Jump to content

retail

Legend
 • Content Count

  1,403
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

97

Personal info

 • You are:
  anders
 • Gender
  Male
 • Company or organization name
  Winkelmarketing
 • How did you find us:
  persbericht

Register

 • What age group do you belong to?
  41-45
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  Geef hier svp een aa

Company info

 • Branch
  Financiering & bankwezen

Vision

 • My opinion about entrepeneurship
  Is er nog iets anders dan?
 • My opinion about innovation
  Stilstand is achteruitgang maar vergeet de basis nooit.
 1. Atlan toch.... De gemiddelde Turk in Nederland is fascistischer dan de gemiddelde Nederlander. Misschien is het goed eens nadenken over de echte redenen waarom jij deze beledigingen uit aan mensen die je aan alle kanten geholpen hebben met jouw vragen i.p.v. meteen te zeuren over discriminatie. Had je gister teveel raki op of loopt de zaak gewoon niet zoals jij wilt? In het eerste geval ben je aan zondigen en in het tweede geval moet je gewoon de waarheid onder ogen zien en de werkelijke redenen proberen op te lossen.
 2. Ook bij mij heeft HL, net zoals bij Ruben, een flinke duw gegeven in de goede richting. Omdat ik uit de detailhandel kom kon ik detaillisten adviseren wat weer resulteerde in pro bono consulten wat financieel niets opleverde maar wel ervaring en een portfolie in winkelanalyses wat uiteindelijk om te zetten was in een paar betaalde opdrachten van detaillisten die mij vonden via HL. Omdat starters en ondernemers in de shit niet de beschikking hebben over voldoende financiële middelen werden veel opdrachten gratis gedaan en daar had ik wel voldoening van maar de schoorsteen moet ook bli
 3. Het probleem met de marketing is dat de kleine en middelgrote webshophouders alleen gebruik maken van internet terwijl je d.m.v. de "oude" media heel goed bekendheid kan geven aan de onderneming en daarmee een groep bereikt die niet alleen maar met internet bezig is. Het is niet voor niets dat de grote spelers gebruik maken van krantenadvertenties en tv en radio commercials.
 4. In de Toys XL folder, die overigens in het zelfde folderpakket zat, op alle Lego 3 halen 2 betalen. Na enig rekenwerk van mijn vrouw i.v.m. de aanschaf van 3 grote gebouwen met een totaal van 260,00 is Toys XL voorlopig de beste optie want dan betalen we nu 195,00.
 5. Staat het nu ergens heel klein weggestopt dan zou ik zeggen dat het niet zo netjes is maar het staat er in duidelijke letters meteen onder. Zie bijlage.
 6. Je kan dit probleem eenvoudig oplossen door een vanaf prijs te maken dus; vanaf 6 stuks 2,42 p/st. In dit geval geen mooi bedrag dus misschien is het aan te passen met 5 cent en bij 12 st.10 cent of een geheel nieuwe berekening maken vanaf 5 st.
 7. Vandaag lag er een folder van Bart Smit in de bus met een aanbieding van 10% korting op alle Lego. Onder deze mededeling staat: "bij aankoop van meerdere lego artikelen geldt de korting op het duurste artikel" In eerste instantie dacht ik dat het een foutje was want de klant koopt eerst één artikel loopt evt. de winkel uit en vervolgens pas het tweede artikel zodat hij daar ook de 10% korting op pakt. Later zat ik er over te denken dat het misschien ook een slimme marketingstruc kan zijn want veel klanten zullen nu denken op bovenstaande wijze extra korting mee te pakken. Hoe
 8. In tegenstelling tot een visboer of bloemenkiosk is een fietsenmaker geen ambulante handel maar een ambacht en daarvoor wordt in de regel geen toestemming gegeven voor een vaste standplaats. Het is wel interessant dat jij nu zegt dat er in jouw gemeente wel een vaste standplaats is vergeven aan een fietsenmaker. Zijn er geen fietsenmakers in jouw gemeente?
 9. Net zoals een ondernemer last kan hebben van bedrijfsblindheid kan een adviseur last hebben van te veel zijn focus richten op zijn specialiteit en daardoor het algehele plaatje vergeet. Studenten daar in tegen willen graag al hun theoretische kennis in de praktijk brengen. Nu hebben nijn voorgangers een goed punt met de stelling dat theorie geheel anders is dan de praktijk wat ik nu zelf ervaar met 20 jaar praktijk ervaring als retailer en nu een HBO opleiding doe waarvan ik me wel eens afvraag wat ik aan die opleiding in de praktijk heb.
 10. Het Nieuwe Ondernemen d.m.v. Social Media is alweer op zijn retour en iemand ondersteunen is iets wat je naar mijn mening pro bono doet.
 11. Zoals jij het wil mag alleen met vergunning van de betreffende gemeenten die jou daar waarschijnlijk geen toestemming voor geven. Een andere optie, die er al is en erg succesvol is, is op oproep naar de klant te gaan met pech. Dit kan zowel bij de klant thuis als onderweg zijn.
 12. Misschien kan je eens kijken om de huidige activiteiten te combineren met een printshop. Je kan een printshop zelf opzetten door een goede kopieërmachines met andere bijbehorende bedrijfsmiddelen zoals snij -, lamineer - en inbind apparaat te kopen of te leasen. Ook kan je aansluiting zoeken bij een ( franchise) formule in die branche.
 13. Gratis is mooi maar je zal toch je keurmerklogo vast moeten leggen om misbruik tegen te gaan wat je geld gaat kosten. Misschien is het verstandig toch geld te vragen om uit de kosten te blijven, dat hoeft geen wereldbedrag te zijn maar 25 euro p/jr. is heel schappelijk.
 14. Ik heb over deze stelling het weekend eens goed nagedacht en in principe zou het geen "pijn" doen een pak te dragen, ook zal mijn vrouw het wel leuk vinden dat ik weer in pak aan het werk ga ;) Ik voel me niet ongemakkelijk in pak met strop. Ik ga eens serieus kijken naar de mogelijkheden en hoe dit aan te pakken. Thanx.
 15. Hoewel de stichting ( BOZD) op mijn naam staat kan ik deze overdragen aan iemand anders wat ik al een beetje van plan was want ik wordt gek van al die starters waarbij je al bij voorbaat weet dat het niets wordt. Met mijn vorige onderneming zijn er ook opdrachten uitgevoerd voor ketens maar ik kwam er achter dat mijn voorkeur uitging naar de kleine zelfstandige omdat dat veel directer en persoonlijker is. Nu ik bijna mijn HBO op zak hebt wil ik alles naar een hoger niveau tillen maar het internet verleden, ik wil nog wel eens schoppen tegen de gevestigde orde, gaat nu parten spelen.
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept