Jump to content

bule gembel

Junior
 • Content Count

  22
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1

Personal info

 • You are:
  ondernemer
 • Gender
  Male
 • First name
  Bule
 • Last name
  Gembel
 • How did you find us:
  zoekmachine

Register

 • What age group do you belong to?
  31-35
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  www.kvk.nl

Company info

 • Location
  Friesland

Vision

 • I'm looking for people who
  Eerlijk, creatief, scherp, spontaan, vrolijk, probleemoplossers, doeners, en natuurlijk ondernemend zijn
 1. Beste Marcel, Misschien een fiscale verhuizing? Ik wil me hier wel eens in gaan verdiepen. Vandaar mijn vraag. Heb jij ervaring met dit soort zaken. Wellicht lijkt het nu erg mooi en kom ik later als ondernemer weer andere problemen tegen. Ik lees wel eens vaker dat ondernemers beginnen met buitenlandse constructies. Ook zijn er vaak veel problemen.
 2. Beste mensen, Gisteren gaf een klant mij aan dat dit wellicht voor mij een goede optie zijn kunnen zijn. Ik heb een BV werkmaatschappij en daarboven een holding. Als ik lees wat hier staat klinkt het wel erg interessant. Toch hoor ik vaak dat je met dit soort constructies soms in een wespennest terecht kan komen en er zich allerlei dure adviseurs melden... Wie heeft ervaring met een dergelijke constructie? Kent iemand dit bedrijf ook? http://bedrijfsoprichtinginternationaal.nl/belastingparadijs-bulgarije-heeft-laagste-belastingen-van-europa Het klinkt wel heel erg goed moet ik zeggen.... Op mijn DGA salaris 10% belasting betalen... 10% belasting op winst.. Help! :)
 3. Beste Peter en Benm, Bedankt voor jullie reacties. Het bedrijf heeft zelf een klein onderzoek gedaan en is tot de conclusie gekomen dat er wel markt is. Hoe groot de markt is die nu al uit het oosten komt is mij niet bekend. Gebruik jij ook veel kabels Peter?
 4. Wat ben ik blij dat ik een goede AOV heb ( reclame :P ) een Generali Exact. De verzekeraar gaat prima met de afhandeling van de "schade" ziekte om. Omdat ze de loonbelasting inhouden is mijn uitkering iets lager maar hier was ik al voor gewaarschuwd. Ik heb er een aantal maanden gebruik van gemaakt. Zelf snap ik niet dat mensen dit niet doen. Mensen schatten hun risico niet goed in. Men koopt wel een dure bestelbus met alle opties zelfs leer als zzp er maar die aov nee die maar niet die is te duur... Meer mensen goede ervaringen met Generali?
 5. Beste Peter, Bedankt voor je bericht. Ook ik denk dat er kansen zijn. Prijs, kwaliteit, snelheid en betrouwbaarheid zijn een paar dingen die nodig zijn... ( deze heb je met elke zaak nodig) Het meest belangrijk is natuurlijk iemand vinden met het juiste netwerk en een uitstekende reputatie op het gebied van draad en kabel. Het bedrijf heeft ervaren mensen nodig in Nederland en Duitsland die dit zien als een uitdaging. Van wat ik er van begrepen heb zijn de productiekosten een behoorlijk lager dan in Europa. Men werkt daar met machines uit Europa die ook de kwaliteit kunnen leveren die wij hier gewend zijn. De gevestigde orde zal het lastig gaan krijgen met alle dreigende gevaren uit het oosten... Qua innovatie en techniek loopt men hier voor. Vergeet niet dat ook veel studenten uit Azie studeren en werken in Europa. Veel kennis gaat weer mee terug op de harde schijf en kan daar weer geïmplementeerd worden. Een samenwerking is ook een mogelijkheid voor dit bedrijf. Weet jij ook iets van de fiscaliteiten af?
 6. Voor een bevriende relatie uit Indonesië zijn we de mogelijkheden aan het onderzoeken een vestiging of bedrijf te beginnen in Nederland. Het bedrijf is producent van draad en Kabel. Het bedrijf maakt o.a. laag voltage kabels, Medium, Telecommunicatie kabels, kabels voor power stations en Industrie. Is er iemand die weet waar we de informatie kunnen vinden over fiscale regelgeving of iemand die dit beknopt uit kan leggen? Zijn er regelingen die het aantrekkelijk maken om je hier te vestigen? Er is een verschil tussen een vestiging in Europa en een nieuw op te starten onderneming. Wie heeft hier ervaring mee? Wat zou de beste optie kunnen zijn? Zijn er ook mensen die ervaring hebben in de wereld van de kabels? Ik kom graag in contact met jullie! In afwachting van jullie reactie,
 7. Beste mensen, Leuk al die reacties van iedereen. Ik kan er goed mee uit de voeten. Weet iemand ook waar ik de Indonesische domeinnamen .co.id kan registreren?
 8. Beste Mensen, Bedankt voor jullie reacties. Ik denk dat de hosting dan maar moet lopen via Singapore of Maleisië. Koos, De website voldoet naar mijn weten aan de regelgeving en is puur informatief. Mag ik vragen wat jij als hosting adviseur kan betekenen voor iemand die online activiteiten ontwikkeld? Of anders gevraagd en dan maar algemeen wat doet een hosting adviseur precies? Je mag natuur lijk geen reclame maken..... ;D Wat het bouwen betreft van websites is mij opgevallen dat de kwaliteit in Nederland toch wat beter is dan in Azië. Sowieso de communicatie is hier wat makkelijker en sneller..... Zijn er meer mensen die ervaringen hebben met het bouwen van websites in Azië?
 9. Beste mensen, Wij zijn een website aan het bouwen die moet gaan draaien in Maleisie en deze site is ook geschreven in het maleis. Omdat de hosting in Nederland over het algemeen goed is geregeld overweeg ik om de website via een Nederlandsde provider te laten lopen. Is er iemand van jullie die hier meer over weet? Snelheid en betrouwbaarheid is voor ons heel erg belangerijk. PS weet iemand ook waar je voor een redelijk bedrag domeinnamen kan registreren in Azie?
 10. Beste ondernemers, Mag ik vanuit een eenmanszaak investeren in een VOF waar ik ook vennoot in ben? Worden deze kapitaalsstortingen gezien als opname waarover ik belasting moet betalen of als investering? Graag jullie reactie, Groeten, Bule
 11. Beste Joost, Bedankt voor je reactie. Mag ik mijn stakingswinst ook binnen drie jaar in een nieuwe eenmanszaak houden/ herinvesteren en bijvoorbeeld hier een pand en aandelen van kopen? Zo hou ik inkomsten en is voldoet mijn stakingswinst aan de HIR?? Ik kom vaak zo veel verschillende adviezen tegen van adviseurs bij mijn eigen klanten dat ik eingelijk een beetje huiverig ben geworden om direct met een partij in zee te gaan. Is het wijsheid twee uit te nodigen voor ieder een appart voorstel en ze vervolgens samen een paar uurtjes te laten kibbelen? Misschien is het resultaat dan erg verassend? groeten, Bule
 12. Beste Nimda, Bedankt voor je reactie. Ik zou er dus vanuit kunnen gaan dat ik nagenoeg alle opbrengsten die over blijven na het inlossen van mijn verplichting van 15.000 krediet in een stamrecht BV kan onderbrengen. Weet jij waar ik informatie kan vinden wat ik allemaal in een stamrecht bv kan doen? Mag ik aandelen kopen op de beurs of participeren in een bedrijf? Mag ik ook maandelijks een bepaalde uitkering gaan genieten vanuit deze BV? groeten, Bule
 13. Beste collega ondernemers, Kan je bij het beeindigen van een eenmanszaak ook de stakingswinst in een stamrecht BV onderbrengen? Kan je de stakingswinst ook direct uit laten keren in de vorm van een lijfrente? Ik heb gelezen dat de vrijstelling voor een jonge ondernemer ( 38) slechts 100.000 euro is :-\? mag je het geld wat vrij komt bij het beeindigen van de onderneming gaan investeren in het buitenland? Bij beeindiging van de onderneming is de winkel ongeveer 500.000 euro waard :). Mag ik stellen dat ik hier 50% van over ga houden na gewoon af te rekenen met de fiscus of zijn er manieren om meer over te houden :(? Het liefst zou ik een gedeelte gaan investeren en een gedeelte maandelijks laten uitkeren in de vorm van inkomen. Wie kan mij een klein tipje geven?
 14. Hallo, Weet iemand waar ik indicatief kunnen berekenen wat ik netto kan overhouden als ik een onderneming ga staken? Kan ik de stakingswinst in een BV parkeren en er eventueel in het buitenland mee gaan investeren? verkoopwaarde 500.000 schuld: 15.000 leeftijd ondernemer 38 Groeten, Bule
 15. Beste Peet en Karin, Een goede vriend van mij woont in Jakarta Indonesie. Hij spreekt goed engels, Chinees en Indonesisch en heeft een technische opleiding gedaan in Amerika ( Universiteit met als afstudeerrichting management van een fabriek en kwaliteitscontrole ) Op dit moment runt hij een fabriek van zijn familie. Ik denk dat hij jullie kan verder helpen. Geef maar door in een persoonlijk bericht wat je zoekt ik geef jullie graag zijn gegevens. Bule
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept