Jump to content

Mauroz

Super Senior
 • Content Count

  125
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2

Personal info

 • You are:
  ondernemer
 • Gender
  Male
 • How did you find us:
  via een kennis

Register

 • What age group do you belong to?
  25-30
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  Geef hier svp een aa

Company info

 • Location
  BELGIE
 • Branch
  31
 1. en we tellen af... deadline is testeld op januari 2010!
 2. Hallo Wat als je nu eens een verpletterende actie zou doen voor een nieuwe klant. Als ze de eerste keer komen, krijgen ze de volgende beurt gratis. Is niet direct een grote investering, maar je moet de komende tijd (met de nieuwe klanten) heel eventjes inboeten aan mogelijke inkomsten. Normaalgezien gaat mijn vrouw om de 4 weken voor haar nagels naar iemand die dit ook bij haar thuis doet in een studio. Die vrouw neemt dan na de nagelbeurt stevast haar agenda erbij en maakt al afspraken met mijn vrouw voor 3 maanden ver. Zo is mijn vrouw zeker dat haar nagels altijd mooi blijven e
 3. je er toch redelijk wat mogen verkopen om daar een volwaardig loontje aan over te houden hoor denk ik.
 4. Dag Henri het idee lijkt zo weggelopen uit een toeristisch programma, het klinkt alvast heel leuk. er even tussenuit met de oldtimer. ik ben van mening dat voor alles (of bijna alles) wel een publiek te vinden is. als het nog niet aangeboden wordt in de streek waar je woont kan je eventueel altijd vragen of je plaatselijk gemeentebestuur niet eventueel wil tussenkomen voor bepaalde kosten zodat jij je winstmarge iets hoger kan leggen. dit heeft voor hen als voordeel dat het dan wel uniek kan zijn in de streek, maar dat het plekje waar jij woont iets meer in de kijker wordt gezet.
 5. aan de persoon van de kneus met de uitleg... lees eens goed... lees zelf aub eens goed. de persoon verwijst naar movie on de demand, maar wil online verhuren dmv het versturen van dvd's per post neem ik aan. nogmaals een voorbeeld van hoe snel de kneuzen tov de reuzen. vriendelijke groeten!
 6. Dag Adamo Ik vind het idee niet super. Te weten: 1. Je zal een enorme voorraad nodig hebben van dvd's want je kan je klanten die online bestellen moeilijk overzien, wat je in een echte videotheek met X aantal inwoners in een stad wel een beetje kan doen. 2. Je zal een compleet netwerk moeten opbouwen van speciale bussen waar je de dvd's kan retouren als de verhuur is afgelopen. 3. Is hiervoor een budget? 4. Kun je eventueel samenwerken met een winkelketen. Bv een blokker (die je op heel veel plaatsen hebt) voor het retouren. 5. Wat doe je als de dvd's niet worden teruggeven??
 7. kan je eventueel andere afnemers contacteren van de leverancier? die zullen je zeker en vast kunnen zeggen hoe de kwaliteit is.
 8. even gekeken op google voor je; weet niet of dit iets is; maar een slechte reply zal het ook wel niet zijn http://www.corakemperman.nl/content.asp?path=jhwgv5s0 groetjes mauroz
 9. hier in belgie heb je een leurderskaart nodig. weet niet hoe dat zit in Nederland, maar denk dat die wet niet anders zal zijn. anyway, toestemming of niet, altijd maken dat je in orde bent met de papieren zodat je zelfs niet hoeft te denken dat je illegaal bezig bent of niet. meteen ook een besparingstip! ps, een goede verkoop toegewenst!
 10. aan de persoon die mij 2 dagen een kneus gaf voor een bericht dat ik poste vorig jaar met de uitleg : "compensatie"... maak u maar kenbaar met graag wat verdere uitleg
 11. Ik vraag voor mijn pralines ongeveer 65 eur per kilo, inbegrepen in prijs, pralines, luxe verpakking van ongeveer 10 euro, koelverpakking, speciale folie en folder met bedrijfsinfo. Verzending naar bv US is voor mij ongeveer 45 euro. Moet ik dan 110 euro vragen? En gratis verzending promoten?
 12. bedankt voor je reactie vossie; helaas kan ik over smaak geen discussie voeren. maar toch bedankt voor je bijdrage hoor.
 13. Zal mijn ideetje voor de niche toch maar posten, kwestie van de reacties te bekijken. het gaat om handgemaakte pralines in de afdeling suikervrij en/of voor diabeten. Een markt waar dit zeker welkom is en een markt die blijft groeien. en nu de meningen graag... groeten
 14. Hallo De webshop is zo goed als afgewerkt en komt normaalgezien online in oktober. Ik heb voor mezelf de nodige tijd genomen om alle struikelblokken en hindernissen te controleren zodat ik er effectief kan staan vanaf dag 1. Idd de verzending was het moeilijkste probleem om aan te pakken. Ik heb contact gehad met verschillende firma's ivm isolerende materialen voor mijn verpakking, gaande van superduur tot redelijk. Goedkoop dus niet gevonden. Alhoewel ik vind dat ik daar niet op mag besparen om de pralines in de allerbeste omstandigheden te kunnen bezorgen aan mijn klanten. Zo kwam
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept