Jump to content

karinwinters

Junior
 • Content Count

  11
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1

Personal info

Register

 • What age group do you belong to?
  46-50
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  Onderwijsinnovatieve

Company info

Vision

 • I'm looking for people who
  Me helpen bij het slim starten van mijn eigen bedrijf. Vanaf 1 juli 2014 ben ik zelfstandig ondernemer
 • My opinion about entrepeneurship
  Geloof in netwerken, Sociaal Kapitaal en samenwerken. Delen is het nieuwe hebben.
 • My opinion about innovation
  Innovatie is noodzakelijk, zeker in het onderwijs. We kunnen niet achterblijven en wachten tot de langzamere lopers in beweging komen.
 1. Wat mij triggert is actieve deelname van mensen binnen sociale netwerken onder hun eigen naam en niet die van een organisatie. Je spreekt niet met Higher Level maar met iemand die iets bij Higher Level doet, bijvoorbeeld. Organisaties spreken niet ... maar mensen. Zo ook in online sociale netwerken. Daarbij komt dat ik in Twitter niet zit te wachten op reclamebooschappen en links maar op communicatie twee kanten op, ik vraag iets en krijg antwoord. Daarnaast denk ik ook dat niet alle online sociale netwerken geschikt zijn om commercielie activiteiten te plegen. Ik wil met Hyves iets a
 2. Ik mis de suggestie van Google waves, wel in de beta versie maar wel veel en handig te organiseren door samenwerken, google docs en tegelijkertijd online werken. Scheelt heel wat heen en weer mailen. www.dropio.com is ook een mogelijkheid om online bestanden te beheren en te delen. Maar ja Google docs is eigenlijk voldoende om mee aan de slag te gaan, voordeel is dat je dat met verschillende mensen en groepen kunt delen en ook heel veel gratis opslagruimte hebt.
 3. Volgens mij is het geen nieuw idee en kun je zelfs je eigen boek met tweets maken. http://tweetbook.in/ Wat is de zin van het verzamelen van eenzijdige tweets van BN'ers terwijl je je eigen tweets als book kunt (laten) maken en als bijvoorbeeld relatiegeschenk kunt weggeven? Lijkt me zinvoller.
 4. Romano, inmiddels staan er 4 reacties bij de blogpost, want mede edubloggers weten wel hoe het hoort. Bronvermelding, is ook ondanks het feit dat een weblog niet tot formele nieuwsmedia gerekend wordt een onderdeel van netiquette.
 5. Volgens mij wilde Romano geen feedback op zijn rapport en de manier waarop hij onderzoek pleegt. Ook taalkundig en inhoudelijk vroeg hij niet om feedback, maar op de werkwijze van een medeblogger die zonder bronvermelding een persbericht aanpast naar eigen zin. Wat mij betreft vervelender gedrag is trouwens, de blogger verwijdert een reactie van Romano waarin hij heel vriendelijk aangeeft dat hij de eigenaar is van het rapport en het persbericht en graag zou zien dat zijn naam vermeldt wordt. De vraag om hulp was duidelijk lijkt mij, wat te doen als iemand zonder bronvermelding jouw tekst
 6. Hai Romano, ik heb het gevolgd en mij lijkt dat het plat jatwerk is en de mijnheer dus plagiaat pleegt. Zeker de aanpassing naar zijn reclame drankje is heel storend. Als ik zulke problemen of vragen heb kijk ik altijd even bij Arnoud Engelfriet zijn weblog http://blog.iusmentis.com Je kunt hem ook mailen met je vraag, mijn ervaring is dat hij altijd antwoord geeft en vaak ook tips geeft of terugverwijst naar zijn weblog met een post daar over. Trouwens ik heb van de week jouw reactie op de blogpost van de mijnheer gelezen, netjes en beleefd en nu heeft hij die verwiijderd een heel v
 7. Ik lees niets over de veelal gratis te downloaden RSI software bijvoorbeeld Workrave en dan na installatie niet steeds uitzetten zoals ik steeds doe -)
 8. Dank je Romano, terwijl ik net bedenk dat ik weer verkeerd even snel aan tafel wat tik en af en toe de linkerkant van mijn nek voel trekken. Ik zweer trouwens zelf bij een Trackbal muis en heb de Powerball naast mijn PC liggen, elke dag half uurtje met de Powelball werkt voor mij prima. Nu gewoon steeds alert blijven en de PC 's avonds eens uitzetten.
 9. Veel plezier op het strand vandaag! Beter weer kunnen jullie niet hebben. Te volgen via Twitter? :)
 10. Het is trouwens mogelijk om 2 profielen op je poken te hebben staan (zakelijk en evt prive), wel wat ingewikkeld om te wisselen. Veel Twitterazi zijn Poken fan. Er is inmiddels ook een Conferentiepoken http://www.iwantapoken.com/poken-badge/product_info.php/products_id/1334 beschikbaar
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept