Jump to content

DET

Junior
 • Content Count

  15
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

 • You are:
  ondernemer in spe
 • Gender
  Male
 • First name
  Ed
 • Last name
  Derksen
 • Company or organization name
  Derksen Engineering Telecom
 • How did you find us:
  zoekmachine

Register

 • What age group do you belong to?
  36-40
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  Geef hier svp een aa

Company info

 • Location
  Arnhem
 • Phone number
  06 15115150
 • Branch
  Intellectueel eigendom

Vision

 • I'm looking for people who
  vakkundig zijn op het gebied telecom, data, beveiliging, brandbeveiliging en electro
 • My opinion about entrepeneurship
  Werken vanuit het hart met verstand
 • My opinion about innovation
  the sky is the limit
 1. Dit vonden ze een flauw grapje, dus maar direct een factuur aanmaning gestuurd
 2. In welk belang deze vraag weet ik nog niet, maar denk aan een goeie 2e hands Hayabusa :P ps: waarvan het motorblok naar de belasting moet :(
 3. Ik ben net weer benaderd. Schijnt ineens een misverstand te zijn. Ik praat over verlopen facturen en zij over de laatste facturen. Affijn, krijg doodleuk te horen dat ze niet KUNNEN betalen...facturen week 34 en 35. Stond even met een mond vol tanden dus. Nu heb ik de vraag lopen of ze een Surseance van betaling aanvraag hebben of tegen een faillissement lopen. Heb ik weer :-\
 4. Na juridisch advies bij KvK te hebben ingewonnen wordt gesteld dat ik een overeenkomst heb met diegene die van mijn diensten gebruik heeft gemaakt, maw de opdrachtgever. Die moeten los van problemen, want die hebben zij immers niet met mij maar met hun opdrachtgever, mijn facturen voldoen. Zij moeten dus gewoon mijn facturen betalen, wat ze niet willen.
 5. Uurtje factuurtje...als ik echt als projectleider ingehuurd wil worden had ik het dubbele uurtarief gevraagd. Maw, ik heb geen diploma's of te kennen gegeven dat ik projectleider ben, dit was vooraf bij beide partijen bekend. Ik heb zo mijn andere specialiteiten en deze job aangenomen om te gaan investeren in mijn bedrijf om zo mijn kwaliteiten en wensen te behartigen, dus 'jobs' waar ik wel gediplomeerd voor ben.
 6. Ik ben uitgezonden als projectleider, maar ben aan alle kanten tegengewerkt. Zowel zijde opdr.gever als hoofdopdr.gever. Al eerder aangegeven dat ik geen eindverandwoording wil nemen en het project uit 'goodwil' heb gedaan.
 7. Zoals al eerder aangegeven in andere topics dat mijn opdr.gever moeilijk doet met betalen. Als startend ondernemer ben ik begonnen op een project waar men nu ineens niet tevreden over is. Men eist een rapportage en middels deze rapportage gaat men verhaal halen bij hun opdr.gever. Omdat zij niet betaald krijgen gaan ze mij dus ook niet betalen zo wordt er gesteld. Al aangegeven dat ik eis dat er, nu 2 openstaande facturen, betaald moet gaan worden. Zij blijven erbij, hun geen geld ik geen geld. Zijn er mensen die mij hierin willen bijstaan ? Graag zou ik wat juridisch advies willen en hoe ik dit het beste kan aanpakken. trouwens@hotmail.com
 8. Ik krijg net deze e-mail van de opdrachtgever; "Vind het allemaal erg vervelend maar als ik geen geld krijg kan ik ook niets betalen" Ze willen mij dus niet betalen omdat hun opdrachtgever niet wil betalen. Momenteel staan er 2 facturen open welke van levensbelang zijn. Zijn er mensen hier die mij als startend ondernemer hierin willen bijstaan ?
 9. Nu blijkt dat mijn opdrachtgever niet betaald krijgt aangezien de hoofdopdr. gever ontevreden is over de geleverde diensten. Dus zal dit wel een staartje gaan krijgen ivm mijn openstaande facturen.
 10. Bedankt voor de reacties. Ik ben niet meer werkzaam voor deze opdr. gever en staan er een x aantal facturen nog open. Vond het vreemd dat ze nu ineens met dat soort vragen komen, dus vandaar de vraag. Zelf heb ik niets te verbergen, dus gezien de meningen zal ik hem gaan opsturen.
 11. Als zelfstandig ondernemer ben ik toch niet verplicht een legitimatie te overleggen richting opdrachtgever, immers staat alles toch bij KvK? Edit: titel aangepast
 12. DET

  reiskosten en reisuren

  Momenteel ben ik bezig met onderhandelingen. Ik vind dat ze wel erg moeilijk doen en denk dat ze me een poot willen uitdraaien. Wel lastig omdat ik van project naar project ga en soms dagelijks op klus wordt gestuurd om een vast uurtarief te stellen. Ik zie het probleem niet om gewoon die 19 ct km te geven, dat bemakkelijkt de zaken alleen maar. Afijn, in den beginne gaat alles goed in vertrouwen, maar zoals ik ook gelezen heb is het als ondernemer een doodzonde om geen contract op te stellen, dit gaat dan ook gebeuren. Bedankt voor de reacties...en tips zijn nog altijd welkom.
 13. DET

  reiskosten en reisuren

  Ik ben als zzp-er als onderaannemer aan de gang. Voorheen moest ik wzh verrichten door het hele land en waren de reiskosten geen enkel probleem, nu zit ik met een probleem, Al 2 weken reis ik op en neer naar een vaste locatie Amsterdam, dat is 117 km reizen enkeltje en ca. 3 uur reistijd. Ik bereken dan 19 ct p/km en trek ik 1 reisuur af als eigen kosten, kom dan op 2 uur. Nu ineens wordt er moeilijk over gedaan. Zijn mijn declaraties dan zo erg abnormaal ? Graag wou ik wat meningen horen of hoe andere zzp-ers dit berekenen naar klanten toe. Ook zou ik willen weten of mijn opdrachtgever deze uren en km kosten ergens af kan trekken (bij belastingdienst ?)
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept