Jump to content

Halfwas

Junior
 • Content Count

  14
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3

Personal info

 • You are:
  student
 • Gender
  Male
 • How did you find us:
  zoekmachine

Register

 • What age group do you belong to?
  < 18
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  Geef hier svp een aa

Company info

 • Location
  Noord-Brabant
 1. Bedankt voor uw inbreng! Ik heb besloten om mijn webwinkel nog heel even uit te stellen (ik heb weer eens teveel hooi op m'n vork genomen ;)) Ik ga eerst eens het boek 'Webwinkel voor dummies' lezen 8) Toch hartstikke bedankt voor het meedenken, er zitten echt leuke tussen! Bosi333, ook bedankt voor het meedenken, er zitten hier wederom ook erg leuke tussen! Nogmaals Bedankt! Helaas kan ik ieder maar één reus geven :)
 2. Ik vind het zeker een goed concept! Ik het ook mogen testen, toen het nog Qash heette. Vooral de importfunctie (van je bankgegevens) is erg handig. Gebruik het nu alleen niet meer, ik vind het te confronterend om mijn uitgaven bij elkaar te zien. ;)
 3. Beste Ondernemers, Ik ben bezig met het opzetten van een handelsonderneming (erg kleinschalig) in computeraccesoires, outdoormateriaal en lifestyle gadgets. Nu ben ik al een tijdje bezig met het vinden van een gepaste naam, maar het wil nog niet echt vlotten. Verder dan enkele hersenspinsels zoals: Gadgetdump (gadget + legerdump) Gadgetbazaar Cheaptoko Loomansimport (Loomans is mijn achternaam) Ben ik niet gekomen. Het moet vooral speelsheid- en eerlijkheid uitstralen. Abstracte namen zijn ook van harte welkom! Mocht er iemand zijn -die na het lezen van dit bericht- de perfect naam weet voor mijn kleinbedrijf, dan hoor ik dat natuurlijk erg graag! Alvast hartelijk bedankt. :)
 4. Goedenavond iedereen, Allereerst bedankt voor de reacties. Natuurlijk zijn de reacties van mensen die zeggen 'Ga ervoor' leuker om te horen dan de reactie van bijvoorbeeld Karbel Stromph. No offence Karel, ergens snap ik je reactie ook wel maar het ondernemerschap blijft mij fascineren. het gaat voor mij puur om een kleine onderneming waarvan ik wil leren en eventueel nog wat winst mee kan maken. Zie het als een hobby. Naast het ondernemen, werk ik ook nog lekker als zaterdagpostbode :) Ik ben ook altijd bezig met kijken naar bestaande bedrijven en bedenk dan hoe ik het zal aanpakken en wat ik zal veranderen. Ook probeer ik mensen in mijn omgeving te stimuleren om iets met hun talent te gaan doen. Voorbeeld: Mijn Moeder is redelijk creatief en verzint vaak decoraties voor huis en tuin, mijn vader voert ze vervolgens uit. Zo staat heel het huis vol met zelfgemaakte dingen van steigerhout en andere materialen. Nu vind ik dat ze echt talent hebben, en heb ik al meerdere malen gezegd dat ze daar iets mee moeten gaan doen. Ook heb ik de decoraties ooit op marktplaats gezet om te kijken wat het opleverden, met een verrassend resultaat. Toch krijg ik ze niet overgehaald om een kleine shop te beginnen. Beetje offtopic, maar goed. :)
 5. Heeft iemand toevallig nog een opmerking/antwoord op de vraag: word ik als 16-jarige serieus genomen?
 6. Ik weet niet of je dit topic nog leest maar wil toch nog even een bijdrage doen. Ik wil niet vervelend doen maar weet je zeker dat de telefoons op Alibaba echt zijn, aangezien veel Chinese telefoons namaak zijn. Ik heb ook ooit gehoord dat Chinese telefoons wellicht niet werken in Europa, maar dit weet ik niet zeker. Edit: Verkeerd gelezen, ik zie dat de telefoons uit Frankrijk komen. Worden ze ook in Frankrijk geproduceerd? Verder heel veel succes gewenst! PS: Ik heb ook ooit subnotebooks/minilaptops op Alibaba zien staan, wellicht is dat (ook) wat?
 7. Mijn bijdrage ;) mp4kopen.nl Mediaplayerplaza.nl MP3toko.nl Alle drie nog vrij..
 8. Ik gebruik een uitgeklede versie van dit Systeem, voornamelijk voor school. Werkt prima! Ik heb het boek verder niet gekocht hoor, alleen de tips in het lifehacker boek opgevolgd. :)
 9. Nogmaals bedankt voor de reacties! Bedankt voor uw reactie! Het gaat mij niet zozeer om grof geld verdienen, maar een beetje resultaat zien is natuurlijk altijd leuk. Ik zal eens gaan brainstormen over wat ik nou écht wil en mezelf daarop gaan focussen. Het probleem is ook dat ik met verschillende (onuitgewerkte) ideeën zit, ik zal dus wat prioriteiten moeten leggen. Jammer van die boodschappendienst, ik vond dat toentertijd wel een inspirerend topic Tof dat je gewoon doorgaat met ondernemen!
 10. Bedankt voor je reactie! Er zit natuurlijk wel wat in, maar om nou veel winkels langs te gaan in de hoop dat je onbeschoft behandeld wordt is ook weer zoiets. ;) Hoe is het eigenlijk afgelopen met je business hwjd? Ik heb namelijk je boodschappendienst topic gevolgd en ben wel benieuwd eigenlijk.
 11. Bedankt voor uw reactie. Dus u bent van mening dat het niet verstandig is om naast school een (kleine) onderneming te starten? Ik hoop juist veel te leren van het ondernemen en daarbij ook nog wat geld over te houden. School wordt natuurlijk afgemaakt en ik ga ook een vervolgopleiding doen, u moet het meer zien als een bijbaan.
 12. Goedenmiddag ondernemers, Ik heb ongeveer een half jaar terug al eens een bericht geplaatst op dit Forum. Mijn plan was toen om een kleine onderneming op te zetten, die de tweedehands spullen verkocht van mensen tegen een commissie. Nu heb ik dat plan uitgeprobeerd, daartoe heb ik het volgende gedaan: [*]Ik heb boeken gekocht over Marktplaats en verkopen in het algemeen; [*]affiches opgehangen in supermarkten en een advertentie geplaatst in de lokale krant en het regioboekje; [*]mensen die spullen verkochten via de prikborden van supermarkten gebeld met de vraag of ze bekend zijn met online marktplaatsen. Waarna ik vroeg of ze interesse hadden in mijn dienst. [*]Visitekaartjes gemaakt, zodat klanten mijn dienst onthouden en doorvertellen. Ik heb in die tijd enkele klanten gehad, het is erg leuk om te doen, maar de winst was omgerekend nog geen €0.50 per uur. En ik bleef met wat spullen zitten die ik maar niet verkocht kreeg, daarom ben ik gestopt met deze dienst. Maar ik heb niet stilgezeten, in de (zomer)vakantie heb ik een betrouwbare dropshipper gevonden die (lifestyle)gadgets en elektronica kan leveren, hiermee heb ik op marktplaats geadverteerd. Het resultaat viel echter tegen, wat ergens ook wel logisch is omdat mensen die marktplaats bezoeken niet zoeken naar gadgets. Zelf een topadvertentie had geen resultaat. Laatst heb ik ook een (engelstalig) boek gekocht over mystery shopping. Aangemeld bij verschillende bedrijven die dit aanbieden, maar de opdrachten zijn doorgaans voor shoppers van 18 jaar en ouder. Nu leek het mij wel interessant om hier een (eemans)bedrijfje in te starten en deze dienst aan te bieden bij (lokale)bedrijven. Mijn vraag hierbij is: word ik als 16-jarige serieus genomen, en zal hier interesse in zijn? Zouden jullie als ondernemers een mystery shopper inhuren? Hetzelfde geldt eigenlijk voor een WebRep service, dat lijkt me namelijk ook erg leuk om te doen. Kortom: Ik wil graag een (kleine)onderneming starten, maar ben bang dat ik als 16-jarige niet serieus genomen wordt. Ik snap dat het niet de bedoeling is dat jullie alles gaan voorkauwen, maar heeft iemand op dit forum toevallig nog een leuk business idee om te starten zonder torenhoge investeringen? In ieder geval bedankt voor het lezen en de moeite! :)
 13. Ik heb heel dit topic in één avond zitten lezen, echt respect! En je kunt je foto's ook verkopen, hou je er nog iets aan over ook! Google maar eens op 'Stocksite' of 'Foto's verkopen'. Staat dadelijk jou foto in een populair magazine! ;)
 14. Hallo allemaal, Ik ben bijna 16 jaar en het lijkt me erg leuk en interessant om op kleine schaal een eigen bedrijfje/onderneming te beginnen. Ik heb natuurlijk nog niet veel ervaring, maar ben al wel bekend op de volgende vlakken:(affiliate)marketing, seo (search engine optimization) en internet-gerelateerde zaken. Ik heb al wat ideeën gehad, maar nooit echt werk van gemaakt. Dit is het laatste idee wat ik had: ''Dumpspot: Het idee van dit concept is dat mensen veel spullen hebben die ze niet meer gebruiken en wel goed verkoopbaar zijn. Ze zouden deze spullen naar mijn adres kunnen brengen en vervolgens verkoop ik deze spullen voor ze, tegen een aantrekkelijke commissie. (op marktplaats, ebay, speurders ...). Ideaal voor mensen die niet thuis zijn met de computer, of bijvoorbeeld een drukke baan hebben.'' Stel, ik wil dit idee gaan uitvoeren, ben ik dan verplicht om een KVK nr. aan te vragen? Het lijkt me ook wel leuk om een (web)shop te maken die zich specialiseert in een bepaalde niche. Waar koop ik deze spullen in (eventueel dropship), en heb ik hier wederom meteen een kvk nummer voor nodig? Ik hoop dat jullie ondanks mijn (te) jonge leeftijd me wel serieus nemen ;) Alvast bedankt!
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept