorwaarden vervallen dan is dat
 11. Ja wellicht. Maar probleem is dat de naam van de stichting zo lang wordt... Moet nog een leuke afkorting / "bozen welpen van" naam bedenken ;-)
 12. Goed voorbeeld ook. Schadeclaim. Daar zie je het nog meer ja. Over smaad en laster maak ik me niet zo druk. Dank voor de opmerkingen! :)
 13. Wat voor kwaliteiten zoek je in je partner? Wat mag die partner (m/v) gaan doen?
 14. Ik sta al een tijdje te kijken hoe een groot bedrijf in Nederland zijn macht "gebruikt". Daar wil ik wat aan doen :) Stel dat Piet de naam van het merk is. Hoe aannemelijk is het dan dat ik inbreuk maak op het merkenrecht als ik de volgende stichting laat oprichten: Stichting belangenbehartiging deelnemers van Piet Ik zal in andere bedrijfsklassen diensten verlenen dan Piet. (42 en 45) Maar ik wil wel vooral dat Piet zijn werkwijze gaat aanpassen en hoop voldoende mensen (deelnemers van Piet) te vinden die zich achter dat doel willen scharen. Mijn vermoeden is dat het wel m
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept