Jump to content

Piet2008

Junior
 • Content Count

  11
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

-4

Personal info

 • You are:
  ondernemer
 • How did you find us:
  zoekmachine

Register

 • What age group do you belong to?
  36-40
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  Geef hier svp een aa
 1. Oke bedankt allen Voor de zekerheid vermeld ik mijn bezoekadres er wel bij. loop ik ook geen kans op vragen. Hoe zit het trouwens ons bedrijf is een B.V. Krijg ik de rekeningen van de Belastingdienst dan ook in de postbus weet iemand dat. Bij de k.v.k wordt het bijgeschreven als correspendentie adres.
 2. Ivm verhuizing doe ik dat is niet geheim hoor Ik kan er altijd nog bij zetten een bezoekadres. Het gaat mij erom omdat ik veel verhuis dat ze de post naar de postbus sturen.
 3. Hallo Mag ik op de facturen alleen het postbus vermelden [titel aangepast - mod]
 4. De werknemer verdient volgens mij een reële kans om zich te alsnog te gaan bewijzen.
 5. Hoe zit het dan bijvoorbeeld!! laat em nu even een week of twee bloeden. voor zijn daad. en ik em weer aanneem ja stom natuurlijk van mij maar bij krapte aan personeel. moet je soms wel.. Kan ik beter zeker weer een nieuw contrakt aanbieden met de zelfde voorwaarden. en dat de proeftijd weer een maand betreft
 6. Hallo Beste forum leden Ik heb weer een lekkere werknemer die het naar een week al weer verpest heeft voor mij. dus de opdracht ben ik kwijt. altans mischien kan ik dat weer goed maken met een ander.persoon De werknemer zit nog in zijn proeftijd van de maand. Ik heb em dit persoonlijk meegedeeld dat ik vanaf maandag geen werk meer voor em heb. en dat die onstslagen is. Was die niet zo blij mee ma ja eigen schuld is eigen schuld Moet ik dit ook nog aangetekend aan hem verzenden of is mondeling ook goed!
 7. Hallo acountend rekent even 8000 euro vind ik wel veel Adviseur rekent 2.000 euro Zit wel een groot verschil in Nee op afreken zit ik heellmaal niet te wachten op dit moment. Heb hier twee voorstellen op papier staan 1 van een adviseur en acountend. dit is mij heellmaal niet eens gezegt en opgeschreven Bedankt in iedergeval nou weet ik bijna waar ik aan toe ben! Denk ik Goed advies moet ook worden betaald maar wel tegen een eerlijk bedrag. 2005 60.000 winst eenmanszaak 2006 80.000 winst eenmanzaak 2007 100.000 winst eenmanzaak 2005 10.000 winst BV 2006 20.000 winst BV 2007 10.000 winst BV Twee boekhoudingen leuk belasting betalen 52% eenmanzaak Nou heb ik wel fors geiverteerd de laatste jaren en dat kan ook niet in 1 jaar afgeschreven worden. Bedankt in iedergeval nou weet ik bijna waar ik aan toe ben! Denk ik ! Dus van de bestaande BV een Beheer maken en de eenmanszaak als BV eronderlaten hangen. Hoe zit het dan met de administratie want een beheer bv heeft weinig administratie.
 8. geplaatst door: odeon geplaatst op: Vandaag om 13:08:26 Voor een dubbeltje op de 1ste rang zitten wil iedereen, maar voor een degelijk advies en uitvoering zul je toch echt een accountant/fiscalist moeten inschakelen. Via deze site kan je hooguit wat op weg worden geholpen. - De huidige BV omzetten in een Beheer BV. - De activiteiten in de huidige BV laten doorzakken in een Werk BV. - De eenmanszaak inbrengen in de Beheer BV en de activiteiten vervolgens laten doorzakken naar de (eventueel 2de) Werk-BV - Eindresultaat: 1 Beheer BV met 1 of 2 Werk-BV's. Er zijn nog wel meer varianten denkbaar. Succes, Odeon Als ik dat zou doen zit ik wel met al mijn klanten en personeel moet ik alles veranderen valt dan onder een ander kvk nummer en nummer van belasting dienst. Ik zit te denken gewoon van die eenmanzaak een beheer bv maken en de werk bv die ik al heb hoeft die veel te veranderen alleen de aandelen vallen dan onder die beheer. Zou deze construktie kunnen en zou de belastingdienst dit axsepteren. Mijn eenmanzaak bestaat tenslotte al langer dan de Werk BV
 9. He hallo dubbeltje op de eerste rang Aangezien dat mijn aktiviteieten wat minder worden. ( in de loop van de tijd) En dat kan juist niet van mijn werk bv een beheer maken( ik zit namelijk met mijn bedijfspand die ik nu in de een manszaak heb. Acountends of fiscalisten zeker nog verder spekken( ik heb al diverse dingen op papier van een fiscalist ( maar dit onderwerp nog niet)( van eenmanzaak naar Beheer BV) ik ben niet blond!
 10. In het verleden begon ik ooit met de eenmanzaak omdat ik veel winsten maakte heb ik de bv erbij opgericht en de aktiviteiten gescheiden tussen de bv en de eenmanszaak. In de loop van de laatste jaren zijn beide bedrijfen, alleen maar gegroeit Waardoor ik in de eenmanszaak ook een forse winst heb van meer dan 50 duizendeuries per jaar. Ik ben wil nu gaan door midel van een Fusie De aktiviteiten aan de huidige BV toe te Voegen,dat heb ik al gedaan vanaf 1 januarie En de panden en vooraad in de eenmanszaak laten zitten.die er nu al in zitten. En die om te zetten naar een Beheer BV( zo kan ik het bezit in de beheer laten) Aangezien dat mijn aktiviteieten wat minder worden. ( in de loop van de tijd) Vandaar van eenmanzaak naar Beheer BV en boven de huidige BV Het kan twee kanten uit! Omzetten naar een Beheer Omzetten naar een exstra werk bv en daar boven een beheer De laatste jaren heb ik mijn acountend al genoeg gespekt!
 11. Beste forum leden Ik kan eigenlijks niet vinden wat ik zoek op het forum Ik heb al 1 B.V en een eenmanzaakje Ik wil eigelijks weten als dat kan dat ik van mijn eenmanszaakje een Beheer B.V kan maken.
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept